комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada Rusi kupuju gace u Kini ili Shahede u Iranu obracunava li se u PPP ili nominalnim zelembacima.Ja znam nego izgleda ti ne znas
Rusija je po GDP PPP-u 5ta na svetu
I ovo su ti CIA tj World Bank podaci
Kada Rusi kupuju gace u Kini ili Shahede u Iranu obracunava li se u PPP ili nominalnim zelembacima?Ja znam nego izgleda ti ne znas
Rusija je po GDP PPP-u 5ta na svetu
I ovo su ti CIA tj World Bank podaci

zauzeti onakoRusi trebaju zauzeti Odesu čim prije, pa makar je sravnali sa zemljom.
Hoholima su ionako preostala tri tenka i dva bataljuna penzionera.
što bi plaćo ležanje po bolnicama...
zelenski prestao da placa svoje naciste
Blizu su bankrota
Лада силује Мерцедес, Ауди, бе ем веее и фау вееееееSvetska banka kaze da je Rusija postala peta ekonomija po velicini u svetu i prva u Evropi!!!
Amaterski rad. Ide li pečat i potpis iznad teksta ili ispod kao ovdje (i još s bjelinama jer mamlaz ne zna za transparentno kopiranje). Pitam za moju kujicu Lolu.
Toliko dobro Ukri vladaju engleskim jezikom?
Dnevna doza ukrajinski pobeda na britanskim propagandnim glasilima...
Ovo zvuči dosta realistično, mada mi izgleda malo nategnuto da Briti to rade na svoju ruku..
Напад на Новоросијск. О стратегијама и реакцијама
Неспорна је чињеница да РФ води политику одговора, а то је нарочито видљиво у односу на Украјину. Крим је био одговор на Мајдан, мински договори као одговор на два покушаја уништења сепаратиста на истоку. Покренули су СВО која није морала и није смела да се догоди, а даљи кораци су одговори на деловање запада. Напад на мост - удари на енергетски систем, прекид договора о житарицама - удари по складишима житарица итд.
Притом, Крмаљ покушава да покаже да ће следећи услови само да буду тежи од претходних: "Минск2" је гори од Минска 1", четири области (по уставу у саставу РФ) - горе су од предлога Истанбулског споразума, неуспешна офанзива Украјине гори је догађај од непризнавања поменуте 4 области и Крима...
До недавно актуелан је био Кинески предлог за успостављање мира. Предлог је садржао губитак 4 области (могуће без признавања) и без НАТО. Не обазирући се на то Зеленски, по британском сценарију напада Белгородску и Брјанску област, након чега је Путин затражио "санитарни коридор" 300 км од границе са РФ унутар териорије Украјине.
Притом је овај захтев, након излета Руског добровољачког корпуса Американцима и неутралним државама разумљив и не нарушава принципе.
Данас је на столу још једна варијанта договора између САД и Русије која се формира као резултат "контраофанзиве". Бајден сада може изборном телу да прода завршетак рата као победу. Кијев је издржао, РФ је поднела губитке и под санкцијама је, НАТО је ојачао. На исти начин и Путин може да наступи, међу добицима остварена је копнена веза са Кримом и освојени су делови четри области Украјине, нових 3 милиона становника итд.
Ово апсолутно не одговара - Лондону.
Данашњи напад на Новоросијск идеална је провокација. На војном плану ни на који начин не доприноси победи Украјине. Међутим, то није Крим већ призната територија РФ и унутрашња база црноморске флоте, за разлику од приграничне базе у Севастопољу!
Циљ Велике Британије је реакција РФ. Лондону је потребан одоговор сличан одговору на нападе на Белгородску/Брјанску област. У идеалном случају РФ би требало да схвати да без правног одвајања Украјине од мора неће бити живота у лукама РФ у Црном мору. Нови измењени услови РФ треба да обухватају Одесу.
Међутим, губитак Одесе не задовољава САД. Без Одесе простор за договор се сужава. Британци једноставно иду у правцу да се не остави простор за договор између САД и РФ, односно да се између САД и РФ направи такав раздор какав данас постоји између Зеленског и Путина. За сада се обе стране намирују интерсима Украјине и још увек могу да се договоре.
Изјаве министарства одбране о "успешно одбијеном нападу" на Новоросијск и необраћање пажње на оштећење десантног брода значи да Кремљ за сада покушава да сачува простор за деловање. На исти начин Пољска и Румунија не примећују беспилотне летелице и ракете.
Алтернатива је засипање горивом/обарање извиђачких беспилотних летелица које учествују у нападима на територију РФ и нова ескалација, на радост Британаца.
.
pametni se iseljavaju u ameriku i eu, oni koji ostanu neka strazareOvi banditi su ludi kao struja. Uskoro ce tamosnji narod da organizuje straze da se brani.