Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Svaka ti čast

davno me niko nije zahebao dva puta za tako kratko vreme

Normalno, nisi pogledao ni drugi video nego si pustio meni da ga pogledam i utvrdim da se ni u ovom videu ne pominje nigde ta pompezna vest iz naslova. Tekst koji čita AI bot je isti kao i na prvom klipu koji si postavio, običan pamflet napravljen da skuplja lakoverene klikove.

Klasična navlakuša sa naslovom iza koga ništa ne stoji.

Da sam moderator poslao bih te 2 nedelje na hlađenje zbog spamovanja, ovako nema veze, mada iskreno nije mi jasno kako možeš da izbacuješ lažne vesti a da te istovremeno (sasvim opravdano) iritiraju laži koje neki drugi puštaju na forumu.

Svaka ti čast

davno me niko nije zahebao dva puta za tako kratko vreme

Normalno, nisi pogledao ni drugi video nego si pustio meni da ga pogledam i utvrdim da se ni u ovom videu ne pominje nigde ta pompezna vest iz naslova. Tekst koji čita AI bot je isti kao i na prvom klipu koji si postavio, običan pamflet napravljen da skuplja lakoverene klikove.

Klasična navlakuša sa naslovom iza koga ništa ne stoji.

Da sam moderator poslao bih te 2 nedelje na hlađenje zbog spamovanja, ovako nema veze, mada iskreno nije mi jasno kako možeš da izbacuješ lažne vesti a da te istovremeno (sasvim opravdano) iritiraju laži koje neki drugi puštaju na forumu.
Ne ljuti se, nemam nameru da te zahebavam. Nikad nisam ni imao.
A Kina pokušava da otkaže te ugovore o narudžbi nemačkih automobila, traži način. U svetlu nrmačkog otkazivanja ugovora o 5G mreži i uređajima Huawei i ZTE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back