Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, Putin je bio uljuljkan u sopstvenu lažnu propagandu kako je Rusija snažna

U stvarnosti Azov im je nalupao šamare
Putin je ignorisao pripreme koji su tvoji gospodari napravili u Ukrajini za 8 godina
Koliko su izludili narod i ojacali "krajina nacija" indetitet
mislio je da je dovoljno da pridje Kijevu i da ce biti pobuna protiv CIA i njihovog nakota
Nije bio svestan da nakon 8 godina pola populacije nezna ni na kojoj su planeti

Ovo ne vidim kao tešenje nego kao podhebavanje koje uopšte nije bez razloga.

Uostalom, videćemo u danima koji dolaze koliko je zaista duboka kriza ili je ovo bila "maskirovka" kako se neki nadaju.

Ono što je sigurno u ovom trenutku jeste da Wagner više nije na liniji fronta, e sad da li će negde udariti i kada to ostaje da se vidi.

Mislim da sledeći potez povlače Ukrajinci, sigurno će pokušati da nešto kapitalizuju od cele ove frtutme
Vagner i dalje predstavlja opasnost za Putina mnogo vise nego za Zelenskog. Ja ne pusim ovu pricu da su Prighozin i Putin bas sve izgladili nakon sto su se jucer castili epitetima izdajnika.

I koliko je god Putinu ocajnicki potreban neki novi uspjeh u Ukrajini, nema nikakve logike bi blagonaklono posmatrao nove hipoteticke uspjehe Vagnera, sa obzirom da je ogroman broj ljudi u Rostovu jucer Prighozina docekao kao mesiju ili nekog novog vladar aRusije. Pogotovo ne sada kad jei spao potpuni slabic. Zato sam misljenja da Putin trenutno visera zmislja kako ce neutralizirati Prigozhina nego ukrajinsku vojsku.

Nebi me cudilo ni da Ukrajincima proslijedi koordinate Vagnerovih logora.

Poslednja izmena:
Usporedna ti je glupa, al razumimo s obzirom ko je pisao
U pravu si ..jeste poredjene neadekvatno
Po svemu Rusi imaju vise prava da se angazuju u Krajini nego Ameri po kosovu
Po svemu Rusi imaju vise prava crtat granice po Krajini nego sto kmetovi vasigtona imaju pravo priznavat granice koje Vasigton crta

Al da bi to prizno moras imat moral ..karakter ..a to je tesko za nase zapadne komsije

Vagner i dalje predstavlja opasnost za Putina mnogo vise nego za Zelenskog. Ja ne pusim ovu pricu da su Prighozin i Putin bas sve izgladili nakon sto su se jucer castili epitetima izdajnika.

I koliko je god Putinu ocajnicki potreban neki novi uspjeh u Ukrajini, nema nikakve logike bi blagonaklono posmatrao nove hipoteticke uspjehe Vagnera, sa obzirom da je ogroman broj ljudi u Rostovu Prighozina docekao kau mesiju. Pogotovo ne sadakadjeispao potpuni slabic. Zato sam misljenja da Putintrenuto viserazmislja kako ce neutralizirati Prigozhina nego ukrajinsku vojsku.

Nebi me cudilo ni da Ukrajincima proslijedi koordinate Vagnerovih logora.
Nepostoji tvoj post a da nisi omanuo sviracu klavira
Mene bi bilo sramota

Kad ono, 199 zemalja UN glasalo protiv ruskih nacista
.
un-vote.webp

Мислиш на ову резолуцију против нацизма где су једине земље против резолуције САД и Украјина?

.

Nepostoji tvoj post a da nisi omanuo sviracu klavira
Mene bi bilo sramota
Ne, naprotiv. Vecina mojih prognoza su se pokazale tocnima, kao naprimjer da ce u samoj Rusiji doci do oruzanih sukoba. Smijali ste se proslegodine, ajucer vamnije bilo smijesno.

A ovo sto sam napisao nije nikakva prognoza nego samo moj tok misli. Putin jednostavno ne smije dopustiti da Prighozin bude uspjesan.

pa sta su radili komunsti u cistka i slali ljude kao i car za Sibrir preseljavali citave narode. Sta mislis sta je mogao da pomisli onaj Cuvas kad vidi da je stiglo 500 Tatara sa Krima po kazni.

I danas ljudi u Rusiji lete kroz prozor ako tako hoce vodja.

Rusija je haos :hahaha:
Важи. Кад понестане доказа колонијалне изједначености са робовласницима онда потежеш
комунистичку револуцију и борбу против класног непријатеља, у шта су спадали и Руси.
Падне ли ти икада на ум где је била комуно револуција пре Русије?
Занима ли те шта је тамо било? Данашња управа ЕУ заснована је на хијерархији те револуције.
Дичиш ли се тековинама париске комуне? Знаш ли ишта о томе?
Како су Енглези населили Аустралију и Америку? Руси су били робови једним делом своје историје,
Енглези, Французи и Американци никада, сем црначког дела становништва, које је такође силом доведено
из постојбине. Петар Велики је купио Пушкиновог оца на пијаци робова и дао му слободу.
На црни петак, пазарни дан робова, данас популаран дан за куповину у бившим робовласничким земљама.

.
Пази ово, премијер се бавио "само порезима"!

А чиме да се бави? Трпањем државних поруџбина у братовљеву фирму???

Опет ти кажем, не пореди Русију и Србију.

Руси целу Србију виде као омању област.

Као да поредиш неког медијски невидљивог играча Реала или Ситија са неким играчем из српске лиге...

.

Ćuti, dobro je da u Rusiji niko ne trpa pare u privatne džepove :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne znam šta ti nije jasno u konstataciji da Vučić i Putin vladaju na isti način (uzgred i Lukašenko, Erdogan, Milo Đukanović dok mu zapad nije rekao dosta...)

Svi diktatori imaju isti modus operandi, fikus ili poreznik, nijanse su u pitanju, ako ih uopšte ima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back