Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.157
Šipak, celu noć, i opet drže visove okolo.Nije bilo borbi za Blahodatne, rusi se povukli na povoljnije obrambene polozaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šipak, celu noć, i opet drže visove okolo.Nije bilo borbi za Blahodatne, rusi se povukli na povoljnije obrambene polozaje.
Rusija je država iz 1991Ne, nego kao čovek koji je eradicirao “države” iz 1991.
Prošlo proleće.Kirurski precizno.
Mogu da drze citavu Evropu ako ne oslobode ovo dvoje za mene je propalo.Znači odrekao bi se ruske teritorije Zaporižje i Herson?
"Pregrupirali se na povoljnije pozicije", jel ti mene ebeš ili si upravo to rekaoŠipak, celu noć, i opet drže visove okolo.

Maksimum koji Rusi mogu izvući prije pregovora je Krim.Mogu da drze citavu Evropu ako ne oslobode ovo dvoje za mene je propalo.
Onda je propalo,sto se mene tice ***** Krim bez ono dvoje,Krim su imali i pre citavog ovog sranja.Maksimum koji Rusi mogu izvući prije pregovora je Krim.
Šta je Rusima problem: branu u zrak možeš dići samo jednom. Trenutno si onemogućio prodor na tom frontu, ali za koji tjedan - džaba si krečio.
Nije. Sve osim centralnoazijskih čeka muka zvana “pridružili se nekome kad je odnos snaga bio bitno različit”. Jel znaš da je nemački GDP cela petina kineskog? A ide na 10 pa na 5%, da li znaš šta to znači? A Amerika na treće mesto, posle Kine i Indije.Rusija je država iz 1991

Максимум који Укри могу извући са или без преговора је Лавов са предграђима.Maksimum koji Rusi mogu izvući prije pregovora je Krim.
Ne lupati, šta drugo da ti kažem. Veruješ svojom neprijateljima.Onda je propalo,sto se mene tice ***** Krim bez ono dvoje,Krim su imali i pre citavog ovog sranja.
Tako je, nisu trebali naivno uletjeti u ovo sranje. Katastrofalna politička procjena koja mora doći na naplatu.Onda je propalo,sto se mene tice ***** Krim bez ono dvoje,Krim su imali i pre citavog ovog sranja.
Pocni da navijas za Zelenog,mozda se ne razocaras toliko.Onda je propalo,sto se mene tice ***** Krim bez ono dvoje,Krim su imali i pre citavog ovog sranja.
Tvojih Ukra neće ni biti.Samo pogledaj koliko ih je izginulo u Crvenoj Armiji.
Kakav proboj preko Djnepra,da se voda krece u suprotnom pravcu to si mogao reci,pa i zapadnjacki lideri nisu rekli da je kriva Rusija....to dovoljno govori o tome ko je uradio.Šta je Rusima problem: branu u zrak možeš dići samo jednom. Trenutno si onemogućio prodor na tom frontu, ali za koji tjedan - džaba si krečio.
Ma nema nista od toga. Ruska Federacije nece opstati u ovoj formi. Nakon gubitka rata i ekonomskog kolapsa koji sljedi doci ce do balkanizacije ruske federacije.Maksimum koji Rusi mogu izvući prije pregovora je Krim.
A jok, vjeruje tebi Ameru koji financira UkreNe lupati, šta drugo da ti kažem. Veruješ svojom neprijateljima.

Ipak nisi zapalio živjeti u Indiju koja ima veći GDP od tvoje domovineNije. Sve osim centralnoazijskih čeka muka zvana “pridružili se nekome kad je odnos snaga bio bitno različit”. Jel znaš da je nemački GDP cela petina kineskog? A ide na 10 pa na 5%, da li znaš šta to znači? A Amerika na treće mesto, posle Kine i Indije.
Proveri odnos GDP Kine vs cele EU.![]()
Nema tu okupacije, Ukri idu u EU, tj ako budu uspeli da stignu.Šta okupator ima išta tražiti? Okupiraš tuđi teritorij i onda kažeš "traži još samo malo".
Znači da ih očekujemo na Azovskom moru do septembra? Potvrdi mi pa da bukmarkujem porukuKontraofanziva izgleda nije ni pocela, ukri su na odmoru, izgleda da su krenuli na more, ako me razumes...

Iz vas - do jednog govore vaši strahovi za ‘91. Znamo to. Strepite.Ma nema nista od toga. Ruska Federacije nece opstati u ovoj formi. Nakon gubitka rata i ekonomskog kolapsa koji sljedi doci ce do balkanizacije ruske federacije.
Ne menjam tabore,ja sam samo objektivan i ovo sto vidim ne svidja mi se.Pocni da navijas za Zelenog,mozda se ne razocaras toliko.
Daj mi rezultat tvoje računice, kada osvajaju Tokmak? Da bukmarkujemEvakuacija iz treće linije, zanimljivo
Kada Tokmak padne - a hoće, to je stvar matematike i statiatike - piši kući propao SVO.