This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Како гину ових ће ускоро да нестане
Ужас
Ужас
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukrajina danas je kao srbija 99te.I sine ...poredjenje ti nelezi
Niti su Amerikanci ko Rusi ziveli na Kosovu 1000 godina
niti smo mi bili Amerikaci do pre dve -tri generacije
niti su nama Amerikaci dali Kosovo jel smo mi bili njihovi
skriz isto ko srbija 99te!Ukrajinci su sve izgubili kad je Nulendica preuzela zemlju
Sad samo mogu birat ili biolosko istrebljenje sto Nulendica i njeni oce
ili politicko ...ko sto Jugosloveni nisu imali buducnost ..produkt jedne bolesne ideologije tako ni Ukrajinci nemaju
samo je pitanje koliko ce stete jos napravit Rusima/ Srbima u ime svojih gospodara
tu godinu spominjem kao sličnu sa 2022 u ukrajini, kad je ukrajinski narod stradao od putina99-ta se pamti po stradanju srpskog naroda od strane tvog Klintona
zašto pominješ tu godinu ?
do sada ima ukraine skoro 15 mio stanovnikaUkrajina se nece vratiti ni u granice pre 24.2
По чему је иста? Ко је тада помагао и подржавао Србију да очува територију?zato što je ista kao i 2023 u ukrajini, kad se herojski ukrajinski narod bori orotiv nuklearne supersile da očuva celovitost svoje teritorije
Sad ce da kalibrisu pozadinu,da razvale rezervu
Pogledajte prilog 1393948
Gloginje su u pitanjulako je njima tuđim kuhcem slamu mlatiti...
Ukrajina je imala izbor, Srbija nije.ukrajina danas je kao srbija 99te.
jedna velika nukleaena sila oće ratom da joj otme deo teritorije.
Jedina razlika je što smo mi izdržali 77 dana, ukrajinci izdržavaju već skoro 600
Ovi ce da se predaju cim stignu tamoSpecijalna gerijatrijska jedinica postrojena pred napad na ruske linije u Zaporožju. Lovljeni su po ukrajinskim gradovima kao zveri, navučena im je uniforma i poslati su da izginu za senilnog pedofila.
90% ih je već mrtvo.
![]()
Nije stradao od Putina.Od Putina nikad i niko nije stradao.Putin se bori za mir.Ukrajinci stradaju od kijevskog nacističkog režimatu godinu spominjem kao sličnu sa 2022 u ukrajini, kad je ukrajinski narod stradao od putina
Njih 10 zajedno su stari blizu 600 godina.Ovi ce da se predaju cim stignu tamo
Desetci tisuća,kat i druge reči koje Srbi svakodnevno koriste u svom govoru.A sad se deklarises kao Srbin,dobro sam zapamtio tvoju izjavu da Srbe treba proterati na Ural.
Kaže se ruku i nogu !То си лагано говорио и пре годину и више, мислећи лагано на химарс, Леопарде, Бредлије итд
Џаба све Пицко, нема запад ништа шта Руси не могу да униште затворених очију и завезаних рука и нога.
300
30
3
mudri zlotvori,zaboravili da ukrajinci hoće da ubijaju ruse,da im zabrane jezik i otmu crkvu,da svi budu psihopate kao zapadUkrajina je imala izbor, Srbija nije.
Ogromne su tu razlike, samo zlobni i alkoholisani ljudi prave takve paralele.
Pre ce biti da je Ukrajina samo igraliste a timovi su SAD+EU+UK sa jedne strane i RF sa druge.zato što je ista kao i 2023 u ukrajini, kad se herojski ukrajinski narod bori orotiv nuklearne supersile da očuva celovitost svoje teritorije