Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Il-22 ima 4 motora,ja ovde vidim 2....sada mozda gresim....inace ovde se vidi ono sto zele da vidite,mislim da su zajebali i Holivud sa ovim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Il-22 ima 4 motora,ja ovde vidim 2....sada mozda gresim....inace ovde se vidi ono sto zele da vidite,mislim da su zajebali i Holivud sa ovim.
Vi tamo u NDH-ziji ste se skroz pogubili, koji ukro junaci, koja muda, koja sarma, Bandera je bio Kvisling i zločinac bre!
Da Kokainskom nije te famozne droge kojom druka vojnike sve bi se to razbežalo mili moji kud koji.
Boodale srljaju u propast, ginu ko pleva a ne znaju da su poginuli. Ludnica brate.
Pogledajte prilog 1367044
Niko ne voli Izrael, ali ovde je očigledno Rusija u krivuZnaci ako nevolim pljacku i otimacinu onda moram da budem za Jevreje koji se bogate od izrabljavanja Slovena?
Sine nisam Hrvat ..ja nevolim pljacku i otimacinu zato sto imam moral
Nisam ko vi da volim kad moji gospodari pljackaju druge jel eto moj gazda je jak i mocan i tuce me stapom svaki dan...toliko je jak
Stari snimak pada Iljušina.To fotomontaza Cie, Volodja i Prigoza sve iscenirali da prevare Zapad.![]()
Oskara su zasluzili definitivno.
.U Ukrajini nacisti nisu uzeli jedno mesto u parlamentu od 450 mesta.
To je dovoljno dobar dokaz da su kooratz na biciklu i da ne postoje.
A to što ih je napao okupator, to je nevezano pitanje.
39 pilota poslato u JahannamOskara su zasluzili definitivno.
E kad Hrvati pricaju o etici a sluze nakot koji unistava citave narode zato sto moguAli sam državni vrh Rusije je znao, a lagao je u medijima da neće napasti.
To nam pokazuje koliko su etički izvitopereni svi koji ne preziru Rusiju iz dna duše
Reka je Prgozin da će on to riješiti
Pa da, radikali i otpadrusijaneri veruju u isti koncept vladavine
"Baćka" koga svi mora da slušaju
Maskirovka.-,
Maskirovka?
--
Sada razumes zasto sam rekao Oskara,gluma je vrhunska.39 pilota poslato u Jahannam
Pa, Putin je bio uljuljkan u sopstvenu lažnu propagandu kako je Rusija snažnaRusi salju 2/3 vojske koju ste vi poslali na Krajinu
И шогун Нобунага је Индијанац само га зову Јапанцем.Covece ti si indijanac samo ne znas,sojgu nije.
Babe u crnom naricu39 pilota poslato u Jahannam
Људи који могу да се спрдају са оваквом фотографијом и оваквим трагедијамаBježe đeca od ruskih vojnika![]()
Hrvat jel vasa NDHazija nepriznaje Kosovo ....mani se moralisanja ,Hrvat siNiko ne voli Izrael, ali ovde je očigledno Rusija u krivu
Jednostavno napadaju druge države jer ih muči kompleks niže vrednosti
Jaguarka kad upadas u teranje???Pa, Putin je bio uljuljkan u sopstvenu lažnu propagandu kako je Rusija snažna
U stvarnosti Azov im je nalupao šamare
Usporedna ti je glupa, al razumimo s obzirom ko je pisaoHrvat jel vasa NDHazija nepriznaje Kosovo ....mani se moralisanja ,Hrvat si
Ako Ameri imaju pravo da napadaju Srbiju na drugom kraju sveta
Onda Rusi imaju pravo da operisu na teritoriji na kojoj su oni ziveli 1000 godina pre nego sto je Amerika bila drzava kad su im Ameri uveli program da ih izbrisu sa te teritorije i naprave od teritorije koja ih je rodila poligon protiv Ruskog naroda
Predozirao se macijom travomSta se na kraju desilo sa Kuvarom?
.A šta je to dotičnog kvalifikovalo da bude premijer u ozbiljnoj državi.
Čovek je čist birokrata u državnoj službi, koji se ceo život bavio samo i isključivo porezima.
Nebitni i nevidljivi ćata koga je Putin uzdigao na mesto premijera iz samo njemu poznatih razloga
Verovatno da pokaže Vučiću da i on fikusa za trku ima
nije ga put.ler koknuo?Predozirao se macijom travom
Proso mart, nijenije ga put.ler koknuo?