Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nezvanična informacija, ustaše, uzmite se u pamet !!

83b5216d-d0b2-44eb-8663-19b6bf8d1860.jpg

Медведев о речима британског министра спољних послова о праву Украјине да нападне руску територију: Несрећни званичници Уједињеног Краљевства, нашег вечитог непријатеља, треба да упамте да се према универзално признатим међународним правом њихова држава такође може квалификовати као ратна.
У таквом случају, било који њен званичник (и војни и цивилни, који доприноси рату) могао би се сматрати легитимном војном метом.

Медведев о речима британског министра спољних послова о праву Украјине да нападне руску територију: Несрећни званичници Уједињеног Краљевства, нашег вечитог непријатеља, треба да упамте да се према универзално признатим међународним правом њихова држава такође може квалификовати као ратна.
У таквом случају, било који њен званичник (и војни и цивилни, који доприноси рату) могао би се сматрати легитимном војном метом.
Zapravo je ovo ozbiljno upozorenje jer Medvedev ima funkciju. Međutim, mislim da Briti neće odustati budući oni misle da su nedodirljivi jer su otok.
Potapanjem pola otoka, mislim da bi brzo promijenili mišljenje. Nasilnik razumije samo jezik sile.

Medo ja bih ti se predao - to je radni naziv ukrajinske kontre​

Ofenziva Oružanih snaga Ukrajine bez zrakoplovstva neće biti uspješna i dovest će do velikih gubitaka. To je izjavio bivši zamjenik tajnika Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu, general bojnik Sergej Krivonos, u intervjuu za YouTube kanal Kurbanova Live. “Ofenzivna operacija je operacija zemlja-zrak. To što smo ojačali naše kopnene sposobnosti je jedna stvar, ali moramo još ojačati naše zračne sposobnosti... Napad bez zračne potpore bit će noćna mora, ogromni gubici i neće donijeti nikakvu korist. Bolje je odgoditi ovu situaciju, još je bolje pripremiti se i čekati avijaciju”, rekao je. General također smatra da se ne smije podcijeniti potencijal ruske vojske. “Rusija ima dovoljno resursa. Još uvijek imamo problema sa streljivom i oružjem. A Rusi imaju priliku za napad - imaju sve snage i sredstva za to", rekao je Krivonos.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back