Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да не постоји не би га нико ни говорио
укри постоје, а тако и њихов језик (без обзира сматрао то неко овако или онако)

наравно да је тотална глупост и кретенизам рећи да они немају никакве везе са русима
Naravno da postoji, ali ga ljudi tamo ne znaju. Govore ga pod prisilom. On je vezan za deo zapadne Ukrajine, uz Poljsku. Kažem ti, u Kijevu niko nije znao ta jukrajinski jezik, već isključivo ruski.

да не постоји не би га нико ни говорио
укри постоје, а тако и њихов језик (без обзира сматрао то неко овако или онако)

наравно да је тотална глупост и кретенизам рећи да они немају никакве везе са русима
Ukrajinci su najveci sljam trenutno u Evropi, nisam video nikog ko ih je upoznao a da mu ne idu na onu stvar. Nadam se da ce Rusija posle rata preduzeti mere za brisanje ukrajinskog identiteta i da im se izbiju te budalastine iz glave.

Ukrajinci su najveci sljam trenutno u Evropi, nisam video nikog ko ih je upoznao a da mu ne idu na onu stvar. Nadam se da ce Rusija posle rata preduzeti mere za brisanje ukrajinskog identiteta i da im se izbiju te budalastine iz glave.
Ja sam u osnovnoj skoli jos ucio da su Ukrajinci bili naklonjeni Hitleru za vreme WW2,a ove pajser brigade izgleda da ili nisu isli u skolu ili se prave ludi.

Nuklearno oružje je odavno u rukama ludih diktatora
Evo ga i dokaza:

BAJDEN - KRALJICA.jpg

и у америци и свуда по свијету људи не иду зубару и доктору на примјер јер немају пара итд. тако да ти примјери и нијесу баш нешто
савршеног живота нема ниђе, а погтово не у украјини и русији
Pa ja još uvijek mogu zubaru kad hoću i da nemam prebijeme kinte u džepu, tako da ti tvrdnja baš i ne stoji.Ugl. ako ovi zarobljenici predstavljaju prosjek ruskog društva onda je to stvarna jako loša reklama za Rusiju

Ukrajina ce biti slobodna drzava. ali ce morati slobodu da plate u krvi, kao i svaki narod pre njih.

datum za zapad nije bitan, makar trajalo i godinama

Ukrajina je za Rusiju, ono sto je bio Avganistan za SSSR

Ukrajinac se bori za slobodu, a za sta se bori Rus, on to ne zna. zapravo, ni mi ne znamo, niko ne zna.

zato Evropljanin plati porez da se kupe rakete i municija za Ukrajince, i ode da letuje na Majorku ili u Grcku ovog avgusta.

Rusi i Ukrajinci za to vreme prave sahrane za svoju decu, svaki dan.

ko je mogao sanjati januara 2022 da ce Saratov ili Moskva biti pod napadima, a Belgorod doslovno u ratu
Ispravak netočnog navoda, Idu u Hrvatsku poslije poštenog plaćanja poreza.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back