- Poruka
- 5.699
Putuj igumaneeeeTreba UN poslat u Rusiju...
Da razdvoji zaraćene Ruse...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putuj igumaneeeeTreba UN poslat u Rusiju...
Treba UN poslat u Rusiju...

Priprema ozbiljnog vojnog udara.
Koliko čujem, Rusi bacaju puške i napuštaju položaje, Ukri će se samo ušetati.
Znači opet znak dobre volje
Obećao sam da ću da se bavim citiranjem glupetanjaPriča Štef na zidiću da se Kadirovići ustvari priključuju Wagneru. A Štef rijetko griješi

Meni je bilo danas zabavno kao nikada do sada.Како ће бојна прегурат' овај дан? Од грађанског рата, распада Русије, марширања Црвеним тргом, хапшења Путина, до пушагије.![]()

Ma da. Bilo na tviteru. Ukrajinci objavili. Ljudi su na oči čitave svetske javnosti, dislocirali najiskusniju formaciju. Sutra im se gubi svaki trag. Možda i ime. Sam Bog zna gde će za nedelju dana udariti.Wagner ide kući, ne u Donbas.
A zašto je onda Putin danas upotrijebio upravo taj termin?... Sve u svemu Rusi jesu ludaci ali ne ludaci bez mozga.To je nacija junaka koja nije sklona pravom vojnom terminu nož u ledja.
Meni je bilo danas zabavno kao nikada do sada.
Bila bi šteta zaista da wagner zagine na putu ka Moskvi, mene je morila samo ta potencijalna opasnost.To su ozbiljno obučeni vojnici, ozbiljna obuka i 5000 ovakvih boraca može napraviti haos bilo gdje da upadnu.Zato je bolja ideja svakako da se takvi prekaljeni borci bore protiv pravih neprijatelja Rusa.Sve u svemu Rusi jesu ludaci ali ne ludaci bez mozga.To je nacija junaka koja nije sklona pravom vojnom terminu nož u ledja.
Si bio?Kazu da su svedski zatvori najkomotniji.
Ok.Ma da. Bilo na tviteru. Ukrajinci objavili. Ljudi su na oči čitave svetske javnosti, dislocirali najiskusniju formaciju. Sutra im se gubi svaki trag. Možda i ime. Sam Bog zna gde će za nedelju dana udariti.
VDV ide odozdo prema Kupjansku.
Rusi bukvalno sve redom zajebavaju. Može im se.
A zašto je onda Putin danas upotrijebio upravo taj termin?
Možda zato jer jeLici na isti Prigozin
Pa da dodje do ovog sada da se ne desi krvoproliće.Ruski narod je jako osjetljiv na "izdaju" vjeruj mi znam o čemu pričam.A zašto je onda Putin danas upotrijebio upravo taj termin?
Moguće da opet glume slabost ..Ma da. Bilo na tviteru. Ukrajinci objavili. Ljudi su na oči čitave svetske javnosti, dislocirali najiskusniju formaciju. Sutra im se gubi svaki trag. Možda i ime. Sam Bog zna gde će za nedelju dana udariti.
VDV ide odozdo prema Kupjansku.
Rusi bukvalno sve redom zajebavaju. Može im se.
Čekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.
Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.
Možda zato jer je
Prigozin izjavio da se vracaju u LNRWagner ide kući, ne u Donbas.
Imaš iskustva sa ruskim izdajama?Pa da dodje do ovog sada da se ne desi krvoproliće.Ruski narod je jako osjetljiv na "izdaju" vjeruj mi znam o čemu pričam.
Do 5k Wagnerovaca će što napraviti???Koje su ovo pizdarije![]()
![]()
On je, malo je imao drugo imeBraca blizanci?
zanimljivo ali u ww1 poslje povlačenja romanovih doneseno je pravilo u ruskoj vojsci (za vrijeme premijera kerenskog)da obični vojnici(nepismeni seljaci) na svojim sastancima moraju dati dozvolu hoće li se ići u napad ili ne...stoga...rusi su skloni svemu...Meni je bilo danas zabavno kao nikada do sada.
Bila bi šteta zaista da wagner zagine na putu ka Moskvi, mene je morila samo ta potencijalna opasnost.To su ozbiljno obučeni vojnici, ozbiljna obuka i 5000 ovakvih boraca može napraviti haos bilo gdje da upadnu.Zato je bolja ideja svakako da se takvi prekaljeni borci bore protiv pravih neprijatelja Rusa.Sve u svemu Rusi jesu ludaci ali ne ludaci bez mozga.To je nacija junaka koja nije sklona pravom vojnom terminu nož u ledja.
Pa dobro čovječe, sad ćeš još i reći da je ovo dobro za rusiju, pa jel možeš za trenutak otvoriti oči i pogledati šta se događa??? Jel možete vi putkofili progledati već jednom, šta ste hipnotizirani ili šta je s vama???