Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.702
Pojedoše im aligatori i kuce i mace.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojedoše im aligatori i kuce i mace.
То су украли од Жекса.Crni stršljen, britanski mikro dron u ruskim rukama.
Da se kladimo da će Pici u njega da lagano ukrca haubicu 1,55 mm?
Vreme radi za predsednika ZelenskogOpet....Sad ce samo sto nije sutra ,prekosutra za mesec dva tri ,sledeće godine dok posalju ovo ono itd ..
Neće Marijupolj nikada pasti!!! Onaj, nije Marijupolj već....kako se ono zove, Bahmut, e Bahmut....čekaj, ma nije Bahmut već onaj kako se zove...elem nije ni bitno, uglavnom neće pasti!Jel' naša momćad osloboila Mariupolj![]()
Ne samo ti, već demokratski narod hrvatski. Bunite se,pa samo na ovoj temi vas ima dovoljno za ozbiljne demonstracije protiv Hrvatskog učešća u okupaciji jedne suverene države.Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.
O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM? Oooo, pa ti si benčmark licemjerstva, kakve veze Ukrajinac kojemu je ruski nacist okupirao državu ima s Kosovom? Ne samo da nema veze, nego Ukrajina i nije priznala Kosovo, ti tražiš izgovor za svoje sirotinjske moralne norme.
Ne mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.
Da, 100% rusofila su komunisti do poslednjeg
Лео 1 ће да промени тИЈек ратаIde sledeci upis -Leo I je mnogo bolji od Leo II
Valjda je nacizam neka ideologija s definicijama, a ne "bilo šta što Hrvat uradi."Ne posotje "ruski nacisti" koliko god se Gvozdena zavesa EU trudila da to prikaže. Zna se ko je išao i ko danas podržava nacizam i fašizam.
Pa da si malo pametnija od toga što nisi, znala bi da hrvati nisu bilu nacisti već fašisti. I danas mnogi po koncertima i javnim slavljima nose te iste fašističke oznake, kao deo folklora. Ima ih i u parlamantu koji se tim istorijskim periodom hvale.Valjda je nacizam neka ideologija s definicijama, a ne "bilo šta što Hrvat uradi."
Dakle svakako i Rus može biti nacista, ako voli AfD više nego Gretu
U Rusiji je još uvek aktivno preko 260 nemačkih firmi koje ostvaruju promet preko 23 milijardi dolara, javlja nemački javni servis ARD. "Nemačke firme su 2022. ruskoj državi platile poreza u visini od 402 miliona dolara", javlja ARD pozivajući se na podatke School of Economics iz Kijeva. Od zapadnih preduzeća od nemačkih su u Rusiji aktivnija jedino preduzeća iz SAD koja su 2022. ostvarila promet od 40 milijardi dolara i u rusku državnu blagajnu uplatila 712 miliona dolara poreza.
Ipak će biti da su oni koji su imali dečje logore bili nacisti.DENACIFIKACIJA
srborusi i licemjerje
Taj donji dio ledja prepustam vama pa ga ljubite do iznemoglosti.
Strpi se mlado momce.Pa valjda i Rusija ima obavestajce.

to su pričali i Sadam Husein da je imao dečije logoreIpak će biti da su oni koji su imali dečje logore bili nacisti.
Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.
O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM? Oooo, pa ti si benčmark licemjerstva, kakve veze Ukrajinac kojemu je ruski nacist okupirao državu ima s Kosovom? Ne samo da nema veze, nego Ukrajina i nije priznala Kosovo, ti tražiš izgovor za svoje sirotinjske moralne norme.
Ne mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.
Google ne zna za taj "grad", prvo pominjanje je u današnjim vestima o "osvajanju"
Sljedeće pitanje molimGoogle ne zna za taj "grad", prvo pominjanje je u današnjim vestima o "osvajanju"
Pogledajte prilog 1372631

Kao šta ne vidiš nemaju..Као што видиш Леопарди немају шансе против Т55
Kako to , da nisu otimali od roditelja kao Turci izjelice.to su pričali i Sadam Husein da je imao dečije logore
U stvari i Rusija današnjice otima decu

jedno i je višak.Google ne zna za taj "grad", prvo pominjanje je u današnjim vestima o "osvajanju"
Pogledajte prilog 1372631