dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.357
Tako su snajperisti pucali i na miting pred skupštinom u Sarajevu 1992. godine. Cilj je bio zapaliti masu i izazvati haos.samo si stavio napaljene likove u prvi red i sve preepustio trenutku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako su snajperisti pucali i na miting pred skupštinom u Sarajevu 1992. godine. Cilj je bio zapaliti masu i izazvati haos.samo si stavio napaljene likove u prvi red i sve preepustio trenutku.
Jadni Lekso skoncao spasavajuci nakit kraljevske porodice na Cetinju.Ма да, него су далеко од нас и последњих деценија су прилично коректни према нама, па им се гледа кроз прсте за злочине из прошлости. Ево ко је имао блиски сусрет са њима:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Лексо_Саичић
HVALAPostao bi 100% nafopatofil.. ovako te vucem van da te izbavim od te sekte da ne potones u njihovo ludilo…
Ti još nisi shvatio da ja nisam Ukrajinac???Kako napreduje kontraofanziva?
Idete li prema Moskvi
Neko je vec objasnio, razmena zarobljenika.
"Благо оном ко довијека живи, имао се рашта и родити."Jadni Lekso skoncao spasavajuci nakit kraljevske porodice na Cetinju.
po slic , pitam se dal je to pre , posete ..
Više od 50% Ukrajinaca preferira EU u odnosu na RU, to je činjenica koju ne treba ni posebno objašnajvati.
Manje od 15% Ukrajinaca preferira RU u odnosu na EU.
I sad u jednoj takvoj zemlji, predsednik kaže, ajde mi da batalimo EU i da se priklonimo RU.
I onda mu nije jasno zašto narod protestuje, mora da su Marsovci umešali prste.
Ahahaha... kakav ste vi cirkus, narode moj.
Rošava Helga, steta za trud , dobice besplatno struganje tetovaze
Razmjena zarobljenika, apsolvirano jedno 5x do sada.
koiko mi j epoznato
Putin udara po belom?-Nešto mi govori da su SAD spremne da obezbede budžet bez dna Nigeriji za borbu protiv druge afričke zemlje i gledanje braće kako se ubijaju.
-Nešto mi govori da su SAD spremne da se bore protiv Nigera do poslednjeg Nigerijca.
- Nešto mi govori da bi neki nigerijski političari i američki vojni industrijski kompleks mogli zaraditi mnogo novca ako izbije rat.
- Nešto mi govori da je to potez zavadi pa vladaj SAD.
- Nešto mi govori da SAD ovde ne moraju da pobede, haos je sasvim u redu.
-Gde sam ovo video ranije? Možda je to bilo sa komičarom, zavisnikom od kokaina?

Ljudi ginu jer jedan ludak ne dozvoljava susednoj zemlji pravo na samoopredeljenje. Naravno da niko neće hteti da sklapa saveze sa zločincem pomračenog uma koji ubija i tvoj i sopstveni narod.Ne radi se o EU već o NATO bandi, kojekude .
Saberi se čoveće.
Ne ginu ukrajinci gore za EU vrednosti već za NATO - KOLONIZATORSKU IDEJU.
A da ginu ko pleva, više je nego evidentno.
Hebeš ti i NATO i tu famoznu SLAVU šta god da znači, kad te vrate kući u LIMENOM SANDUKU.
I to ako imaš sreće da grobari imaju šta da pokupe i smeste u kesu pa u sanduk.
Putin udara po belom?![]()
Ljudi ginu jer jedan ludak ne dozvoljava susednoj zemlji pravo na samoopredeljenje. Naravno da niko neće hteti da sklapa saveze sa zločincem pomračenog uma koji ubija i tvoj i sopstveni narod.
po slic , pitam se dal je to pre , posete ..
jer , ako je posle , izbrojah dosta neostecenih SU 24... a i pista je netaknuta
Ti si se probio do Mariupolja do sad.Uhvaćeni teroristi nakon što su ukrajinski oslobodioci probili okupatorske linije obrane
Lažine priče o nacizmu su loše opravdanje za agresiju na komšije.Pogledajte prilog 1390631
Nacizam se mora zaustaviti u Ukrajini, ili ćemo svi otići u pm!
Evo ti slike naciste koji odmara nakon što je eutanazirao neku sirotinju gore u Dombasu .
Samo što ih nije slikao pobijene, kao što su ustaše radile nekada, kad su bile NACISTIČKE PERJANICE .
Pogledajte prilog 1390633
Ovo je doduše, bio najhumaniji način ubijanja Srba, od onih 58 izvedbi ?