Sad kad znamo da je Vladolf Putin avionom pobjegao iz Moskve, postalo je jasno da Rusija nije ni 22., kamoli druga sila svijeta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda Tatarima, Čuvašima, Karelcima, Baškircima, Mordvinima, Tunguzima i ostaloj napaćenoj azijskoj braći!Ако се по суботњем јутру дан познаје, Русија ће врло брзо да заврши ову причу.
Мир је иза угла.

За Јекатаринбург?Volodja digao sidro.
![]()
Iskreno ne vjerujem.Мир је иза угла.
Pa nije nemoguce jer im je bilo veoma bitno da sacuvaju taj narod u blokadi.Zavisi gde je upucivana ta pomoc,na koje delove fronta.Jednom sam negde naleteo na podatak koliko je procenata cinila saveznicka pomoc u ukupnoj ratnoj proizvodnji u SSSR.Nije nesto mnogo,ali ne znam cifru.Ne verujem da bi Rusi izgubili bez saveznicke pomoci ali bi daleko vise stradali i to je ono sto treba ceniti. Mislis da upomoci Lenjingradu nije bio i deo sredstava dobijenog od saveznika?
Nema potrebe zrtvovati vojnike. Sansa da ce se Rusi sami povuci iz Ukrajine je ogromna.Tako je, imam dojam da ih Ameri koče, boje se radi nuklearnog oružja da ne padne u krive ruke...
Hvata frustracija?Na to i mislim, ako Prigožin ostvari svoje ciljeve, što je malo verovatno, tada bi rat u UKR bio još žeći, ne vidim zašto se ustaše tome raduju...
Njima Putin dođe kao dar od boga, neko ko kaže da ništa ozbiljno još nije ni počelo. Nejasno je zašto bi oni hteli da se to promeni![]()

Enciklopedijski primjer copiumaJel to drug Kežual?
Pogledajte prilog 1366237
Ne mislim da će puč uspjeti, to je iluzorno vjerovati, ali će to učiniti nepopravljivu političku štetu Putinu koji ima ogromnih problema da opravda izginuća ruske vojske u drugoj državi. Prigo priča jasno, Putin valja floskule.Čekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.
Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.
Pa ne samo ja,eto moj sagovornik je napisao nesto u formi pitanja o tome.Procitaj.Rakela još uvijek inzistira na tim teritorijama![]()
![]()
![]()
Neki eminentni ruski akademci tvrde da je putin samo jos jedna rostildova marioneta kao i eu birokrateČekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.
Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.
Pregrupiranje je u LenjingraduSad kad znamo da je Vladolf Putin avionom pobjegao iz Moskve, postalo je jasno da Rusija nije ni 22., kamoli druga sila svijeta.
Pitanje je tko stoji iza Pirožgina. Možda ni ne bude nikakvog puča, nego samo likvidacije Putina.Ne mislim da će puč uspjeti, to je iluzorno vjerovati, ali će to učiniti nepopravljivu političku štetu Putinu koji ima ogromnih problema da opravda izginuća ruske vojske u drugoj državi. Prigo priča jasno, Putin valja floskule.
Pa realno, to kako je Regan razvalio Rusiju je mačji kašalj prema tome kako je razvaljuje Putin.Neki eminentni ruski akademci tvrde da je putin samo jos jedna rostildova marioneta kao i eu birokrate
spomjnje se da rostild kontrolise rusku centralnu banku i da MMf kolo vodi
tako da je vrlo izgledno da je ovaj rat samo obicna farsa u reziji bankstera i duboke drzave
Samo duboko diši, bit će sve u redu.Tačno se javljaju oni koji su prozvani u postu![]()