Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.439
Доброе јутро, Литвaнци

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da znss da jezik i dijalekt nije jedno isto. Tzv ukrajinski "jezik" je jedan od dijalekata Ruskog jezika.Svaki narod ima svoj nacionalni identitet i međunarodno priznate granice, sve ostalo je proizvoljno.
Niko Brazilcima ne kaže da su Portugalci jer pričaju portugalski.
Pritom, ukrajinski jezik nije ruski, pa je razlika još veća. Kao što rekoh, tebe i mene tu niko ništa ne pita, pitaju se međunarodne organizacije.
Саће Дебели Сава мапама и стрелицама да докаже да је то граница са Монголијом.Доброе јутро, Литвaнци
![]()
I Rusi koji žive u administrativnoj oblasti zvanoj Ukrajina su narod i matična država ima obavezu prema njima kad su ugroženi.Vidiš da se polomiše da izađu iz dnjeparskog blata, ali ne vredi.
Teritorija širine Dnjepra.![]()
Машиш поенту! Ја боље од тебе разумем сизифовски језик. И речник је у најави.Trebalo bi da znss da jezik i dijalekt nije jedno isto. Tzv ukrajinski "jezik" je jedan od dijalekata Ruskog jezika.
To sto tvoji Hazarski Wall Street sponzori trebali da ti objasne pre nego sto su te angazovali za anti srpsku propagandu.
Malo lažemo, ali nema veze.Ima Rusa koji su pobegli da ih ne bi regrutovali ali je to zanemarljiv broj..
Po podacima UN a 15 miliona Ukrajinaca je pobeglo što je ogromna cifra za zemlju koja je imala 40 miliona stanovnika
Ali kako reče Sizif
Sve je dobro !
Nije važno da li su Ukrajinci u stvari Rusi.I ako su Rusi ljudska prava su iznad svega.Ne možeš nekažnjeno da kršiš ljudska pravaZnači ipak postoje Ukrajinci.
Pošto ňeki ovde tvrde da ne postoje, da su to "sve Rusi", samo ih niko još nije obavestio o tome. Ne znam koga onda Rusi napadaju, sami sebe?
Kakva šizofrenija, Bojane moj brate.![]()
Елитне комуњаре се саме од себе распадају и прождиру...Stoji ali je problem je da sve krece i zavrsava se u Moskvi i Petrogradu ne vazi vise ono "kad se digne kuka i motika"
То је оно када је Муја окренуо зољу наопако и срушио бараку иза себе. Ау, а како ли је тек тамо?Ukrajinski Pion dejstvuje
Pitam se kako li je tek tamo gde su gađali kad je ovakav učinak prilikom ispaljivanja
Рукује се са "Духом Кијева"?
Mi koji smo placeni u rubljama,ispostavilo se da govorimo istinuТреба зарадити "хљеб насушни", тј. сендвич.![]()
Odakle ovo Rusima?Opet iz veš mašine ukrali Ćip.
Вести из свемира
Први пут су укључени научни инструменти на Луни-25, све ради како треба, веза је стабилна, саопштио је РоскосмосНаучници су већ почели да обрађују информације, добијени су први подаци мерења о лету на Месец.
![]()
Čeka se neki novi vanredni događaj u Rusiji, kao što je puštanje dima sa krimskog mosta, dvjestoprvi putinov rak, paljenje kontejnera za smeće u Moskvi, da bi se čopor opet okupio i krenuo da zavija!Kako su se svi ratni strucnjaci preko noci pretvorili u strucnjake za ekonomiju.
Sreca pa trol brigada ne dolazi od momenta kolapsa fronta,bar smo na neko vreme mirni.