Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi stari kolonizatori
robovi-440x315.jpg

u.jpg

🇷🇺🥀 Ова два момка више нису са нама.
Недавно смо послали како смо помогли посади https://t.me/warhistoryalconafter/106585 са сатовима - навигаторима.
Желели су и били жељни да се боре за своју отаџбину.
Данас их нема.

Лево је навигатор Ка-52.
Издање 2022.
Без оца су остале супруга и ћерка, којима је сада, више него икада, осим моралне, потребна и материјална подршка.

Помоћи ћемо породицама ових момака и СВИМ пилотима који су ДАНАС ПОГИНУЛИ. Заједно.
Ово је наша дужност:

2202206296822799
Кирилл Фёдоров

За оне који су у иностранству: https://donationalerts.com/r/alconafter

https://t.me/warhistoryalconafter/108271

🥀 Кадрови фрагмената хеликоптера КА-52 у региону Вороњеж

Војни дописници објављују снимке олупине хеликоптера, који је како је утврђено данас погодио ЧВК «Вагнер» изнад Вороњешке области.

Војни дописник Евгени Подубни пише да је посада КА-52 погинула.

https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-25.975701/post-47239190

.
Већ сам раније писао како ми у овој Пригожиновој авантури ништа није јасно.

А да је ово изрежирано, изгледа ми потпуно невероватно.

А опет, ко зна...

.

a čuj druže ne znam šta da ti kažem, i meni je bilo na par momenta šok,
ali neki impuls mi je kvrcnuo da je sve ovo predstava i tako sam nastavio dalje sa tim utiskom

stvar je u tome da ono što nam se čini tako nelogičnim u suštini je najlogičnije...vreme će pokazati

naravno, ne znamo detalje pa analiziramo ovde svako po svom

То је њима свакако ултимативни циљ. Међутим, мислим да то није био главни циљ овог рата, из простог разлога што је тешко остварив.

Пре бих рекао да им је циљ био да Европу нераскидиво вежу за себе у енергетском, а самим тим и у политичком смислу. Рекло би се да су у томе успели.
Ако под тим мислиш на стезање омче раји могао бих се сложити. А ако је реч о политичарима и "елити", то не пије воду. Медији, универзитети, институти, корпорације су у том колу поодавно, и само играју како "оркестар" свира. Макрон је Ротшилдов потрчко, Меркелова константно прислушкивана, Усруља, пијаница Аналена и слични немају своје ја. Мислим да није био потребан рат да би се поменути "привезали" уз глобалистички брод, јер су глобалистички производ. Они су само лутке, лица која су намазана путером и која се лако одстране уколико изгубе компас.

Bilo je tu juce velikog komesanja u Moskvi. Putinova reakcija bila je veoma nagla, cak histericna, a sad je pogazio svoju rec iako se Prigozin nije formalno predao.

Prigozin je definitivno frljoknuo. Vec sama ideja da stigne iz Rostova do Moskve 1100km i smeni generalstab pa i Putina je suluda. Jedinos to mi je padalo na pamet da je u toku mozda puc protiv Putina i da ga neko podrzava iz Putinove okoline.

ZIIIIV je , Ziiiiv je sizif...evo , najzad , da se pojavio a vidim da ga je Tixi , vec lepo i citirao .
i opet se nas sizif ispalio i opet pokusava da kod Predsednika {utina i pronadje ,nesto sto ne valja.e moj sizife , bedan li si ti nama kada pokusavas da ukazes da u svom govoru da je besan
Putin , shahovski i je vukao poteze i rezultat je opet njegova pobeda a ti lepo pojedi , to sto i treba da se jede...

Opet putko genijalnim potezima pobijedio kažeš? 🤣🤣🤣

Ti piloti imaju ime i prezime.
Prestani da kmecis i suoci se sa realnoscu.
Ili predji na pravu stranu.Ovo sto zastupas nacizam,srbofobiju i rusofobiju ti nije pokazatelj zdrave svesti.
Nacizam zastupa tvoj ćaća, ja sam vazda bio protiv rata, Hitlera, Putina i Klintona.

Svoj braći Rusima koji su shvatili kakav zločinac im je predsednik skidam kapu.

Bliži mu se kraj.

Putin je slab na EU.Pogledaj Putina pre 2014 godine, dolazio redovno u Austriju i kod velikog frenda Berluskonija.Sa Njemačkom skoro pa uspostavio više od prijateljskog odnosa na granici strateškog saveza.Nekome je zasmetalo a svi znamo kome zar ne?Zato je EU najveća kolateralna šteta ovog sukoba posle Ukrajine i naravno Rusija.Stim da geostrateški ledja Rusije (briks)su dovoljna da prežive ovaj totalni prekid odnosa sa EU.Putina i dalje najviše boli loš odnos sa EU jer je Rusija evropska država pre svega pa onda tek sve ostalo istorijski i kulturološki gledano bez emocija i navijanja.
Ma kakva EU nije Putin sisao veslo
EU birokrate su vazali i slusaju bankster finasijsku oligarhiju koja vlada drzavama takozvanog kolektivnog zapada
Berluskoni se pitao u Italiji isto onoliko koliko se pitao Erik Honiker u DDR dok je Putin tamo sluzbovao

Мислим да није био потребан рат да би се поменути "привезали" уз глобалистички брод, јер су глобалистички производ.

Како би их друкчије натерали да батале руски гас и крену да купују амерички који је осетно скупљи?

.
Већ сам раније писао како ми у овој Пригожиновој авантури ништа није јасно.

А да је ово изрежирано, изгледа ми потпуно невероватно.

А опет, ко зна...

.
Verujem da nije nameštaljka, jednostavno se desila pobuna jer je Putin hteo da preuzme vagnerovce od Prigožina.
Ovaj slučaj drastično povećava šanse da trenutni šef te jedinice strada na ratištu.

Nema nikakve logike da se izaziva panika u narodu na ovaj način. Ostaje da vidimo ko je sve umešan i ko je Prigožinu davao informacije...
Saznaćemo kad čujemo vest o nekoj saobraćajki, ili kad neko proveri da li zna da leti...

čuj njega - slabost

Putin je maestralno odigrao po planu i programu tog scenarija

to je ujedno i poruka zapadu koja znači:

-Hoćete prljavu igru, smicalice, i dobićete nadalje i tome se nadajte jer vi samo takav jezik razumete-

Putko ispao lajava baba, njegove prijetnje i 'crvene linije' više nitko ne shvaća ozbiljno, postao je sprdnja kojoj kriminalci prijete i šamaraju ga ko kučkicu 🤣🤣🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back