Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvatski sabor danas je jednoglasno izglasao Deklaraciju o priznavanju Gladomora (Holodomora) 1932.-1933. godine genocidom nad ukrajinskim narodom.

:bravo:
Да, врло важан докуменат који ће бацити Русију на кољена изгласан у сабору земље чија је највећа цивилизацијска тековина што су не тако давно измислили нож за олакшано клање људи, и имали логоре у којима су изгладњивали и убијали дјецу! Могли су једногласно да изађу испред сабора и пробају да једногласно, сихронизовано прде низ вјетар, исти би ефекат имали као и изгласана декларација!

Tvoj ruski heroj na državnoj televiziji

Pogledajte prilog 1368255

Bolest je to dramatična
Овај сукоб од преко годину дана има фрапатно мален проценат погинулих цивила ако се гледа омјер и количину потрошене војне опреме.
Промашена ти прича тотално...

Poslednja izmena:
Ja jedino objasnjenje - mada su ovo Ukrajinci koliko vidim po zastavama - za taj neonacizam i u Ukrajini i u Rusiji i u Belorusiji i u Baltiku mogu da povezem sa ANTIKOMUNIZMOM, gde je GLUPI deo naroda povezao borbu nacista protiv komunizma sa tim da je (bar za njih) nacizam OK/super/stagod.

Ili to, ili su potomci nacista iz WW2 iz Ukrajine/Belorusije/Baltika ili cak i Rusije, mada su i ti nacisti iz WW2 moguce povezivali naciste i svoju borbu pod nacistima kao borbu protiv komunista.

Jer podsetimo se, belogardejci su se u povecoj meri stavili u sluzbu nacista, opet imajuci za njih zajednickog neprijatelja - komuniste u SSSR-u.

Ono sto je neshvatljivo je da su potpuno prevideli ili ih nije interesovala uzasna sudbina miliona pripadnika NJIHOVOG NARODA koje su nacisti pobili, mucili itd. Ja znam da su i oni pretrpeli uzasne zlocine od strane komunista, ali nacizam zaista nije bio resenje za taj problem.
.
Ма какав антикомунизам.

Оволика љубав према нацизму не може ничим да се оправда.

Маса људи тамо је на сваки начин одлепљена од стварности и њима је пружен простор који су они искористили на начин да је нормалан свет запрепашћен.

То повежи са НАТО идиотима који их подржавају и имаш ово што се сада дешава, а то је да се сви на тој страни праве да нацизам у Украјини не постоји, а из простог разлога што их виде као корисне идиоте..

Такви нацисти би били 100х гори до било којих комуниста.

А што се тиче антикомунизма, маш пример овде, где је наша судбина у Другом светском рату била слична украјинској/совјетској, са непојамним злочинима које су овде вршили нацисти и њихови привесци.

Четници су били најтежи могући антикомунисти, па никада, чак ни данас, нису постали нацисти.

.

Davno je to apsolvirano.
Imaš neko pitanje u vezi toga, da ti pojasnim
Ja imam
Znaci Holdomor ...genocid pocinjen pre svega na jugu i jugoistoku te zemlje..te jugu danasnje Rusije ..i koji je imo za cilj pre svega Ruskog seljaka na jugu danasnje Rusije je genocid samo pocinjen nad Ukrajincima..kako to da je vecina izmrcvarenih u Rusiji ..a i Rusi su a zovete genocidom samo nad Ukrajncima

Drugo ...Kako to da priznate taj genocid a ne onaj koji ste vi pocinili i na koji ste ponosni ..koji je deo vase kulture i "drustva"
Trece ..posto ste objektivni ..verovatno cete pricat o pet glavnih imena koji su odgovorni za Holdomor ...i koje su oni nacijonalnosti ..mislim ..niko od njih nije Rus a dvojcica rodjeni na teritoriji danasnje Ukrajine

Mislim nije valjda da su Hrvati licimerni ,selektivni i lazovi na drzavnom nivou ..neko mi ovde rece da su se izmenili a oni gore dj...nego sto su ikad bili ?

Пољски посланик Гжегож Браун позвао је Европу да иде дођавола својим саветима и подметањем културе „бандеризације“ Пољске.„Ни Немци ни Јевреји нас неће учити историју. Наша деца се неће васпитавати и учити толеранцији. И неће бити евроколхозног савета комесара да нам објашњава како треба да управљамо својом државом. украјинизацију Пољске и зауставити бандеризацију пољског идентитета“.

U Ukrajini ne postoje "civilni" objekti, jer su svi, bukavlno svaki objekat, vojna meta. To je svima bilo jasno nakon mnogo video snimaka gde se vidi PVO na krovovima zgrada, kao i masa vojnika koji kroz prozore pucaju u vazduh (valjda misle da će tako da pogode krstareće rakete?).
Dakle, nema nikakavog plača o civilnim žrtvama.

Malo glupo da odgovaram na sopstveni post, ali...

To mi je isto kao kod nas da neko sada zato sto OPRAVDANO mrzi nase komuniste (da ne ispadne da ih branim) od posle WW2 slepo prihvati da je NATO OK jer je, eto, DEKLARATIVNO protiv komunizma, i prihvati da je OK sto nas je bombardovao 1999. jer je navodno Sloba bio komunista.
Sloba je bio BUDALA, komunista je bio isto koliko i ja, i zapravo je shebao Srbiju za vreme svoje vlasti, uz to sto je izgubio sve ratove i zahebao toliko naseg naroda u Krajini i na KiM. Ali svejedno ne smatram NATO bombardovanje kao prihvatljivo jer je bilo, eto, upereno protiv Milosevica (a stradala masa sveta koje sa njim nema nikakve veze, a njemu ni dlaka s glave).
Pa kad nije imao mooda da stavi "target" majicu na sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back