Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.703
Fifi sve nervozniji. Nije valjda da gube i na twitteru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fifi sve nervozniji. Nije valjda da gube i na twitteru?
To je točno. Wagner ga i uglazbio.Rusi razumiju jezik oružja najbolje..
Цимни Цасуал Обсервера он ће ти све објаснити јер све зна, а и није хостиле учитељица.
Слободно га цимни.
Ne može prodati Kini i Indiji koje zajedmo čine pola svjetske populacije? Ovo je sve bolje od boljeg.Rusija ih ili ne moze prodati nikako ili samo po neodgovarajucim cijenama. Iz te perspektive svi ti resursi su samo mrtva priroda, koja u datom momentu ne pomaze ruskom gospodarstvu, ili narodski receno, od koje se ne mogu najesti.
A sto se tice Europe, proces zamjene dobavljace je skoro pa zavrsen. Na svjetskom trzistu mozemo kupiti sve sto nam treba.
Oćenj harošaja rabota. Maladjec

Rusi razumiju jezik oružja najbolje..
Rusi razumiju jezik oružja najbolje..
Ne znam ti ja ćirilicu, džabe krečiš.
Od Švaba još imaju tikoveRusi razumiju jezik oružja najbolje..

Ana Lena Zelena zahteva od nemačkih medija da one ugljenisane Leoparde ne nazivaju nemačkim tenkovima nego da striktno striktno koriste konstrukciju “ukrajinski tenk”. Nije bitno gde se tenkovi prave, bitno je kod koga su, grmi Zelena.
Pogledajte prilog 1358736
Annalena Berbock asked not to call Leopards German
German Foreign Minister Annalena Berbock has asked the media to change their editorial policy:
"Understand, it makes absolutely no difference where something is made. You don't say your iPhone is American or Tim Cook's. You say it's yours. It's the same story with tanks... German ones are in Germany and these are Ukrainian ones. And what they do with them is irrelevant to us. Thank you!" - stated Berbok.![]()
Nekad bilo, sad se spominjalo...
Њега њега, он може успут да ти одржи курс и из соларних панела, ту је експерт.
Ameri depopulariziraju Ukrajinu i deindustrijaliziraju DE jednim potezom.Ne može prodati Kini i Indiji koje zajedmo čine pola svjetske populacije? Ovo je sve bolje od boljeg.
Imate zamjeni za gas i to pet puta skuplji a da ne ponavljam ga Folksvagen i Mercedes bježe iz Njemačke u Kinu.
Ko će EU dati obojene metale po cijenu koju je dobijala iz Rusije? Niko!
Njemačka je i zvanično ušla u recesiju, u Italiji je haos a šta će tek biti to je ništa.
I dosadašnje uštede gasa su išle na račun proizvodnje i privrede.
Što se ovo više odugovlači EU sve više tone.
Kako je vama dobro ..Borbe se vode u bufer zoni a on o Azovskom moru ..Mogu ga videti samo na razlgedniciOvde su ih probušili...Putin sere gaće, doslovno...jer ako im izbiju na Azov, streljat će ga negdi u Sibiru.
Pa ti si polupismen!Ne znam ti ja ćirilicu, džabe krečiš.
Bog te mazo koji izvor! Auuuu, stvarno, kad Sky nešto kaže…
Цимни Цасуал Обсервера он ће ти све објаснити јер све зна, а и није хостиле учитељица.
Слободно га цимни.
Biće još gore ovog puta.Nekad bilo, sad se spominjalo...
Što se sprema, španjolska ekonomija će potegnit do Lisabona???Biće još gore ovog puta.
Niste ni svjesni šta se sprema.

Od Švaba još imaju tikove![]()
Izvor Marine po ovoj su Ukri dosli do Moskve ..Radi tebe da ne upadnes u depresiju
Ćirilica je i hrvatsko pismo. Ali, ti si generacija koju je HDZ školovao za konobare i sobarice pa su vam u startu uskratili elementarnu pismenost.Ne smiješ preskakat terapiju.
Španija i Italija su prvi put u istoriji naftu platile u ....juanima.Što se sprema, španjolska ekonomija će potegnit do Lisabona???![]()

Ukri napadaju sa 20k na tom delu a Risi se brane sa 150k i opet puše..
"Ruska Federacija prebacila je 90% svojih rezervi u regiju Zaporizhzhia" — Ruska vojska upotrijebila je gotovo sve svoje rezerve za obuzdavanje protuofenzive. U isto vrijeme, piše publikacija, Ukrajina je rasporedila samo 25 posto snaga pripremljenih za ofenzivu.
Mislim da trenutno gledamo početak(pokušaj) lomljenja kičme Rusiji.