Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Kaže ZamužniRuskoj artiljeriji izdana zabrana korištenja granata proizvedenih 2023.
Toliko su loše da eksplodiraju u cijevima prilikom opaljenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže ZamužniRuskoj artiljeriji izdana zabrana korištenja granata proizvedenih 2023.
Nisam čitao niti jednu jedinu vest o tome šta se zbiva u Ukrajini. Ne zanima me tema.
Онда, хајд одавле, бре!
Кој ћеш мој крај Мораву кад не знаш да пливаш?

Jbg zaposlili ljudi sa ulice da ih rade...da svaka 200-ta rokne u cijevi, više štete od koristi.Ruskoj artiljeriji izdana zabrana korištenja granata proizvedenih 2023.
Pa napisao sam.
Da vidim šta se to zbiva.![]()
Ništa što dobar psihijatar ne bi mogao riješiti.Borba protiv vanjskog i unutarnjeg neprijatelja..Cezarova opsada Alesije mi je uzor
![]()
Ovakva Rusija je neprijatelj Zapada, tu je sasvim nebitno, što je Zapad trenutno dekadentan i što ga vode degenerici.Ništa što dobar psihijatar ne bi mogao riješiti.
Pa napisao sam.
Da vidim šta se to zbiva.![]()
Mora Šojgu opet ići ajatolasima ljubiti stopala.Jbg zaposlili ljudi sa ulice da ih rade...da svaka 200-ta rokne u cijevi, više štete od koristi.
Питај учитељицу.
savršeno odgovara američki country ovdeOpet se ponavlja ista priča, a Rusi nasjednu svaki put.
Fingira se napad na rusku liniju, Rusibiz pozadine odmah šalju tenkove koje ukrajinska artiljerija preciznom municijom uništava u pokretu.
Ono kad izgubiš osam tenkova u 10 minuta.

Ovakva Rusija je neprijatelj Zapada, tu je sasvim nebitno, što je Zapad trenutno dekadentan i što ga vode degenerici.
Znaš li kolika je fabrika Geranijuma podignuta u Rusiji? Tvoje Ukre čeka bar 20 godina bežanja od mopeda.Mora Šojgu opet ići ajatolasima ljubiti stopala.
S.Koreja ispraznila magacine...a Iran je jučer rekao da je moguć dogovor sa Zapadom...Mora Šojgu opet ići ajatolasima ljubiti stopala.

Ti si moja učiteljica?
Хвала на почасти која то није јер си ти ужасно лош ђак.
Nije ti ovo ww2, već kleptokratska Rusija.Znaš li kolika je fabrika Geranijuma podignuta u Rusiji?