Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
A izvor je "what`s the media hiding" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A izvor je "what`s the media hiding" ?
maaah, pod upitnikom je
To kaze onaj profil sa Kjubrikom i NASA-om ili RIA?Ukrajinska grupa je uništena tokom haotičnog napada severno od Artemovska nakon što je njihov BMP pojeo raketu i primoran je da beži.Kažu da se to dešava nekoliko puta dnevno.
Da, to je taj profil sa KubrickomTo kaze onaj profil sa Kjubrikom i NASA-om ili RIA?

https://newsbeezer.com/bulgariaeng/...he-knew-in-advance-about-prigozhins-uprising/maaah, pod upitnikom je
Могуће да је вучна хаубица 203мм нека од евулиција модела истог калибра насталог 1930тих година(заборавио сам модел и назив) а пре него је иста постала самоходна у пион варијанти.Veće ja sam bio 155 mm , izgleda kao bebica naspram ovoga
Ovoga drže 2 hidraulika
ja bih još malo sačekao potvrdu

Има их и сада.Sigurno je bilo i ruskih turista u Srbiji 99.![]()

152mm je praktično isti kao 155mm - Rusi drugačije mere artiljerijske kalibre. To je zato što si ti video ili NORU ili M-46 130mm, ovo je Hijacint-B, generacija između D20 i M777.
Veći kalibar od toga u upotrebi u Ukrajini je Pion 203mm, samohodna haubica sa gusenicama.
ШОЈГУ НАЈАВА ПОМОЋ КУБИ Русија је спремна да пружи помоћ Куби, која је под америчком трговинско-економском блокадом, изјавио је данас руски министар одбране Сергеј Шојгу на састанку са кубанским колегом Алваром Лопезом Миером у Москви.„У условима у којима су САД спроводиле нелегалну и нелегитимну комерцијалну и економску блокаду Кубе дуги низ деценија, спремни смо да помогнемо острву Либерти, да подржимо наше кубанске пријатеље“, рекао је министар.
Neko ima tu nesreću da se rodio kao Rus neke 2000-te...Šta će tvoji dobiti kad odeš u piceriju? Zna li se šta?
Evo sad sam našao info, Rusi planiraju do kraja mjeseca angažirati sva pogrebna društva i cvjećare iz Kube, da pokopaju ruske naciste poginule u Ukrajini. Navodno pokreću i proizvodnju pjena za brijanje na Kubi, koje će potom biti poslane porodicama unesrećenih krezubih Rusa. Bit će to ekonomski procvat za Kubance. Još kad im krenu slati Lade kojima se ni vrata ne mogu otvoriti, ima da okupiraju Ameriku.
ШОЈГУ НАЈАВА ПОМОЋ КУБИ Русија је спремна да пружи помоћ Куби, која је под америчком трговинско-економском блокадом, изјавио је данас руски министар одбране Сергеј Шојгу на састанку са кубанским колегом Алваром Лопезом Миером у Москви.„У условима у којима су САД спроводиле нелегалну и нелегитимну комерцијалну и економску блокаду Кубе дуги низ деценија, спремни смо да помогнемо острву Либерти, да подржимо наше кубанске пријатеље“, рекао је министар.
Ако су они умлаћени ренџери цивили онда ОК.Moze neko da napise sta se desilo u Kramatorsku, imam zucnu raspravu sa likovima kojima je agenda da Rusija i Putin namjerno ubijaju civile.
Moze neko da napise sta se desilo u Kramatorsku, imam zucnu raspravu sa likovima kojima je agenda da Rusija i Putin namjerno ubijaju civile.

Ti si nešto tražio? Ma daj, buncaš.Vama kad covek trazi snimke o napredovanju Ukrajinaca prebacite temu na Vucica.
Zato si ti 24/7 na forumu da pišeš gluposti o "moćnoj Rusiji".Troluj, troluj, kad nemate ništa drugo ostaje trolovanje.