Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam već izvršio jednu kontraofenzivu, uspješno, sad neka ukrajinci izvrše svoju, niti su oni meni pomagali niti ću ja njima :per:
Jedina kontraofanziva koju si ti mozda odradio je ako si umesto mame izbacio djubre iz kuce ili oprao sudove za sobom. Ali tesko da se u to poveruje. Neko ko kontraofanzivom moze da smatra borbu sa tepsijom krempite tesko da zna nesto o bojistu.
Mozes i dalje da sedis u toj stolici i snimas debilizme za Tiktok

IMG_20230531_110307_836.jpg

The singer Voronova, the ex-wife of the drug dealer Chernetsky, who filmed the work of the Air Defense Forces in Kyiv, is being searched, Obozrevatel.

The SBU visited her apartment. This to the fact that unauthorized dissemination of information about the transfer or deployment of the Armed Forces, committed under martial law, criminal proceedings were opened two weeks ago.

Ukrainian Post

Пад ПВО ракете Патриот на аутобус, Кијев.

Линк

Pogledajte prilog 1351110

Footage of the fall of debris from the PAC-3 CRI interceptor missile of the MIM-104F Patriot PAC-3 anti-aircraft missile system onto a busy road in Kyiv on May 29.
Захваљујући супермодерном западном Ћипу Патриот је избјегао возила и успјешно пао између њих.

Табак

Zelenski obecao da ce on licno popraviti Leoparde cim se vrati u Kijev. Ona dva nazovi komadanta , neka im laka crna zemlja, kazu da ce licno da voze te Leoparde.

Nema zime u Ukrajini, samo Zelenski da se vrati. Malo je nestao sa radara, verovano je zasao iza veceg talasa dok je veslao u svom kajaku.

Zelenski obecao da ce on licno popraviti Leoparde cim se vrati u Kijev. Ona dva nazovi komadanta , neka im laka crna zemlja, kazu da ce licno da voze te Leoparde.

Nema zime u Ukrajini, samo Zelenski da se vrati. Malo je nestao sa radara, verovano je zasao iza veceg talasa dok je veslao u svom kajaku.

Veslao prema Krimu, na godišnji odmor, misliš?
Što nije kupio kartu kao sav hoholski svet?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back