Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

Prilozi

• Screenshot_20230625_224515_com.facebook.katana_edit_104363064433032.jpg
    Screenshot_20230625_224515_com.facebook.katana_edit_104363064433032.jpg
    70,1 KB · Pregleda: 7
Drug Brnabić nije mnogo moćniji od Nariškina

To je isti koncept vladavine (da građani treba da služe predsedniku)

Tzv. zatvoreno društvo

Drug Brnabić se ne može porediti sa Nariškinom zato što Nariškin NIJE PREMIJER :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Drug Brnaba se možda može porediti sa gdinom Mihailom Mišustinom (guglao sam ga) koji je nasledio Medvedeva 2020.
Taj lik je toliko bitan da niko na forumu ne zna za njega.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Председник_Владе_Руске_Федерације

Zbog ovakvi stvari se nemogu nacuditi .
Jednako ko sto je nama moralo biti jasno sta he Tito radio nama ,sta je njemu i njegovima bio cilj ...tako jednako i Ukrajncima mora biti jasno sta Zeleni i njegovi oce ..kako je moguce da nema makar jednog normalnog medju njima ..kako je moguce da nije bilo ni jednog normalnog medju nama ...pa da se zaleti i da svoj zivot ali i spasi svoj narod
Kod Ukrajinaca je situacija gora nego kod nas 1941

Vecina Ruskih oligarha su Jevreji ....sto bi nas bilo briga
Samo gadi nam se da vi ovde pricate o moralisanju a podrzavate najgoru djubrad u istoriji ..pobogu pola vas koji podrzavate ovu pljacku ste Hrvati
Dosta rusofila je bilo očajno kada su oligarsima plenili jahte

A pre toga su se prodavali kao vernici u kubansku socijalističku revoluciju vučićevskog tipa

Ma ukrima ne moze niko nista, vazda su Ukri bili junaci i vitezovi hrabri
Vi tamo u NDH-ziji ste se skroz pogubili, koji ukro junaci, koja muda, koja sarma, Bandera je bio Kvisling i zločinac bre!

Da Kokainskom nije te famozne droge kojom druka vojnike sve bi se to razbežalo mili moji kud koji.

Boodale srljaju u propast, ginu ko pleva a ne znaju da su poginuli. Ludnica brate.
FzawNVHXoAISg43.jpg

Svi su lažni

Seti se kako ste se kleli u Boga da neće biti SVO i da je to rusofobna histerija kolektivnog zapada
Rusi su u U-krajinu poslali 1/3 manje vojske nego sto je Nezavisna Drzava Hrvatska poslala na Krajinu
U-krajina ima 40 000 000 ljudi
krajina je imala 400 000 ljudi
nadam se da cak i najizgubljenija glava u NDH more razumet zasto su ljudi mislili da Rusi nece nista radit sa tim brojem

.
Па управо о томе и говорим, да не могу ни на који начин да се пореде Србија и Русија.

Премијер је Мишустин (испоштовао сам те да не гледам на нету), што сам знао, али ми није било при памети у тренутку.

Често погледам руску ТВ и Мишустин води видео конференције са губернаторима (ми би рекли гувернерима) широм Русије. Не заборави да је то земља где сунце готово да не залази.

Ти људи имају озбиљна задужења и све то функционише.

Нема шансе да Путин иде по Русији и отвара фабрике и путеве, а премијер(ка) олајава опозицију у земљи.

Тамо је то незамисливо, а поготово је незамисливо да једини квалитет за било коју функцију, а камоли за највишу државну функцију буде сексуална оријентација потпуног анонимуса.

То је у озбиљним државама незамисливо.

.

A šta je to dotičnog kvalifikovalo da bude premijer u ozbiljnoj državi.

Čovek je čist birokrata u državnoj službi, koji se ceo život bavio samo i isključivo porezima.

Nebitni i nevidljivi ćata koga je Putin uzdigao na mesto premijera iz samo njemu poznatih razloga

Verovatno da pokaže Vučiću da i on fikusa za trku ima

Rusi su u U-krajinu poslali 1/3 manje vojske nego sto je Nezavisna Drzava Hrvatska poslala na Krajinu
U-krajina ima 40 000 000 ljudi
krajina je imala 400 000 ljudi
nadam se da cak i najizgubljenija glava u NDH more razumet zasto su ljudi mislili da Rusi nece nista radit sa tim brojem
Ali sam državni vrh Rusije je znao, a lagao je u medijima da neće napasti.

To nam pokazuje koliko su etički izvitopereni svi koji ne preziru Rusiju iz dna duše

Dosta rusofila je bilo očajno kada su oligarsima plenili jahte

A pre toga su se prodavali kao vernici u kubansku socijalističku revoluciju vučićevskog tipa
Znaci ako nevolim pljacku i otimacinu onda moram da budem za Jevreje koji se bogate od izrabljavanja Slovena?
Sine nisam Hrvat ..ja nevolim pljacku i otimacinu zato sto imam moral
Nisam ko vi da volim kad moji gospodari pljackaju druge jel eto moj gazda je jak i mocan i tuce me stapom svaki dan...toliko je jak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back