Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vi valjda treba da zauzmete makar to sto ste proglasili teritoriom u sastavu ruke drzave.?..Fakticki vam je ukrajinska vojska trenutno na teritoriji Rusije evo vec vise od godine...Sta se desava ima li naznaka za ostvarenjem makar tog redukovanog cilja? Za one ciljeve sa pocetka da i ne pitam, da vam ne bude beprijatno....
Meni nikad nije neprijatno,narocito kad tebi odgovaram.Cak si mi jednom prilikom rekao da sam djubre,nisam te ni prijavio,tvoja kultura.
Desava se kontraofanziva,secas se koliko se kroz medije provlacilo,savremeno zapadno oruzje,obuka.Nista od toga na kraju.
Rusija nije pravila rovove da bi isla u napad ako zna da se sprema ofanziva,izgleda da je ovo veliki zalogaj za nespremnu i slabo obucenu,ali mora se priznati hrabru vojsku Ukrajine.
Lavovski se bore,i za to cu im uvek skidati kapu.

Poslednja izmena:
Ne bi bilo loše da još nekoliki puta pokažeš ove slike, bol za potopljenim brodom će biti lakša.
Najgore je sto brod nije potopljen, a trebalo bi da bude. Pitanje je zasto nije potonuo. Nemoguce da je trup u tom delu mogao da izdrzi toliki udar.
Bitno je da niko nije ni povredjen. Svi su zivi i zdravi i popravice brod i terace dalje.
Ali gomila ukrajinaca se nece popraviti.
E sad, i dalje me kopka, zasto nije potopljen… vemu sluze ti camci? Jel ne znaju da ih nameste pravilno ukrajinci ili sta? Potpuni promasaj ukrajinaca….

To je nebitno posto Ukrajina nema aspiracije da bude pol u multipolarnom svijetu. Demilitarizacija Rusije ce dovesti do raspada ruske Federacije. Vec sada im se svijet smije.
Rusija se raspada vec vise decenija. Ali nikako da se raspadne. Isprana je ta prica.
Demilitarizacija se usesno nastavlja. Ukri svojim telima razbijaju Ruske granate… lepo….

Rat je,sta si mislio,da samo jedni ginu?
Mada kad citam nemacke novine tamo su Ukrajinci kiborzi i samo Rusi ginu.

16ec8f64b91a4290781a8d3f0bc003b4.jpg

Bilo kako bilo,ceo NATO već dva meseca uz ogromnu cenu u životima vojnika i mts pokušava da osvoji selo Robotne.
Da su ti Rusi ljudi kako treba oni bi tu žrtvu poštovali i sami bi se povukli iz tog sela.
Poginulo 7 hiljada ukrajinaca da osvoje malo selo u blizini Bahmuta. U selu 50 kuca, srusene do temelja. I onda se povukli. Iza se e ostavili mrtve i gomilu unistene tehnike… ludilo mozda

Bilo kako bilo,ceo NATO već dva meseca uz ogromnu cenu u životima vojnika i mts pokušava da osvoji selo Robotne.
Da su ti Rusi ljudi kako treba oni bi tu žrtvu poštovali i sami bi se povukli iz tog sela.
Prvo je bilo Orehovo,27.napada i svaki se zavrsio nikako.
Taj koridor im je bio jedina sansa da vezu ruske snage na Zaporozju,ali ne vredi,Rusi su se ukopali da ni sa mnogo vecom silom te linije ne bi probili.
Zapadni analiticari govore da je to najjace utvrdjenje na svetu.Ja imam ukazujem na gresku,najjace vojno utvrdjenje je Severna Koreja.

Dosadila prica o raspadu… a oni sve jaci i mocniji. Po PPP prestigli Nemacku , uskoro ce i Japan…
Kad se setim da je Japan nekad bio najjaca svetska ekonomija.
Onda su prosle godine molili Bajdena da razmesti atomske bombe na njihovoj teritoriji zbog straha od Rusije.
Da ti prosto bude zao sto nisu dobili jos 2 atomske 1945.Imaju krace pamcenje od Srba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back