Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mokri snovi da uzme Formozu su snovi KineJedno su mokri snovi a drugo je realnost.
Finili su Mare bali... tj. Ameri su odplesali svoje.
Ček da provjerim za yen vs petrorublja.Japanski jen stoji jos losije, pa kakve to ima veze ne bi znao da objasnis , ali ajde . Bolje da lutas ovde ko ofucana hije a nego da se zagubis na nekom drugom forumu.
Patrijoti rade punom parom?
Koja zahteva vece demografke promene nego sto je to zatevala Nemacka 1941?Vise kolonizacije ,vise privilegija za koloniste ?Netočno, samo su u antinacističkoj koaliciji.
francusku su vec arapi pojeli, njemacka to jos treba par 6-7 godina nadam se da ce im uspjetiMa Nijemci su uškopljena nacija, kao i Francuzi, njima će Turci i Arapi uzeti mjeru. Brite treba neutralizirati za mir u Europi.
Kina ubrzano kupuje zlato.Jel?
U kojoj valuti Centralna Banka Rusije drzi rezerve?
U kojoj valuti Centralna Banka Kine drzi rezerve?
U januaru ove godine su Kinezi drzali 850 a u maju 980 milijardi US obveznica. Ogromno povecanje za dolar. Ja u tome ne vidim da Kina podrzava Putinovu avanturu, vec obratno
A ti?
Pitanje je retoricko i jedno i drugo, odgovor svi znamo. Bar mi koji vidimo da je vas Car Go
Koji je to europski benefit odreći se jeftinih ruskih energenata i kupovati 3 puta skuplje?Netočno, samo su u antinacističkoj koaliciji.
Ma ovo sam karikirala kako papir trpi svašta. On stavio datum, 31.05.2023 i to je kao dokaz nečeg.moze biti da rat ide i duze od 2027
.Eble vas stepenice, da vas ebale.
Kaskader
Wrong, pobrkao si me sa filoputinskim teoretičarem zavjera.
ako se njemacka ne unisti dolazi veliko zloMa ovo sam karikirala kako papir trpi svašta. On stavio datum, 31.05.2023 i to je kao dokaz nečeg.
Evo, 31.05.2035.
Od kada sam ja ljevičar? To su Agafjini, Radničke fronte itd.Nisam te pobrkao.
Podrzavas Progresivce u njihovim ciljevima ...zovi to kako oces ..bilo nova levica ...ili sta vec danas je ta grupa okupljena pod nazivom leviceOd kada sam ja ljevičar? To su Agafjini, Radničke fronte itd.
Bilo bi mučno da je to starac koji je zavrijedio poštovanje. No, ovo je hodajuće zlo koje u životu jedno dobro djelo nije učinilo..
Мучно је какву спрдњу праве од овог дементног старца...
.
1933, ahahaha
Isti benefit koji je bio za Hrvate 1941 da Adolf pobediKoji je to europski benefit odreći se jeftinih ruskih energenata i kupovati 3 puta skuplje?
Zipa ovo, Briti im darovali 1938. Čehoslovačku1933, ahahaha
A nacisti ponosno koračali Moskvom, zipa sad, 1941., to nikoga ne zanima![]()
I ja sam Hrvatica ali nisam prodana i sitna duša kao oni koji zvaču NAFO GMO sendvič i pristaju klečati pred hegemonom.Isti benefit koji je bio za Hrvate 1941 da Adolf pobedi
Pitaj Hrvate komplikovana pitanja poput motivacije ...uvek ces dobit isti odgovor ,negiranje i izbegavanje i laganje