Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dao bi ti dve avionske karte za ruZiju i USA i kladio bi se da bi posle putesestvija naglo promenio ploču. Ali ti si jedan od mnogih koji sliku o ruZiji i USA kreira sa mnogih udba i kgb kanalizacija na medijskom nebu Srbije.
KGB propaganda je bolja,ko siri lazne vesti metak u celo.
Ko vam je kriv kad imate idiotsku demokratiju na zapadu.Samo suvi komunizam.

Kakve gluposti?
2000 Ukra do podneva (Konašenkov) nije glupost, a ovo moje jest?
Ah da, ti si poslušao Peskova koji kaže: "Podsjećam vas na riječi predsjednika Putina, a to je da jedine relevantne informacije o stanju na ratištu možete dobiti iz službenih objava ministarstva obrane Rusije"

Kakva ultimativna poslušnost!
:mazipsa:
Opet moram da te edukujem
Pametan covek postavi pitanje i ceka strpljivo odgovor
Kod tebe nije bas tako

Anglo-francusku nevidljivu krstareću raketu Storm Shadow oborili su ruski sustavi protuzračne obrane. Kijevski režim i vojni stručnjaci NATO-a ozbiljno su se kladili na ovaj visokoprecizni oružani sustav u pripremi za ofenzivne operacije.
...
1688464786877.png

1688464847272.png

Mene veseli uništavanje agresora i okupatora bilo kada, bilo gdje i bilo kako.
A tebe ljuti narod koji se bori za svoju državu, znaš zašto?
Zato jer predstavljaju sve ono što ti nisi, ti odmah klekneš okupatoru i ručice u zrak.
Pa ti vidi tko je moron između nas dvoje
Otkud ti to da me ljuti, potpuno pogresnu percepciju imas....poanta je da zarad nekoliko propagandno-politickih bodova, Ukri svoju drzavu dovode u sve vecu devastaciju i pogibelj...ali Zelenski za to bar dobija lovu i to veliku, no sta dobijas ti ??!...satisfakciju ??!...vidis, meni prvo pada na pamet, da tebe zaboli ona stvar za Ukrima i njihovom drzavom, nego ti je mrznja prema Rusima tolika, da nije bitno ako pogine i hiljadu Ukra za deset Rusa, samo neka Rusi ginu....sta mislis, kolika je to devijacija mozga i sta moze mrznja naciniti od covjeka....mozes ti pricati bajke iznova i iznova, ali ja znam da su to bajke, i da iza tvog "pravednistva" stoji najobicniji primitivizam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back