Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lik je etalon (jedinica mjere) trola, suprotni argumenti ga ne interesuju, on fura svoju priču, ma kako glupa bila! Nisam još stavljao moderatore na ignor, on će mi biti prvi ako ovako nastavi!
On gleda samo svojim ocima,oni su mu omogucili dobar zivot kao i mnogim drugim i njima je to bitno,nije ih briga za milione ubijenih sirom svijeta,na to zazmure i glume,prebacuju teme itd....a na drugoj strani meni objasnjava da jedan zlocin ne opravdava drugi,a placaju ga krvavim novcem a on cuti.I da on nije glup da ne razume, samo ga nije briga glavno je njemu dobro.

Poslednja izmena:
Ubijanje 300 i kusur hiljada nedužnih Rusa i Ukrajinaca, recimo.
2928587_viber-image-20220301-190227902_ff.jpg

Pa nije kriva Estonija što je bolji život u EU nego pod Putinom.

Svako voli da ide tamo gde mu je bolje. Evo ovaj naš @Casual Observer otišao u Ameriku, @Nikac od Rovina otišao u Austriju (EU), niko od njih osim sirotog @zx16 nije otišao u Rusiju da odande brani Putinove interese.

Eto, isto kao i Observer i Nikac, tako su i Estonci shvatili da je zapad zakon, i ne možeš ih kriviti zbog toga.
Upravo opravdavas zlocine amerike zato sto je tebi omogucila dobar zivot,ako je tebi omogucila nekom je zagorcala,ali sve je ok neka ubija a meni da je dobro,super razmisljanje.

Upravo opravdavas zlocine amerike zato sto je tebi omogucila dobar zivot,ako je tebi omogucila nekom je zagorcala,ali sve je ok neka ubija a meni da je dobro,super razmisljanje.
Ne opravdavam ničije zločine, pogotovo ne Amerike.

Možeš da ponoviš laž hiljadu puta, i dalje ostaje laž.

Tebi jedino smeta što ne opravdavam ničije zločine, pa ni Putinove, ali ne znam kako da ti pomognem.

Takođe nemaš odgovora zašto tvoji ideološki saborci biraju EU i Ameriku da tamo žive.

SAD nisu počele rat na Kubi uprkos činjenici da Rusi jesu postavili rakete.

Rusi su započeli rat u Ukrajini uprkos činjenici da Ameri NISU postavili nikakve rakete u Ukrajini.

To samo govori rečito ko je veći divljak.
Koliko me pamćenje služi Rusi nisu postavili rakete na Kubu ! Uredili su silose, postavili PVO, i poslali brodove sa raketama na Kubu! Ameri su proglasili blokadu ostrva i zaprijetili Rusima da će im potopiti te brodove ako pređu tu neku liniju blokade! To je nešto što je manje-više svima poznato tako da i ovo što tvrdiš, neznanje ili nastavak trolovanja!

SAD nisu počele rat na Kubi uprkos činjenici da Rusi jesu postavili rakete.

Rusi su započeli rat u Ukrajini uprkos činjenici da Ameri NISU postavili nikakve rakete u Ukrajini.

To samo govori rečito ko je veći divljak.
Kakve ti gluposti pišeš.
SAD nisu počele rat jer su Rusi povukli rakete. SAD su izvršile pomorsku blokadu Kube.
Da su Rusiji date garancije ne bi bilo rata u Ukrajini

Koliko me pamćenje služi Rusi nisu postavili rakete na Kubu ! Uredili su silose, postavili PVO, i poslali brodove sa raketama na Kubu! Ameri su proglasili blokadu ostrva i zaprijetili Rusima da će im potopiti te brodove ako pređu tu neku liniju blokade! To je nešto što je manje-više svima poznato tako da i ovo što tvrdiš, neznanje ili nastavak trolovanja!
OK, neka su samo postavili PVO, reci sad da li su Ameri postavili PVO u Ukrajini?

Cijenim da nisu.

Ne opravdavam ničije zločine, pogotovo ne Amerike.

Možeš da ponoviš laž hiljadu puta, i dalje ostaje laž.

Tebi jedino smeta što ne opravdavam ničije zločine, pa ni Putinove, ali ne znam kako da ti pomognem.

Takođe nemaš odgovora zašto tvoji ideološki saborci biraju EU i Ameriku da tamo žive.
Ne orpavdavam Putina,nisam mu majka,ali ne volim ni djavoljeve advokate....pa naravno da je najbolje zivi na zapadu,500 godina pljacakuju sta su stigli i drze jaram oko vrata citavom svijetu,sada se to menja,trajace dugo,necemo videti mi ali nasi potomci hoce i sigurno vise nece trcati na zapad.Azija ce biti za 100 godina jedno 500 godina ispred Evrope i Amerike.

Bolje pomorska blokada Kube nego bombe po Havani, što bi Putin uradio (kako sad radi u Ukrajini)

Zar se ne slažeš da je blokada bolja nego bombe
Blokada je bila samo prvi potez. Inače su spremali plan za potpunu invaziju i sve je bilo spremno za to.
Nije se desilo jer su Rusi pristali da ne postavljaju rakete.
Zašto Ameri sada nisu Rusima dali iste garancije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back