Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.726
Argumentima mogu da odgovorim na tvoje argumente, ali ti ih nemaš, već se baviš fantaziranjem.Ubio si me argumentima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Argumentima mogu da odgovorim na tvoje argumente, ali ti ih nemaš, već se baviš fantaziranjem.Ubio si me argumentima.
Argumentima mogu da odgovorim na tvoje argumente, ali ti ih nemaš, već se baviš fantaziranjem.

.Mislis, odgodio do sljedece prilike kada netko skupi par tisuca placenika i odluci da krene na Moskvu. Ocito da je toliko dovoljno da mozes diktirati uvjete jednoj vojnoj "supersili".
Nista lakse od toga kad netko namirise slabost. Unutrasnji neprijatelji vrebaju i samo cekaju pogodnu priliku. Svakim novim danom rata nezadovoljstvo u Rusiji raste..
Наравно, то у Русији иде брзо и без проблема.
Ставиш оглас у новине да тражиш искусне плаћенике са ратним искуством и са угледом међу војницима и народом, за смену Путина.
Јави ти се одмах тридесетак хиљада који испуњавају све услове.
Даш им савремену војну одећу, обућу, шлемове, наочаре за ноћно извиђање, системе везе, наоружаш их пушкама и ракетним бацачима, опремиш војним камионима, пикаповима са митраљезима, борбеним оклопним возилима, тенковима, вишецевним ракетним и ПВО системима.
И - обориш Путина.
Тако да... да будем искрен очекујем следеће недеље репризу јучерашњег пуча.
.
Празник матураната "Алые Паруса" одржан је у Мариупољу
Пролазак јахте „Ассоль“ са гримизним једрима из градске марине Мариупољ посматрало је око 200 јучерашњих школараца из различитих образовних установа града на обали Азовског мора. Готово истовремено са приказом свечаних догађаја у Мариупољу, у водама Неве у Санкт Петербургу појавио се чувени бриг „Россия”.
Што се тиче Мариупоља, као и у северној престоници, пролазак јахте "Ассоль" био је врхунац празника. Пре тога, матуранти су били сведоци грандиозног светлосног шоуа.
Сјајан ватромет, једрилица "Россия" са тробојком и хиљаде школараца. Највећа светска прослава матураната „Алые паруса” протекла је уз прасак!
SHAMAN је на палуби брига „Россия” на „Алых парусах” отпевао песму „Одакле почиње отаџбина”. Његово појављивање може се назвати неочекиваним изненађењем за матуранте, пошто његово учешће на догађају није најављено.
Његов наступ на палуби плутајућег симбола празника – брига „Россия“ – пропраћен је салвом ватромета и јарких боја. Оваква патриотска представа SHAMANа је привукла пажњу руских војних лица која су је такође посматрали.
Под салвом ватромета, брод је прошао кроз лук Тројицког моста, запловио дуж Дворцовог набережја и направио полукружно окретање. У овом тренутку хиљаде матураната широм земље су пожелеле своје жеље, уверени да ће се оне остварити.
("Алые Паруса" - Гримизна једра је прослава у Санкт Петербургу у Русији, најмасовнији и најпознатији јавни догађај током фестивала Беле ноћи сваког лета.)
Тако да... да будем искрен очекујем следеће недеље репризу јучерашњег пуча.
Лик има добар глас, ево ти мало да уживаш!Au kakav krindz. Lik se umislio da je leonardo dikaprio iz filma titanika
Covek je u pravu.I istorijski i teritorijalno pripada Rusiji.niste gluplje nisam procitao danas.
al polako, ima vremena, nedelja je, sacekajmo da rusosiiti pobacaju bisere na forum
Nije mi jasno kako neko sa takvom reputacijom i harizmom moze da u roku dva dana promeni cilj i misljenje, inace verujem da nisu bili u pitanju samo Sojgu i Gerasimov imao je on i neke skrivene namere, mislim na Putina ako se dogadjaji budu odvijali povoljno.Nece se uskoro doznati ali bih rekao da je bio gadno ucenjen od strane Putina u slucaju da ne odustane od svoje namere, familija mozda unistenje svih 25 000 saboraca a zna da se to moze ostvariti.Vidim imao je silnih problema da stigne do Moskve, svi su bili protiv njega.
Pre će biti da je pomislio, hebote pa ja ovako mogu i Putina da smenim, šta ću posle.
Šta vama konkretno nije jasno u rečenici i činjenici da
većina Rusa podržava Prigožina u sukobu sa nesposobnim i korimpiranim vojnim vrhom
Ps nije ruski svet isti jezik i kultura. Kultura je po definiciji prolazni kič. A sam ruski jezik je veštački. nešto kao današnji hrvatski ili srpski.Није, зато што немају исти језик и културу.
Није Руски свет све што је некада било у саставу Руске империје.
Opasniji po covecanstvo je ovaj iskompleksirani ludak a nije dementan.Ma može kako ne može samo ne ovako.Rusija mora ući u ratni mod i završiti priču.Ako Nato kopneno zvanično udje u rat onda neka se *ebu svi u paketu za bolje i nismo nego za apokalipsu pošto vidimo da ne postoji opcija pregovori sa dementnim ludakom iz SAD.
Рат се води због руских ресурса. Ако би Запад ставио руку на исте, придавио би и Кину. Шваб и екипа неће одустати од својих планова. Њих боли куа за џегулескуа, пицка и гумифлексероњу, као и за неког Романа из Лавова. Како год окренеш гадно нам се пише.Ни у то се не бих кладио. Штавише, мислим да су страшно наивни сви они који мисле да би НАТО започео нуклеарни рат са Русијом због бивших совјетских држава или због држава које су биле у Гвозденој завеси.
Рат до истребљења због оних које су до јуче звали комунистичким олошем, а до прекјуче нижим расама?
Тешко...
naravno da jesteCovek je u pravu.I istorijski i teritorijalno pripada Rusiji.
Иван Гундулић: "Осман".Данас си горе
Сутра си доле
Тако ти је то

Jel razlikujes kolonizatora od osvajaca?ti si mnogo naivan ako mislis da se zemlja velikih dimenzija pravi na zdravo dobar dan mi smo Rusi ovo je Rusija. Naravno da su Rusi teski kolonizatori.
I naravno da nisam ja izmislio da se druze veliki sa velikima. Ja sam pricam sta vidim.
Jel razlikujes kolonizatora od osvajaca?