Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.147
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opšta panika, nad Kijevom je vatromet 24/7 već bar 2 nedelje, Geranijumi non-stop jurišaju, a rade izgleda i VBR-ovi velikog dometa, detonacije ne prestaju.Rasulo.
Tajvan je na redu.Prije kraja ljeta slijedi valjda okršaj. Nama u subotu testiraju neku aplikaciju koja će javljati zračnu uzbunu.
A kao da imamo skloništa.
Ne pitanje "jeste li je silovali" odgovor glasi "ne znam" jer demencijaPovampireni imperijalist, katolik i pedofil silovao ovu nedužnu, nevinu djevojčicu..
Ništa čudno, ima još rusofilskih izdajica po Ukrajini, ali čisti se to, derusifikacija radi punom paromLudaci iz kijeva nakon uništenja patriota uhapsili devetoro građana pod optužbom za spijunažu ;
https://t.me/RVvoenkor/46300
Nama treba fire wall od HDZ-a. Oni su najveća opasnost po zemlju jer nas guraju u rat koji s nama veze nema.Tajvan je na redu.
Gestapo i SS trupe rade overtime.Ništa čudno, ima još rusofilskih izdajica po Ukrajini, ali čisti se to, derusifikacija radi punom parom
Медведев о речима британског министра спољних послова о праву Украјине да нападне руску територију: Несрећни званичници Уједињеног Краљевства, нашег вечитог непријатеља, треба да упамте да се према универзално признатим међународним правом њихова држава такође може квалификовати као ратна.
Nek poruše Radu tamo je sjedište CIA-e.Opšta panika, nad Kijevom je vatromet 24/7 već bar 2 nedelje, Geranijumi non-stop jurišaju, a rade izgleda i VBR-ovi velikog dometa, detonacije ne prestaju.
ne samo tajvan nego izgleda da ce biti vruce i u koreji i siriji izraelu i iranu a i kod nas predstoji zurka izgleda da ce se nato i ameri razvuci maksimalno sirom planete a onda zna se neki novi nirnberg gde ce nato nacisti odgovarati kao porazena strana za sva zlodela pocinjena zadnjih 500 godinaTajvan je na redu.
Zapravo je ovo ozbiljno upozorenje jer Medvedev ima funkciju. Međutim, mislim da Briti neće odustati budući oni misle da su nedodirljivi jer su otok.Медведев о речима британског министра спољних послова о праву Украјине да нападне руску територију: Несрећни званичници Уједињеног Краљевства, нашег вечитог непријатеља, треба да упамте да се према универзално признатим међународним правом њихова држава такође може квалификовати као ратна.
У таквом случају, било који њен званичник (и војни и цивилни, који доприноси рату) могао би се сматрати легитимном војном метом.
Dobro se pokazali čujem ti Patrioti ?
Nazovi ih kako hoćeš, ali nacistički okupator puca po šavovima u Ukrajini.Gestapo i SS trupe rade overtime.
I sad ti meni reci zašto ne slušaju staru iskusnjaru kada kaže "džaba ste krečili".
Znam da pucaju i da su u raslu. Obezglavili ih Rusi. Zaleglo pola NATO terorističkog kadra.Nazovi ih kako hoćeš, ali nacistički okupator puca po šavovima u Ukrajini.
Precizno.jedini portal koji ima ovakvu ilustraciju za Putina....hrabro ali glupo
Index.hr
![]()
Sve bi ti to davno riješila Kinžalima iz Rusije.Znam da pucaju i da su u raslu. Obezglavili ih Rusi. Zaleglo pola NATO terorističkog kadra.
biće precizniji KinžalPrecizno.
Ne, s Kaspijskog morja, ne kopna.Sve bi ti to davno riješila Kinžalima iz Rusije.