Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako im Rusi dozvole tako nesto onda i ne treba da postoje kao drzava.
pa, rusi samo prate, daleko je avgust, neka se loze do tada, ali najzanimljivija ideja je da ga kinezi obezbedju na samitu, bar kao spoljni prsten, zapadni mediji bi prsli
Russian Foreign Minister Sergey Lavrov was contemptuous about this idea when asked about it after a meeting of the BRICS foreign ministers in Cape Town on Thursday.
He said somewhat contradictorily that the idea had been reported in a “British tabloid and I don’t read British newspapers” — apparently a reference to the Daily Telegraph. South Africa’s international relations minister, Naledi Pandor, said the issue of Putin’s possible attendance at the summit had not been discussed by the foreign ministers.
However, South African official sources confirmed that Pretoria was in fact seriously considering moving the summit to China — with a second option to hold the summit virtually — for all the five presidents of the bloc, which also includes China, India and Brazil.
Pushing back against the pressure, China has stepped in, offering to assist South Africa with security:
South Africa Mulls Moving BRICS Summit To China Over Putin Arrest Warrant

Poslednja izmena:
.
Немам појма, ваљда Наришкин?

Јел и он геј?

.

Nije on gej, on ima druge super moći, NEVIDLJIV JE

I nije Nariškin, neki drugi lik je premijer ali nemam pojma kako se zove bez guglanja, toliko je bitan

Eto, dve godine je Rusija u ratu, a mi uglavnom gledamo i slušamo onu polupanu kravetinu Zaharovu a premijera zemlje jednom čuli nismo.

Toliko o tome, mi makar imamo fikus, gej premijerku, ustašicu poreklom :hahaha:

I nije Nariškin, neki drugi lik je premijer ali nemam pojma kako se zove bez guglanja, toliko je bitan

Eto, dve godine je Rusija u ratu, a mi uglavnom gledamo i slušamo onu polupanu kravetinu Zaharovu a premijera zemlje jednom čuli nismo.

Drug Brnabić nije mnogo moćniji od Nariškina

To je isti koncept vladavine (da građani treba da služe predsedniku)

Tzv. zatvoreno društvo

.
Па управо о томе и говорим, да не могу ни на који начин да се пореде Србија и Русија.

Премијер је Мишустин (испоштовао сам те да не гледам на нету), што сам знао, али ми није било при памети у тренутку.

Често погледам руску ТВ и Мишустин води видео конференције са губернаторима (ми би рекли гувернерима) широм Русије. Не заборави да је то земља где сунце готово да не залази.

Ти људи имају озбиљна задужења и све то функционише.

Нема шансе да Путин иде по Русији и отвара фабрике и путеве, а премијер(ка) олајава опозицију у земљи.

Тамо је то незамисливо, а поготово је незамисливо да једини квалитет за било коју функцију, а камоли за највишу државну функцију буде сексуална оријентација потпуног анонимуса.

То је у озбиљним државама незамисливо.

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back