Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa firme ne beže iz Srbije nego iz tvoje Rusije.

Mislim jeste Vučić neobrazovan dok je PutIer moj kolega doktor ekonomskih nauka

Ali sve u svemu rusko-šumska federacija je Poo in the Loo
.
Па докторе економских наука, ти би требало да си импресиониран начином на који су руско-шумски стручњаци одјебали економске санкције за које је цивилизовани запад веровао да ће да сруше руску економију за пар дана.

Не да се није десило, него се економски бумеранг експресно вратио експертима директ у фацу.

.

Prvi put moram stati u Putinovu obranu. Mislim da mu nije oprostio i mislim da i u ovom momentu razmislja kako da ga likvidira, a da ne dodje do nekih novih sukoba sa njegovim pristalicama.

Prighozin vjerovatno razmislja isto, jer zna da mu je zivot u opasnosti dok je Putin ziv.
Pa pazi svi vojnici Vagnera su dobili oprostaj ne samo Prigozin...Prigozinu je oprosteno gonjenje i sigurno da mu je odobren jos neki zahtev... Ne verujem da ce ubiti Prigozina, niti da se on toga plasi.. On ima i svoju celokupnu porodicu i familiju u Rusiji, ima i svoje ljude, veze itd...To je ogromna mreza...I u jednom tako kriminalnom sistemu vlasti on ce itekako opstati...Tacnije, svi njegovi...

Pa pazi svi vojnici Vagnera su dobili oprostaj ne samo Prigozin...Prigozinu je oprosteno gonjenje i sigurno da mu je odobren jos neki zahtev... Ne verujem da ce ubiti Prigozina, niti da se on toga plasi.. On ima i svoju celokupnu porodicu i familiju u Rusiji, ima i svoje ljude, veze itd...To je ogromna mreza...I u jednom tako kriminalnom sistemu vlasti on ce itekako opstati...Tacnije, svi njegovi...
Da, javno su amnestirani, ali to u Putinovoj Rusji ne vrijedi ni pisljive bobe. Prighoszin je u teoriji jucer bio spreman da likvidira Sojgua, a mozda i Putina da je sve otislo kvragu. Ne znam zasto bi ovo bilo drugacije.

Tragičan pokušaj Ukrovermahta kod Ugledara
Video: https://twitter.com/MarekMa88061202/status/1673075513991086081

1687730771590.png

Kakoto kakoto zar vi ne tvrdite da se ukro vojnici na zapadu za 3 mjeseca obuke toliko dobro obuče da Rusima nema spasa jer je zapadna obuka naj naj.Hm nekako vam je wagner zavrtio i okrenuo postulate uvjerenja naglavačke.:lol:
Šta ti nije jasno? Na obuku u npr. GB je išao već formiran ukro vojnik, a ne neki klošar pljačkaš banaka iz zatvora. Kontaš stanovitu razliku?

1)djeca koji krišom pišu s roditeljskih telefona i ili računala
2)Botovi iz Niša koji primaju redovitu plaću.
3) ne postoji treća opcija, nitko ne može biti toliko glup... Ili može?
Ima li među vama krvatima neko pametan da ukapira da je avion kog prikazujete pao u polje gde je požnjevena pšenica.

A svi znamo da je gore pšenica još poprilično zelena.

Nema svrhe da više prosipate ovde USTAŠKU ANTI RUSKU PROPAGANDU,

provaljeni ste odavno.

Vidim, ima bisera koji negiraju rusenje aviona i helikoptera od strane Wagnera!
Sad me interesuje zasto negiraju?

Нико не негигира. Само траже (тражимо) потврде да се то стварно догодило јер су сумње велике. Имаш ли ти неку или као Швабо "тра-ла-ла"?
Препун је интернет тврдњи без икаквих доказа, а посебно против Русије. Ако немаш било какав доказ иди тамо где ће ти веровати на реч.

Vidim, ima bisera koji negiraju rusenje aviona i helikoptera od strane Wagnera!
Sad me interesuje zasto negiraju?

Нико не негигира. Само траже (тражимо) потврде да се то стварно догодило јер су сумње велике. Имаш ли ти неку или као Швабо "тра-ла-ла"?
Препун је интернет тврдњи без икаквих доказа, а посебно против Русије. Ако немаш било какав доказ иди тамо где ће ти веровати на реч.

Daily Mail je potvrdio da je Rusija juče izgubila 39 avijatičara u građanskom ratu

Budi siguran da će se broj preminulih samo propinjati, kao brda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back