Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
питам се хоће ли те питати преци дал си чувао главу или чувао своје

додуше пошто су украјинци лажна нација, вероватно ће преци славити чињеницу да ова два геја нису ратовала за усрајину

Tebi ako je frka šta će ti reći preci kad ih budeš ponovo video, ti slobodno nemoj da gubiš vreme nego pušku u ruke pa biraj gde ćeš zaginuti iz uverenja.

Ja ću iz uverenja da živim i to ću isto učiti decu i njihovu decu pa ako mi preci zamere nek ide greh na moju dušu, mada mi se čini da ipak neće.

Tebi ako je frka šta će ti reći preci kad ih budeš ponovo video, ti slobodno nemoj da gubiš vreme nego pušku u ruke pa biraj gde ćeš zaginuti iz uverenja.

Ja ću iz uverenja da živim i to ću isto učiti decu i njihovu decu pa ako mi preci zamere nek ide greh na moju dušu, mada mi se čini da ipak neće.
ми ***** смо најпаметније итд

не бих имао ништа против да нису неутрални, пошто онај кој остаје неутралан кад му је земља у рату заслужује најстрожу казну

Šta je sa mladim ljudima koje 8 godina grantiraju i ubijaju im prijatelje i rođake?

Da su ljudi pametni, na obe strane, da su odbili da ratuju, rata ne bi ni bilo

Problem je što oni koji ratove izazivaju i stvaraju NE GINU u ratovima, niti gine neko njima blizak, oni se samo bogate pa prema ratu imaju potpuno drugačiji odnos. Da je u ovom ratu postojala ozbiljna šansa da izgine oligarhija na obe strane i njihova razmažena, prebogata dečurlija, rata ne bi ni bilo

Jeftino su USA zadobile Ukrajinu. Da su to sprecili Rusi, ne bi sad ovoliko kostalo...
Vidi
Ameri imaju jednostavan sistem --sve ti naplate a onda od tih para finansiraju PR i kupuju ljude
Rusi su tu neverovatno nesposobni ---oni su davali ekonomske povlastive koji su u kolicini daleko znacajnije al od tih para obicni ljudi nevide direktno nista niti mogu finansirat ljude koji traze velike sume
Sem toga Rusi imaju problema sa likvidacijama ..dok za Amere ubit coveka je ko ubit pacova

Vidi
Ameri imaju jednostavan sistem --sve ti naplate a onda od tih para finansiraju PR i kupuju ljude
Rusi su tu neverovatno nesposobni ---oni su davali ekonomske povlastive koji su u kolicini daleko znacajnije al od tih para obicni ljudi nevide direktno nista niti mogu finansirat ljude koji traze velike sume
Sem toga Rusi imaju problema sa likvidacijama ..dok za Amere ubit coveka je ko ubit pacova
:hahaha:
Milostivi Rusčići :lol:

ми ***** смо најпаметније итд

не бих имао ништа против да нису неутрални, пошто онај кој остаје неутралан кад му је земља у рату заслужује најстрожу казну

Ko da te kazni, narkoman Zelenski i ludi Putin

pa oni su izazvali rat, ali njihova dupeta su bezbedna i njihovih bližnjih.

A da li bi ginuo za svoju porodicu?

Koja je to realna situacija u kojoj ti porodica može biti ugrožena.

Hoćeš da ti kažem šta je najveća opasnost danas. To je da neki poludeli političar, Vučić ili bilo ko drugi, reši da bi možda bilo dobro da zarati pa da krene da nas mobiliše i šalje da ginemo. Dakle najveća opasnost za moju porodicu i porodice mojih prijetelja je neki idiot na vlasti koji bi da ratuje.

Šta je reakcija ogromnog broja normalnih i pametnih ljudi, pokupiš se i odeš tamo gde te političari neće terati u rat i gde će tvoja porodica biti bezbedna
Prosto.

Koja je to realna situacija u kojoj ti porodica može biti ugrožena.

Hoćeš da ti kažem šta je najveća opasnost danas. To je da neki poludeli političar, Vučić ili bilo ko drugi, reši da bi možda bilo dobro da zarati pa da krene da nas mobiliše i šalje da ginemo. Dakle najveća opasnost za moju porodicu i porodice mojih prijetelja je neki idiot na vlasti koji bi da ratuje.

Šta je reakcija ogromnog broja normalnih i pametnih ljudi, pokupiš se i odeš tamo gde te političari neće terati u rat i gde će tvoja porodica biti bezbedna
Prosto.
Pošteno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back