Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.788
Moze slika tog drugog?Na oba
Moguce da propustam nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze slika tog drugog?Na oba
.Pa firme ne beže iz Srbije nego iz tvoje Rusije.
Mislim jeste Vučić neobrazovan dok je PutIer moj kolega doktor ekonomskih nauka
Ali sve u svemu rusko-šumska federacija je Poo in the Loo
Pilot je pičkin dim, Ljudi koji rade na ovakvim strojevima vrijede 10 pilota i nezamjenjivi su.Drugu nije jasno kakve veze ima obaranje aviona sa smrću pilota. Tu više ni Bog ne pomaže.
Čujem poginuli ti dvojica ustaša gore, jedan teško ranjen, opet mina, nisu imali sreće, tek nedavno pristigli na ruski "safari".Nije video igra, već realno elimisanje terorističke grupe

Pa pazi svi vojnici Vagnera su dobili oprostaj ne samo Prigozin...Prigozinu je oprosteno gonjenje i sigurno da mu je odobren jos neki zahtev... Ne verujem da ce ubiti Prigozina, niti da se on toga plasi.. On ima i svoju celokupnu porodicu i familiju u Rusiji, ima i svoje ljude, veze itd...To je ogromna mreza...I u jednom tako kriminalnom sistemu vlasti on ce itekako opstati...Tacnije, svi njegovi...Prvi put moram stati u Putinovu obranu. Mislim da mu nije oprostio i mislim da i u ovom momentu razmislja kako da ga likvidira, a da ne dodje do nekih novih sukoba sa njegovim pristalicama.
Prighozin vjerovatno razmislja isto, jer zna da mu je zivot u opasnosti dok je Putin ziv.
Pa što nisu otvoreno objavili rat onda, nego podlo pričali da neće biti SVO
"Kad će, da idem na odmor" lupala je Zaharova
Pa prilično je podlo i ljigavo tako lagati.Можда је требала да наговештава руски напад као ви офанзиву?
Псссссссст! Усрали сте се, до гуше.
1)djeca koji krišom pišu s roditeljskih telefona i ili računalaVidim, ima bisera koji negiraju rusenje aviona i helikoptera od strane Wagnera!
Sad me interesuje zasto negiraju?
Pepe le tvor ima dusuPa prilično je podlo i ljigavo tako lagati.
Ali to pokazuje Smrad vaše EAU duše
Da, javno su amnestirani, ali to u Putinovoj Rusji ne vrijedi ni pisljive bobe. Prighoszin je u teoriji jucer bio spreman da likvidira Sojgua, a mozda i Putina da je sve otislo kvragu. Ne znam zasto bi ovo bilo drugacije.Pa pazi svi vojnici Vagnera su dobili oprostaj ne samo Prigozin...Prigozinu je oprosteno gonjenje i sigurno da mu je odobren jos neki zahtev... Ne verujem da ce ubiti Prigozina, niti da se on toga plasi.. On ima i svoju celokupnu porodicu i familiju u Rusiji, ima i svoje ljude, veze itd...To je ogromna mreza...I u jednom tako kriminalnom sistemu vlasti on ce itekako opstati...Tacnije, svi njegovi...
.I u jednom tako kriminalnom sistemu vlasti on ce itekako opstati...
Šta ti nije jasno? Na obuku u npr. GB je išao već formiran ukro vojnik, a ne neki klošar pljačkaš banaka iz zatvora. Kontaš stanovitu razliku?Kakoto kakoto zar vi ne tvrdite da se ukro vojnici na zapadu za 3 mjeseca obuke toliko dobro obuče da Rusima nema spasa jer je zapadna obuka naj naj.Hm nekako vam je wagner zavrtio i okrenuo postulate uvjerenja naglavačke.![]()
Bahmut nece pasti, kontam kontamŠta ti nije jasno? Na obuku u npr. GB je išao već formiran ukro vojnik, a ne neki klošar pljačkaš banaka iz zatvora. Kontaš stanovitu razliku?
Možda je na godišnjem odmoru..možda je smrtno bolestan ko Putin?
Ima li među vama krvatima neko pametan da ukapira da je avion kog prikazujete pao u polje gde je požnjevena pšenica.1)djeca koji krišom pišu s roditeljskih telefona i ili računala
2)Botovi iz Niša koji primaju redovitu plaću.
3) ne postoji treća opcija, nitko ne može biti toliko glup... Ili može?
Vidim, ima bisera koji negiraju rusenje aviona i helikoptera od strane Wagnera!
Smaraš s Hrvatima, nismo mi krivi što si izbegao pa dobijao ovde paketićeIma li među vama krvatima neko pametan da ukapira da je avion kog prikazujete pao u polje gde je požnjevena pšenica.
A svi znamo da je gore pšenica još poprilično zelena.
Nema svrhe da više prosipate ovde USTAŠKU ANTI RUSKU PROPAGANDU,
provaljeni ste odavno.
Vidim, ima bisera koji negiraju rusenje aviona i helikoptera od strane Wagnera!
Daily Mail je potvrdio da je Rusija juče izgubila 39 avijatičara u građanskom ratuНико не негигира. Само траже (тражимо) потврде да се то стварно догодило јер су сумње велике. Имаш ли ти неку или као Швабо "тра-ла-ла"?
Препун је интернет тврдњи без икаквих доказа, а посебно против Русије. Ако немаш било какав доказ иди тамо где ће ти веровати на реч.
Ko jel Zalužni ?Možda je na godišnjem odmoru..
Ništa se ne desava u Rusiji..
Pepe le tvor neveruje Daily Mail-uDaily Mail je potvrdio da je Rusija juče izgubila 39 avijatičara u građanskom ratu
Budi siguran da će se broj preminulih samo propinjati, kao brda
Pih šteta, ova Strela je imala potencijal da uništi još koji Ka-52 u nekoj sledećoj pobuni.Nacificirana Strela-10 upoznaje Mač kralja Artura. Svi su izginuli.