Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle ne-Sloveni salju Slovenima otrov koji ce trovat Slovensku zemlju za generacije i Hrvat se tome raduje cak vise nego kad ne-Sloveni preuzimaju Slovenske zemlje i obezbedjuju oruzje Slovenima da se medjusobno ubijaju u korist tih istih ne-Slovena
Iskreno pitanje...kako je moguce da sami sebe neprosudite da ste bolesni ?
Zanimljiv pogled, ti ove azijate koji sebe nazivaju rusima zoveš slavenima? Ja sam za ukraince siguran da se radi o slavenima, za azijate sam isto siguran da se ne radi o slavenima. Teški je tu miks svega i svačega. A da te ne zbuni, sa ruske strane ginu uglavnom ti azijati, malo je tu moskovljana.

Zanimljiv pogled, ti ove azijate koji sebe nazivaju rusima zoveš slavenima? Ja sam za ukraince siguran da se radi o slavenima, za azijate sam isto siguran da se ne radi o slavenima. Teški je tu miks svega i svačega. A da te ne zbuni, sa ruske strane ginu uglavnom ti azijati, malo je tu moskovljana.
Русија постаје рускија због тога што си навео у задњој реченици.

Jel ima kakva novija slika, tu kačite 5 dana po 10 puta. 🙈
197292_tan2022-2-24-111921924-0_f.jpg

Ma ti branis Belu Evropu
Predvodjen Jevrejima poput Nulendice i Zelenskog
Ma mora da premijer Engleske i Skotske brane belu Evropu
Covece danasnja zapadna Evrope oce da nestane ..slavi svoje unistenje i vi tu Evropu podrzavate u akcijama protiv Slovena
Razumem oportunizam al vi Hrvati ste presli svaku meru ..ovo sto sad radite je gore i od vasih perverzija pre 80 godina
kako se sami sebi negadite je za mene neobjasnjivo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back