Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volodja digao sidro.

bpjILz.jpg
За Јекатаринбург?

Ne verujem da bi Rusi izgubili bez saveznicke pomoci ali bi daleko vise stradali i to je ono sto treba ceniti. Mislis da upomoci Lenjingradu nije bio i deo sredstava dobijenog od saveznika?
Pa nije nemoguce jer im je bilo veoma bitno da sacuvaju taj narod u blokadi.Zavisi gde je upucivana ta pomoc,na koje delove fronta.Jednom sam negde naleteo na podatak koliko je procenata cinila saveznicka pomoc u ukupnoj ratnoj proizvodnji u SSSR.Nije nesto mnogo,ali ne znam cifru.

Čekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.

Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.
Ne mislim da će puč uspjeti, to je iluzorno vjerovati, ali će to učiniti nepopravljivu političku štetu Putinu koji ima ogromnih problema da opravda izginuća ruske vojske u drugoj državi. Prigo priča jasno, Putin valja floskule.

Čekaj jel ti misliš da će vojni puč biti pozitivnog ishoda i da će pokrenuti nekakvu lavinu u vojnom vrhu koja će na kraju ušetati u Moskvu i srušiti Putina.Nema od toga ništa.

Čak i da se to desi meni nije jasno čemu se *********e raduju pa ja od početka pišem da je Putin blaža struja i da posle njega može doći samo dilkan i fanatik koji će od Rusije napraviti vojnog monstruma.Putin je od početka svoje vladavine posebno bio slab na EU državnike.
Neki eminentni ruski akademci tvrde da je putin samo jos jedna rostildova marioneta kao i eu birokrate
spomjnje se da rostild kontrolise rusku centralnu banku i da MMf kolo vodi
tako da je vrlo izgledno da je ovaj rat samo obicna farsa u reziji bankstera i duboke drzave

Neki eminentni ruski akademci tvrde da je putin samo jos jedna rostildova marioneta kao i eu birokrate
spomjnje se da rostild kontrolise rusku centralnu banku i da MMf kolo vodi
tako da je vrlo izgledno da je ovaj rat samo obicna farsa u reziji bankstera i duboke drzave
Pa realno, to kako je Regan razvalio Rusiju je mačji kašalj prema tome kako je razvaljuje Putin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back