Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.466
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima ista o Srpskim zrtvama?Hrvatski sabor danas je jednoglasno izglasao Deklaraciju o priznavanju Gladomora (Holodomora) 1932.-1933. godine genocidom nad ukrajinskim narodom.
![]()
.
U cabarPrdnija Armagedon...
According to preliminary information, Commander-in-Chief of the Russian Forces Surovikin and his deputy, Colonel-General Yudin, were detained and taken to the Lefortovo pre-trial detention center.
![]()
Video sam tu mapu sto puta koja ne govori nista sem u slucaju Krima kada je teritorija koja pripada Republici Rusiji predata Republici Ukrajini, za vreme Nikolaja ii Rusija je bila imperija podeljena na gubernije koje je car delio, sjedinjavao kako je vlasti izgledalo najbolje.Tek 1922 uspostavljena je Rusija i Ukrajina kao republike-drzave i moze se reci da je Krim dekretom presao iz Rusije u Ukrajinu pre toga Rusija je bila imperija podeljena na gubernije.Nisam kuci pa ne mogu da ti prilozim mapu poklona od carskih dana do 1954.
152mm, tako izgleda u perspektivi. Verovatno Hijacint-B (2A36 Giatsint-B)
Ti si to stvarno dva sata gledao?Evo ga Bokan planer nacionalne strategije unistenja Srbije.
Ala se migolji...
Veće ja sam bio 155 mm , izgleda kao bebica naspram ovoga152mm, tako izgleda u perspektivi. Verovatno Hijacint-B
Oni još uvijek kleče, tako da ništajel glasali i klečavci ?
![]()
Naravno, zar sumnjaš?jesu li ?
Ti si to stvarno dva sata gledao?
Onima u Ukrajini? koliko znam nema!Jel ima ista o Srpskim zrtvama?
....NAFO bi bez oklevanja udario još 5-6 puta. Koordinate poznate…
Ološ. Na njemu je rastao berekinEvo ga Bokan planer nacionalne strategije unistenja Srbije.
Ala se migolji...