Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
што год више пратим, гледам, читам ово све, све више добијам утисак да је Русима највећи непријатељ не Укри и НАТО, него њихов у лаж, корупцију, глупост огрезли војни систем заснован на најглупљим и најнеефикаснијим совјетским идејама
Korupcija je uvek najveci problem
Vidi Amerku gde je korupcija toliko rasirena i legalizovana da nema poredjenja ni sa jednom drzavom ovog sveta ..njih spasava sto mogu stampat dolare bez granica

Korupcija je uvek najveci problem
Vidi Amerku gde je korupcija toliko rasirena i legalizovana da nema poredjenja ni sa jednom drzavom ovog sveta ..njih spasava sto mogu stampat dolare bez granica
ти разумијеш да обичне американце нико ништа не пита у својој кући?
држава, власт су скроз киднаповани од стране некога трећег
америка, европа, и русија и кина, то су све само полуге у нечијим рукама, некога ко нам свима заједно жели само зло

без обзира није то лако радити ни у америци и кад је легално а камоли у украјини
не сумњам да то неко ради и да је то неко спреман платити не питајући за цијену

читао сам недавно о томе у америци, не знам да ли је истина али је итекако могуће. органи су велики бизнис и раде се ономе ко боље плати а не коме прије треба
значи, немаш пара, умри....
Nije Ukrajina u Africi ..ma sta mi mislili oni su nasledili dobru organizaciju od Sovjeta ( mada kad su upali pod kontrolu oligarha ko Rusija 90tih nisu se uspeli nikad izvuci sto je dovelo do teskoca da se dalje razviju )
Ovo nikad necemo saznat ...al cini me se da ce dosta Ukrajnski srca i bubrega zavrsit po Izraelu ,Americi i Aziji

ти разумијеш да обичне американце нико ништа не пита у својој кући?
држава, власт су скроз киднаповани од стране некога трећег
америка, европа, и русија и кина, то су све само полуге у нечијим рукама, некога ко нам свима заједно жели само зло
Vidi na njihovoj televiziji javno slave unistavanje obicnih Amerikanaca ...njihovo pretvaranje u manjine ...zakone protiv njih ..kvote protiv njih ..al ti isti Amerikanci i dalje podrzavaju tu istu drzavu ...po meni su jednako nemoralne zivotinje ko oni Evropljani koji danas podrzavaju Americke ratove po Evropi i svetu

Pokušali su mnogi da prognoziraju ali ne sećam se da je bilo ko naveko Merkavu kao novo oržje za loženje, da će baš ono preokrenuti tok rata.

I tako, dok čekamo F16 dobra je i Merkava, Leopadi su već passe
Merkava je "trom" ,pretezak ..lose konstruisan za sukob sa ravnopravno silom ...po mom "ukusu " jedan od boljih tenkova za svrhu u kojoj se koristi ..al u ukrajini jedan od najgorih tenkova koji bi se moglo poslat
zato mislim da ce ga nakraju poslat sto vise mogu

Vidi na njihovoj televiziji javno slave unistavanje obicnih Amerikanaca ...njihovo pretvaranje u manjine ...zakone protiv njih ..kvote protiv njih ..al ti isti Amerikanci i dalje podrzavaju tu istu drzavu ...po meni su jednako nemoralne zivotinje ko oni Evropljani koji danas podrzavaju Americke ratove po Evropi i svetu
не подржавају
ти схваташ да се ово неће промијенити "гласањем" (:rotf: ) и да то неће стати док не буду заустављени

обична раја гледа да живи од дана до дана и преживи јер је све горе и све сиромашније
дакле половина људи у било којој групи не ваља, ја тако полазим од ствари
пола одма баци у воду
а остатак онда тек има шансу

не подржавају
ти схваташ да се ово неће промијенити "гласањем" (:rotf: ) и да то неће стати док не буду заустављени

обична раја гледа да живи од дана до дана и преживи јер је све горе и све сиромашније
дакле половина људи у било којој групи не ваља, ја тако полазим од ствари
пола одма баци у воду
а остатак онда тек има шансу
ja tebe nikako ne razumem

za koga si ?

Ne znam ko je to i kada hvalio zapadnu oklopnu tehniku do ovog rata? :D svakakve teorije se izmisljaju...

Njihova glavna prednost je upotreba tih uranijumskih granata, ako su je imali u odnosu na druge armije. U svakom drugom pogledu A-10 je isti kao kao i Su-25
свако оружје је алат, и предност је увијек МОЗАК

а приче АК47 вс М16, Т90 и Абрамс ћаленђер су пишање у даљ

Ne znam ko je to i kada hvalio zapadnu oklopnu tehniku do ovog rata? :D svakakve teorije se izmisljaju...

Njihova glavna prednost je upotreba tih uranijumskih granata, ako su je imali u odnosu na druge armije. U svakom drugom pogledu A-10 je isti kao kao i Su-25

Može da bude oklopna tehnika i sa Marsa, ovako kako se koristi osuđena je na neuspeh.

Upotreba oklopa mora da doživi značajnu trasnformaciju, ovako su glineni golubovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back