Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
А пази ово лудило, генерал са четири звездице, легенда рата у Ираку, бивши доректор ЦИА који је зглајзао јер се смувао са својом "биографкињом" (ваљда се тако каже) и коментар његовог излагања. Генерал Петреус.

.

"Dogovorena predstava"

nemoj da si neozbiljan, ovo je dogovoreno taman koliko je i potapanje Moskve bilo planirano i odrađeno da zarobi 70 NATO podmornica (vrlo verovatno i najveći biser ovog rata na komentarima)
Meni ne izgleda dogovoreno, mislim da je Putin hteo ukloniti Prigozena sa bojnog polja jer je postao previse popularan i moguca konkurencija za mesto "vrhovnog" Prigozinu se to nije svidelo, nepromisljeno se zaleteoa a kasnije uvideo da ce sigurno izgubiti. Zavrsilo se na najbolji nacin ako se zavrsilo, rat medju Rusima bio bi ktastrofa ne samo za Rusiju.

Meni ne izgleda dogovoreno, mislim da je Putin hteo ukloniti Prigozena sa bojnog polja jer je postao previse popularan i moguca konkurencija za mesto "vrhovnog" Prigozinu se to nije svidelo, nepromisljeno se zaleteoa a kasnije uvideo da ce sigurno izgubiti. Zavrsilo se na najbolji nacin ako se zavrsilo, rat medju Rusima bio bi ktastrofa ne samo za Rusiju.
.
А ако нпр. посматрамо све што се десило као руски "најнилевен"?

.

Narod pokazuje koliko je besan na Wagnerovce zato što su zapretili pučem i krenuli da ruše vojno rukovodstvo
hoće zubima da ih pokolju
Upravo to ti i pričam

I odakle ti onda ideja da bi većina stala na stranu Šojgua i Gerasimova umesto na stranu Prigožina.

Prigožin uživa velike simpatije i da je rešio da nastavi dalje pitanje je kako bi se sve okončalo

Mada i ovako je obezbedio svilne gajtan za Šojgua, Gerasimova i još par guzonja iz generalštaba
Krenuo Prigozin na Moskvu sa malo ljudi kao nekada Musolini na Rim ali nije dobro procenio trenutno stanje u Rusiji, da mu se usput uvecao broj pristalica stigao bi do Moskve. Mislim da suSojgu i Gerasimov bili lazni ciljevi da je stigao do Moskve videli bi smo sta se iza brda valja.

Moskva, koju je Putin cijeloga rata "čuvao" i ostavljao izvan rata, sad je puna vojnika, tenkova, a zavladala je panika - sve avionske linije prema bivšim sovjetskim državama bile su prepune, a gradonačelnik Sergej Sobjanjin već je i ponedjeljak, 26. lipnja, proglasio neradnim danom. Kako bilo, kriza se nastavlja i Rusija sve više tone u mrak.

Moskva, koju je Putin cijeloga rata "čuvao" i ostavljao izvan rata, sad je puna vojnika, tenkova, a zavladala je panika - sve avionske linije prema bivšim sovjetskim državama bile su prepune, a gradonačelnik Sergej Sobjanjin već je i ponedjeljak, 26. lipnja, proglasio neradnim danom. Kako bilo, kriza se nastavlja i Rusija sve više tone u mrak.
Kijev, koga je Putin cijeloga rata "čuvao" i ostavljao izvan rata, sad je pun vojnika, tenkova, a zavladala je panika

Najbolje od zapadnih eksperata, nivo dizača rampe u CH

FzaoNf2WcAcqiDO
Ово као у оној о зецу и ражњу. :mrgreen:

Шта има тамо?
Okupacija od strane pedofasistickog rezima….dali Ukrima laznu nadu da poguraju ofanzivu i sada kada su pokrenuli trupe slomice ih. Isti taj Vagner i Ahmat ce uci u Odesu i Harkov u trecoj fazi.
Posle krece cetvrta, oslobadjanje delova u kojoj se nalaze Kijev i zapad Ukrajine.

Pedofasisti prdnuli u cabar
Prdonacisti skice ko krmaca na klanju

Nisu oni ni jednog trenutka na zapadnim medijima bili borci za slobodu... To si ti nesto istripovao..Sve vreme je bila prica da zapad prati sa zabrinutoscu sta se desava...On je kod njih inace pod teskim sankcijama i predstavljen onakav kakav jeste, krvopija...Gora opcija od zlog patuljka....
Nista gore od *******ista. Mozda zapadni pedofasisti. Ako podrzavaju Smrkavog , a Smrkavi podrzao Vagner… a lepo su pisali borci za slobodu…cccc… ja bih se ubio da me ovako navuce, razumem Ukre poludrogirane i na lekovima, ali one forumase koji pisu a da nisu razmislili. Jos im pisem ovde o cemu se radi i sta ce biti i nista…. U kom ste ludilu vi zaplivali , pa vi ronite u njemu….

Svakako, ali jesi najavio čistku među pučistima, iako i ti verovatno misliš da su dobrim delom bili u pravu i da na čelu vojske sede nesposobni likovi.
Svako ima svoju funkciju i ulogu u svemu ovom. Postoje i korisni idioti. Svi koji su stali na stranu Vagnera ce biti pocisceni. Vagner je odigrao maestralnu uligu. Ceceni su dokazali lojalnost, prvi su krenuli da zaustave Vagner…
Ovako se ciste unutrasnji neprijatelji i izdajnici , navikli su ih ko magarce, sada ce biti spremni za eskalaciju koja se priprema duze vreme i otvorenu konfrontaciju sa NAFO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back