- Poruka
- 2.239
Beric...to se neće desiti...zašto...pa eto kaže berić da je puno hrvata dobrovoljaca u redovima ruske vojske a zna se da se hrvati priklanjaju pobjedniku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beric...to se neće desiti...zašto...pa eto kaže berić da je puno hrvata dobrovoljaca u redovima ruske vojske a zna se da se hrvati priklanjaju pobjedniku

KGB propaganda je bolja,ko siri lazne vesti metak u celo.Dao bi ti dve avionske karte za ruZiju i USA i kladio bi se da bi posle putesestvija naglo promenio ploču. Ali ti si jedan od mnogih koji sliku o ruZiji i USA kreira sa mnogih udba i kgb kanalizacija na medijskom nebu Srbije.
Opet moram da te edukujemKakve gluposti?
2000 Ukra do podneva (Konašenkov) nije glupost, a ovo moje jest?
Ah da, ti si poslušao Peskova koji kaže: "Podsjećam vas na riječi predsjednika Putina, a to je da jedine relevantne informacije o stanju na ratištu možete dobiti iz službenih objava ministarstva obrane Rusije"
Kakva ultimativna poslušnost!
![]()
Znamo da je Rusija komunistička, pošto deli stanove džabeKGB propaganda je bolja,ko siri lazne vesti metak u celo.
Ko vam je kriv kad imate idiotsku demokratiju na zapadu.Samo suvi komunizam.
Da,i metak u celo ko laze.Znamo da je Rusija komunistička, pošto deli stanove džabe
Eto ga....dugo nije bilo...gde ti je ona slika zastave wagnera i ženje prigožina?
To postavi na Andjele Donbasa
AZOV se ponižava i dovodi u red i u FrancuskojPa oni što kolju sa Z oznakom. Pa da imas para ko sto nemas sigurno bi video malo sveta srbendo bre. Lazes ko Dobrica Ćosić.
Znači 10 hiljada po danu dvodnevne operacijeRuski gubici po nedeljama
19480 poginulih od početka SVO
![]()

Max Blumental se predaoZnači 10 hiljada po danu dvodnevne operacije
Ruski gubici po nedeljama
19480 poginulih od početka SVO
![]()
Ko je taj, neki sa RT kao max keiser
Ko je taj, neki sa RT kao max keiser
Otkud ti to da me ljuti, potpuno pogresnu percepciju imas....poanta je da zarad nekoliko propagandno-politickih bodova, Ukri svoju drzavu dovode u sve vecu devastaciju i pogibelj...ali Zelenski za to bar dobija lovu i to veliku, no sta dobijas ti ??!...satisfakciju ??!...vidis, meni prvo pada na pamet, da tebe zaboli ona stvar za Ukrima i njihovom drzavom, nego ti je mrznja prema Rusima tolika, da nije bitno ako pogine i hiljadu Ukra za deset Rusa, samo neka Rusi ginu....sta mislis, kolika je to devijacija mozga i sta moze mrznja naciniti od covjeka....mozes ti pricati bajke iznova i iznova, ali ja znam da su to bajke, i da iza tvog "pravednistva" stoji najobicniji primitivizam...Mene veseli uništavanje agresora i okupatora bilo kada, bilo gdje i bilo kako.
A tebe ljuti narod koji se bori za svoju državu, znaš zašto?
Zato jer predstavljaju sve ono što ti nisi, ti odmah klekneš okupatoru i ručice u zrak.
Pa ti vidi tko je moron između nas dvoje
Znači sa PressTV (kanala iranskih mula)
zloupotrebljavaju svoju bracuNisu Kinezi i Indijci blesavi da uvedu sankcije Rusiji i propuste priliku za debele zarade a svoje misljenje su dali u UN.
nije to lepoIsus je bio komunistKomunisti su bili zlo za Hriscane u Rusiji.
kako oni vode kad ih vi napadateLUkri svoju drzavu dovode u sve vecu devastaciju