Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasičan stav natofila... Ništa nije bilo prije (ni godine huškanja Ukrajinaca od strane zapada na Ruse, ni puča na Majdanu organiziranog i financiranog od strane zapada, ni nasilnih preuzimanja vlasti na istoku Ukrajine, ni nepoštivanja sporazuma iz Minska, ni zabrane ruskog jezika, ni paljenja ruskih kulturnih institucija ni pripremane agresije na Lugansk i Donjeck, ni progona Ukrajinske pravoslavne crkve)... Ništa nije bito... Bitno je da je Putin 22. veljače napao Ukrajinu, i započeo jednu nezapamćenu u ovom današnjem demokratskom, liberalnom, tolerantnom, šarenom svijetu, agresiju na susjednu državu. I okupirao njen teritoriji, što ne "nezamislivo" danas u ovakvom svijetu (to što npr Turska pola stoljeća drži okupirani sjeverni dio međunarodno priznatog Cipra, a Izrael isti period dio međunarodno priznath granica Sirije na Golanskoj visoravni, to što se na međunarodno priznatom teritoriju Srbije stvara "Velika Albanija" to nije bitno... Bitno je da navedene "okupacije" za razliku od Putinove) služe interesima globalne financijske oligarhije i Otvorenog društva.Tako je.
Činjenica je da ovde neko napada komšije, a to nije Nemačka 1939-te.
Украјински ратни злочиниKlasičan stav natofila... Ništa nije bilo prije (ni godine huškanja Ukrajinaca od strane zapada na Ruse, ni puča na Majdanu organiziranog i financiranog od strane zapada, ni nasilnih preuzimanja vlasti na istoku Ukrajine, ni nepoštivanja sporazuma iz Minska, ni zabrane ruskog jezika, ni paljenja ruskih kulturnih institucija ni pripremane agresije na Lugansk i Donjeck, ni progona Ukrajinske pravoslavne crkve)... Ništa nije bito... Bitno je da je Putin 22. veljače napao Ukrajinu, i započeo jednu nezapamćenu u ovom današnjem demokratskom, liberalnom, tolerantnom, šarenom svijetu, agresiju na susjednu državu. I okupirao njen teritoriji, što ne "nezamislivo" danas u ovakvom svijetu (to što npr Turska pola stoljeća drži okupirani sjeverni dio međunarodno priznatog Cipra, a Izrael isti period dio međunarodno priznath granica Sirije na Golanskoj visoravni, to što se na međunarodno priznatom teritoriju Srbije stvara "Velika Albanija" to nije bitno... Bitno je da navedene "okupacije" za razliku od Putinove) služe interesima globalne financijske oligarhije i Otvorenog društva.
Svjestan sam da diskusanti neće baš blagonaklono gledat ovdje, udaljevamo se od teme, ali napisat ću...Tvoj stav podsjeća me na film Oluja, koji sam gledao prije 12 dana na vašoj televiziji. Film inače nije loš, treba suojećati sa patnjom svakog čovjeka, i drago mi je da sam ga odgledao. Međutim kako film počinje? Život idilično teče u malom mjestu između Knina i Gračaca do 4. kolovoza 1995., kad odjednom selo, ničim izazvani, napadnu Ustaše. I kreće havarija.
Ima smisla za ruse jer ****** nemaju Lancet pa ispuštaju mine sa kvadkoptera, ali nema smisla da ****** to kopiraju.to je zastita od dronova i municije koju otkacinju dronovi,razne minobacake mine i granate za ABG.Takvu vrstu zastite su prvo Rusi primenili,sudeci po tvojoj analizi "glupi Rusi stavili zicanu zastitu na tenkove"
Хиперсонични пројектили за разбијање бункера...
Tako ce i ruski pobedjeni agresor paradirati Kijevom.
Tako ce i ruski pobedjeni agresor paradirati Kijevom.
steta sto nema prevoda i nadam se da ce i biti dobra nevesta u zatvoruСуд ДНР осудио је још једног украјинског војника на доживотни затвор због убиства четири цивила током битке за Мариупољ украјински "ослободиоци"