Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvorena podrška boljševicima

Odradjujete dokaze umesto mene

❤️

victory-the-reichstag-berlin-1945-russian-soldiers-wallpaper-preview.jpg

High-quality-Russian-Victory-Banner-Flag-Polyester-WW2-WWII-1945-USSR-CCCP-Soviet-Banner-of-Vi...jpg

Screenshot_20230705_103602_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_1381750070236551.jpg

0f590000-0aff-0242-597b-08da4cc43a5d_w1200_r1.jpg

Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.

O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM? Oooo, pa ti si benčmark licemjerstva, kakve veze Ukrajinac kojemu je ruski nacist okupirao državu ima s Kosovom? Ne samo da nema veze, nego Ukrajina i nije priznala Kosovo, ti tražiš izgovor za svoje sirotinjske moralne norme.

Ne mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.
Ne samo ti, već demokratski narod hrvatski. Bunite se,pa samo na ovoj temi vas ima dovoljno za ozbiljne demonstracije protiv Hrvatskog učešća u okupaciji jedne suverene države.
Ne, Rusija nije bila u Avganistanu, ali se slažem da im SSSR plati.
Ne posotje "ruski nacisti" koliko god se Gvozdena zavesa EU trudila da to prikaže. Zna se ko je išao i ko danas podržava nacizam i fašizam. To najbolje zn ate vi iz jedne bivše fašističke države.
Ne mrzim ja nikoga, pa pobogu nisam Hrvat da mrzim druge. To vi iz Zločinačke ovde dolazite da širite mržnju, lažete i pokušavate da menjate istoriju.
Ne postoji "Srbijanija" jednako kao što ne postoji ni "Hrvatijanija".
Ukrajinci mogu samo da pokazuju svaki dan kakvi ste vi naslednici fašističkih država i režima. Zločinci kojima zločini ne smetaju dok se ne dese vama samima.
Jednini koji imaju obraz kao đon su licemeri koji plaču nad zlom sudbinom ukrajinaca, dok ih niko ostali ko je to isto doživeo, ne zanima. Zato što su tako naredili iz centrale.

Valjda je nacizam neka ideologija s definicijama, a ne "bilo šta što Hrvat uradi."

Dakle svakako i Rus može biti nacista, ako voli AfD više nego Gretu
Pa da si malo pametnija od toga što nisi, znala bi da hrvati nisu bilu nacisti već fašisti. I danas mnogi po koncertima i javnim slavljima nose te iste fašističke oznake, kao deo folklora. Ima ih i u parlamantu koji se tim istorijskim periodom hvale.

Šta li forumski bojovnici imaju da kažu na ovo?

Nemačke firme i dalje rade u Rusiji, samo ih američke u tome nadmašuju

U Rusiji je još uvek aktivno preko 260 nemačkih firmi koje ostvaruju promet preko 23 milijardi dolara, javlja nemački javni servis ARD. "Nemačke firme su 2022. ruskoj državi platile poreza u visini od 402 miliona dolara", javlja ARD pozivajući se na podatke School of Economics iz Kijeva. Od zapadnih preduzeća od nemačkih su u Rusiji aktivnija jedino preduzeća iz SAD koja su 2022. ostvarila promet od 40 milijardi dolara i u rusku državnu blagajnu uplatila 712 miliona dolara poreza.

Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.

O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM? Oooo, pa ti si benčmark licemjerstva, kakve veze Ukrajinac kojemu je ruski nacist okupirao državu ima s Kosovom? Ne samo da nema veze, nego Ukrajina i nije priznala Kosovo, ti tražiš izgovor za svoje sirotinjske moralne norme.

Ne mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.

Vrlo dobro rečeno, zato ja kažem da se putkofilskim srbima pradjedovi okreću u grobovima, oni su ginuli za svoju domovinu, a njihovi unuci putkofili priželjku i raduju se ruskoj čizmi, strašno kako se ljudi mogu srozati u tri generacije, od svijetlog primjera obrane domovine do podržavatelja zadnjeg trulog agresora u Europi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back