Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako pogledaš izbore, PutIer ima rejting 45% što je isto kao VuqIer

U Prdoslaviji su bili za nijansu manje izvesni izbori, zato što SNS nije smeo da hapsi Ponoša, u strahu od Borelja
.
Ма наравно, Путин и Вучић иста прича.

Само што је Русија све већа, а Србија све мања...

.

Срушен мост? У време побуне? Покажи.
Раскомадана тела музичара а сам Пригожин потврдио на крају побуне да нема погинулих код његових. Неко овде лаже, ти или он.
Нека нам се предоче прави снимци тих хеликоптера (макар само једног) а не ови лажни од пре годину дана.
Ракете су испаљиване. И на свдбама се пуца, колико ја знам...
Vi često pravite post-festum isprike

Kao ono 2022. "Namerno smo potopili svoj brod Moskva, da zapušimo odvod kade."

Pisao sam ovde informacije koje sam dobio da oko 20 hiljada vagnerovaca se nalazi u Belorusiji jos pre pada Bahmuta. Sa njima su meso ite Belorusko, Ruske jedinice za specijalne operacije , kao i preko 2000 specnaza.
U ovo trenutku u Belorusiji kombinovano je sko centrisano vise od 800 hiljada ljudi pod oruzjem, a od skoro i naoruzani termonuklearnim bojevim glavama…
Uveliko se spremaju za pokret prema poslednjim izvestajima i depesama sa terena. Kao sto sam rekao jednom clanu ovde u privatnoj prepisci, Belorusija ima ulogu koju ce odigrati u ovoj SVO
Bjelorusija ima aposlutni krš od armije, a moral im struže po podu. Ukri ih zašamaraju malim prstom.

Срушен мост? У време побуне? Покажи.
Раскомадана тела музичара а сам Пригожин потврдио на крају побуне да нема погинулих код његових. Неко овде лаже, ти или он.
Нека нам се предоче прави снимци тих хеликоптера (макар само једног) а не ови лажни од пре годину дана.
Ракете су испаљиване. И на свдбама се пуца, колико ја знам...
80€ po satu + PDV, primam i Paypal i ja ću ti pronaći sve što trebaš. Ti išti i ja linkam.

Ako pogledaš izbore, PutIer ima rejting 45% što je isto kao VuqIer

U Prdoslaviji su bili za nijansu manje izvesni izbori, zato što SNS nije smeo da hapsi Ponoša, u strahu od Borelja
U ovom trenutku Putin ima podrski 90% gradjana Rusije.
Ti si obicna lazovcina i botina loseg kvaliteta. Zagadjujea temu glupostima. Ides u cosam sa ostalim Dzeguleskima

80€ po satu + PDV, primam i Paypal i ja ću ti pronaći sve što trebaš. Ti išti i ja linkam.

Колико ти треба да нађеш, рецимо, неки раскомадан леш музичара из времена побуне? Или прави снимак срушеног руског хеликоптера из тог времена?
Ако ти не треба више од недељу дана прихватам понуду.
Али морамо да склопимо писмени споразум на даљину са овереним потписима који важе у овој дигиталној ери. И да додам, како би исто време мог чекања на твоје доказе било мало скупље, макар дупло. Моје време вреди много више од твог.

od početka agresije sve je ostvareni nasuprot putinovim tvrdnjsms
1. ukrajina je oistala najveća vojna sila u europi
2.nato se još više proširio i granice nato sa rusijom su sad veće za skoro 2000 kilometara
3. ukrajinci su povratili skoro 15% teritorije koju su rusi okpirali
A tvoja opcija je da su se Rusi trebali skupit ..dopustiti da ih nulendicini kmetovi gaze i mole se bogu da ce Nulendica stati na tamo nekoj granici sto su nacrtali komunjare zato sto ona i njeni postuju granice ko sto iste postuju Kurvati

.
Објављују већ и по западним мејн стрим медијима изјаве украјинских војника да је обука била спрдња, што се и види по резултатима офанзиве.

У војној теорији се сматра да успешна офанзива треба у року од 48 до 72 сата пробије прву линију одбране противника.

Украјинци за месец дана нису ни видели прве линије руске одбране.

.
Nema te obuke koja pomaže protiv pljuskova granata od 155mm, drugo sve da se ne uzima u obzir.

488 dan, Rusi pomeraju granice jacine. :heart: 🇺🇦

eySUjJd.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back