Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.043
Evo ja nisam takavNisu svi Srbi takvi, veruj mi da je vecina normalna i protiv agresije ali ova manjina je toliko glasna da deluje da ih ima ne znam koliko.
Iako sam glasan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja nisam takavNisu svi Srbi takvi, veruj mi da je vecina normalna i protiv agresije ali ova manjina je toliko glasna da deluje da ih ima ne znam koliko.
А зашто онда ниси укључила све параметре ако већ гледаш чисто тако?Spain/Gross domestic product
1.427 trillion USD (2021)
Russia/Gross domestic product
1.779 trillion USD (2021)
Kako promašena, vidiš da kao da su razdvojeni na porođaju
Zar Rusija nije multinacionalna i multirasna drzava, znaci ipak ste u fazonu Rusija Rusima. Zato gurate Cecene, Dagestance i kosooke da prvi zaginu u Ukrajini.
Pa koje konkretnoА зашто онда ниси укључила све параметре ако већ гледаш чисто тако?
https://tradingeconomics.com/spain/gdp
https://tradingeconomics.com/russia/gdp
Па јесте али нема пуно црнаца, има рецимо хиндуса који раде по Русији.Џег се увјек позива на бијелог човјека а бијелог човјека ни у причи више.Zar Rusija nije multinacionalna i multirasna drzava, znaci ipak ste u fazonu Rusija Rusima. Zato gurate Cecene, Dagestance i kosooke da prvi zaginu u Ukrajini.
Di ga posla botoksirani da bude rostiljan

Како знаш када је од 2014 под санцкијама САД+ сателити и ЕУ.ТО је већ 9 година отежаног бизниса.Pa koje konkretno
Tvoja maloprašnja izjava da bi Rusija, da nije bilo lizarda i BlekRoka, sa 1 skočila na 30 triliona GDP, je netačna
Do sad smo govorili o ukupnom autputu bez obzira na broj stanovnika.Како знаш када је од 2014 под санцкијама САД+ сателити и ЕУ.ТО је већ 9 година отежаног бизниса.
Замисли да раде бизнис са свима без проблема.
А ресурса имају довољно да покрију цијели свијет.
Зашто не би били богати као Емирати или СА чак и више јер имају више.Ови имају само пустињу и нафту.
Malo puno jača explozija
Otišli na čaj??
NijeValjda je ziv onaj nesretnik. Jedno je unistiti rusku kantu, ali ipak ljudski zivot je ljudski zivot.

Mora biti da su zgrade bile pune sanduka municije, makar prizemlje...jer naknadna detonacija, kao mini gljiva...Malo puno jača explozija![]()
Ne smem ni da zamislim sta je Rusija mogla da bude da imaju radnu etiku i inteligenciju jedne Nemacke.
Bili bi ekonomski gigant 10x veci od svih ostalih zemalja zajedno.
RuzZi gube generale ko Bajro ovce

To sto sam ja tebi dosadan nikako ne znaci da nije tako.Brate dosadan si , dobronamerno ti kazem. Navedi mi jednu jedinu drzavu u svetu koja u svom sastavu ima ima vise "tudjih" teritorija od Rusije.
Wagner PRC
Ahahaha, "Jevreji u logorima ubijaju naciste", taj rad.JEZIVO: ZAPAD OTIMA DECU IZ DONBASA - bahmutski mališani u kandžama međunarodnog kriminala! 4. 7. 2023. HelmCast (Miodrag Zarković)