igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
“Kruzi prica” kljucna recKruži priča da je Ukrajina veća za 100 km2 od prekjučer.![]()
Kazu zapadnjaci da su Rusi sada 8 ekonomija i da je porasla u prosloj godini sa 1,9 na 2,3 triliona. I da se spoljni dug smanjio sa 615 na 308 milijardi dolara.Da, za proslu godinu. Znam da vi kremljoboti zivte u proslosti.
Koliki ce GDP biti za ovu godinu, mozes izracunati sa nesto nizim iznosom proslogodisnjeh ruskog BDP-a u rubljama i pomnoziti ga sa aktuelnim kursom rublje. I onda ces vidjeti ranking za ovu godinu.
Da I ...Rar je indijanac gine se sta mislis da Ukri idu na piknik ..Đa vamo, đa tamo... Đaba, suđen je sudnji dan. Pobise ih njihovi
Baš im nešto ide, ko bosima po trnjuKazu zapadnjaci da su Rusi sada 8 ekonomija i da je porasla u prosloj godini sa 1,9 na 2,3 triliona. I da se spoljni dug smanjio sa 615 na 308 milijardi dolara.
Mnogo im lose ide. Imaju dug 100 puta manji od americkog.
Puknite od muke . Placite…
Kmeeeee
Ja ne znam jer sam upravo u postu kojeg citiras objasio zasto u stvarnosti nije porasla, nego je to samo rezultat vjestacki napuhanog tecaja rublje. U stvarnosti je ruska ekonomija i po oficijelnim izvorima pala za 2,2% a inoficijelno vjerovatno i mnogo vise.Kazu zapadnjaci da su Rusi sada 8 ekonomija i da je porasla u prosloj godini sa 1,9 na 2,3 triliona. I da se spoljni dug smanjio sa 615 na 308 milijardi dolara.
Mnogo im lose ide. Imaju dug 100 puta manji od americkog.
Puknite od muke . Placite…
Kmeeeee
A što ste crnjca stavili tu?
Ne poznajem situaciju na frontu.Samo sam ruski navijac.“Kruzi prica” kljucna rec
Kruzi “potvrdjena infirmacija da su ukropi izgubili vise od 10 hiljada + vojnika i 800+ razne tehnike za 4 dana, i da su iz skoro svih zona gde su usli , potisnuti nazad na pocetne pozicije.

Nije jos potvrdjeno.da li je tačan podatak sa yt da su pali bokovi oko bahmuta i da ukrajinske snage nadiru i prete da grad uzmu u obruč?
Zapamtiću ovo tvoje pitanje i postavljati ga u narednih godinu dana . I kad Rusi budu ulazil u Kijev.da li je tačan podatak sa yt da su pali bokovi oko bahmuta i da ukrajinske snage nadiru i prete da grad uzmu u obruč?
Zar ukrajinsko ratno zrakoplovstvo nije unisteno vec drugi dan SVO-a?
nadnaravno. Imas svuda na lgbtmedijima.da li je tačan podatak sa yt da su pali bokovi oko bahmuta i da ukrajinske snage nadiru i prete da grad uzmu u obruč?
Loša gluma. Jedan ''ubijeni'' diže glavu da vidi da li je scena završena. Ništa od Oskara.Đa vamo, đa tamo... Đaba, suđen je sudnji dan. Pobise ih njihovi
Jeste , ovaj snimak je od ranije , moja greška , I' sorryZar ukrajinsko ratno zrakoplovstvo nije unisteno vec drugi dan SVO-a?