Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putin, ukratko:

“You killed dozens of our pilots, plunged the country into chaos, made me hide for 2 days in Sankt Petersburg, but I would have crushed you. That been said, you are heroes and everything is forgotten. Btw., please sign this to join the Russian army. Thank you for your service.”

Znači trolovanje se ipak otelo kontroli.

"In Putin's overnight speech, the president's first public comments since the mutiny, Putin confirmed that Russian pilots had been killed fighting against the march on Moscow. He thanked Russians for showing patriotic solidarity in the face of it."

https://uk.sports.yahoo.com/news/putin-pays-tribute-russian-pilots-004010716.html

Да ли то значи да све мора да ти се нацрта пошто си необавештен?

Нисам сигуран да је тако јер некакве велике потребе за контраофанзивом није било барем не док се не спреме довољно добро.
Солидно се држе на терену укопани, овако су изашли из рупа и кренули на Русе, баш оно што је Русима требало.
Питаш ли се коме ово одговора, када их изгине довољно и када изгубе оперативну моћ за било каква офанзивна дјеловања очекуј да ће ти исти тражити преговоре.
Godinu dana pričaš o tome kako je Ukro vojska decimirana, o tome kako se provode dramatične mobilizacije po kijevu i da love starce po birtijama jer su svi mladi izginuli na frontu.
To su sve gluposti, Ukri su do sada u ovoj "ofanzivi" upotrijebili manje od 10% svojih operativnih snaga. Očito ne poznaješ ukrajinski mentalitet ako misliš da će posustati i predati se okupatoru.

Tipuj na klsaičnu filologiju i filozofiju, jer je samo to istina ... Meni ne smetaju ljudi koje drugačije misle, ali mi smetaju oni koji ne misle ... Nemoj da budeš među njima, molim te ....
Ispred tri točke ne ide razmak.
Ovako... a ne ovako ...
Na stranu sada to što je stilski potpuni očaj, redovito udarati tri točke umjesto završetka rečenice točkom, nepobitni dokaz funkcionalne polupismenosti.

Najzaduzenija je postena venecuela. 350%
Japan je 266%
Amerika je nekih 120%

Ekonomija je nauka, da je bilo tako jednostavno ko sto ti mislis svi bi bili ekonomisti. A kad je rec o postenju, gde odlaze sve te pare od ruskog gasa i nafte i zasto u rusiji je prosecna plata 900 evra , a stotinak tajkuna ruskih poseduju jahte vrednije od cele ruske ratne flote?
znaci ti si protiv kapitalizma..........da zapamtimo to zaubuduce.

Нисам сигуран да је тако јер некакве велике потребе за контраофанзивом није било барем не док се не спреме довољно добро.
Солидно се држе на терену укопани, овако су изашли из рупа и кренули на Русе, баш оно што је Русима требало.
Питаш ли се коме ово одговора, када их изгине довољно и када изгубе оперативну моћ за било каква офанзивна дјеловања очекуј да ће ти исти тражити преговоре.
Ukrajinska ofanziva tek je počela.Momentalno mobilišu ostatke ostataka nemobilisanih.Glavni napadi tek se očekuju.

Стратешки погрешан тренутак контре.Руси немају великог напретка на терену, Укри дјелују добро укопани, техника и оклоп доста добро сакривени.
И сада све то изашло у колонама да их Руси виде и гађају такорећи разваљују.А дали су при томе довољно времена да се Руси укопају и припреме за дефанзивна дјеловања.Не контам, још ако додамо и тај моменат да су најављивали главни правац више од пола године не знам шта закључити осим да их запад жртвује, дај шта даш само да се што више покуша наштети Русији па колико траја траје а крај је неизбјежан ако се овако настави самоубилачки.Ја Укрима за храброст не могу ништа рећи али и даље не контам сврху.Напредак је пар километара у дубини углавном зона која се не брани интезивно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back