Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Babić još nije zapalio za zelenkom ?

83b5216d-d0b2-44eb-8663-19b6bf8d1860.jpg

Medo ja bih ti se predao - to je radni naziv ukrajinske kontre​

Ofenziva Oružanih snaga Ukrajine bez zrakoplovstva neće biti uspješna i dovest će do velikih gubitaka. To je izjavio bivši zamjenik tajnika Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu, general bojnik Sergej Krivonos, u intervjuu za YouTube kanal Kurbanova Live. “Ofenzivna operacija je operacija zemlja-zrak. To što smo ojačali naše kopnene sposobnosti je jedna stvar, ali moramo još ojačati naše zračne sposobnosti... Napad bez zračne potpore bit će noćna mora, ogromni gubici i neće donijeti nikakvu korist. Bolje je odgoditi ovu situaciju, još je bolje pripremiti se i čekati avijaciju”, rekao je. General također smatra da se ne smije podcijeniti potencijal ruske vojske. “Rusija ima dovoljno resursa. Još uvijek imamo problema sa streljivom i oružjem. A Rusi imaju priliku za napad - imaju sve snage i sredstva za to", rekao je Krivonos.
Stvarno je krivonos :D

Zapravo je ovo ozbiljno upozorenje jer Medvedev ima funkciju. Međutim, mislim da Briti neće odustati budući oni misle da su nedodirljivi jer su otok.
Potapanjem pola otoka, mislim da bi brzo promijenili mišljenje. Nasilnik razumije samo jezik sile.
Baš zato što su ostrvo. Hitler je počinio najveći zločin što ih nije posetio, da vidiš kako bi sad bili pristojni da im je malo došao u goste.

Baš zato što su ostrvo. Hitler je počinio najveći zločin što ih nije posetio, da vidiš kako bi sad bili pristojni da im je malo došao u goste.
Rusi su po vokaciji legalisti, bar Putin jer je obrazovanjem pravnik, i ako su dosada bili suzdržani, više to ne trebaju biti jer imaju svu pravnu legislativu i formalno na svojoj strani za reakciju.
Akcija iziskuje reakciju.

Почела офанзива Рамзана Кадирова Ахмата. Да би имали времена да се одморе и прегрупишу за своју све већу улогу у рату, многе критичне позиције које заузима ПМЦ Вагнер Гроуп сада су званично предате њеним пријатељима и савезницима у специјалним снагама Ахмат из Чеченије, најбољим борцима Рамзана Кадирова. На овом снимку команданти Ахмата разговарају о његовим новим улогама. Ратнички вођа Кадиров издао је саопштење поводом ове вести. Ево најважнијих извода: „За разлику од европских и украјинских медија, који већ месецима покушавају да нас уплаше причама о великој и застрашујућој офанзиви која никада у потпуности не долази, ми нећемо ништа да најављујемо. Уместо тога, јављам: не чекајући НАТО-украјинску офанзиву, почела је офанзива АКХМАТ-а. Уморни смо од чекања. [демонски глобалисти] ће трпети казну коју заслужују. Замолимо наше непријатеље у Европи да пошаљу сваки свињски метак, за сваку спаљену страницу Светог Кур'ана, за сваку клеветничку ријеч коју су изговорили против ислама. Цео муслимански свет сада види прави дух наших непријатеља на Западу, његову нескривену и неоправдану мржњу према Русији, исламу, традиционалној породици и људској природи. Многима је постало јасно да глобалистички Запад иза пријатељске маске крије подмукли, незаситни ентитет. Већина Европе је још увек подређена овом злом господару. Они тамо могу наставити да искривљују људску суштину. Нећемо дозволити овим чудовиштима да то ураде овде!" - Рамзан Кадиров

Soroševci. Uvijek su na liniji msm a jedino u čemu su kao samostalni je Hrvatska prćija. Tu slobodno pljucaju od HDZ do opozicije, s time da Možemovce nikad ne napadaju jer imaju istog gazdu. A i Možemo je nešto kao Greta, to je grijeh napadati.
Najvece komedija je da su uspeli uzignuti potpuno bezuslovno konjusarstvo ...prihvatanje svega sta je promovisano ma sta to bilo u "moralnu vrednost"
stuning and brave

Према информацијама украјинског извора, као резултат руског ноћног удара на војне објекте у луци Одеса, уништен је средњи десантни брод „Јуриј Олефиренко“.
Како се наводи, на палуби је избио пожар који је изазвао детонацију муниције у складишту. Након тога, Јуриј Олефиренко је потонуо. Међу посадом брода постоје значајни губици
FxabmQaWIAMo7of

Soroševci. Uvijek su na liniji msm a jedino u čemu su kao samostalni je Hrvatska prćija. Tu slobodno pljucaju od HDZ do opozicije, s time da Možemovce nikad ne napadaju jer imaju istog gazdu. A i Možemo je nešto kao Greta, to je grijeh napadati.
Bar dve pomenute partije imaju filijale i u Srbiji, a jedna i isto ime. Vladajući su i jedni i drugi nastali od SKJ, sve sam podmladak Titinih pionira koji je preletao iz stranke u stranku i uspeo da zadrži vlast sve vreme.

Zapravo je ovo ozbiljno upozorenje jer Medvedev ima funkciju. Međutim, mislim da Briti neće odustati budući oni misle da su nedodirljivi jer su otok.
Potapanjem pola otoka, mislim da bi brzo promijenili mišljenje. Nasilnik razumije samo jezik sile.
Nasilnik razumije samo jezik sile, naravno. :ok:

Po šaljivim izjavama Patuljkovog patuljka vidiš da je potpuno irelevantan, taj je već 50x potopio Britaniju. 🤡

Bar dve pomenute partije imaju filijale i u Srbiji, a jedna i isto ime. Vladajući su i jedni i drugi nastali od SKJ, sve sam podmladak Titinih pionira koji je preletao iz stranke u stranku i uspeo da zadrži vlast sve vreme.
HDZ ima više komunista nego SDP koja je pravna sljednica SKH RH. Od 200 k članova, 96 k ih je bilo u SKH.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back