blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.982
A kako objasnjavas sukobe izmedju nas i bugara. Oba sloveni oba pravoslavci? Bugari su uzgred ratovali i Protiv Rumuna i Grka.
Kako objasnjavas skukob izmedju katolicke Austrije i katolickih Italije i Francuske?
Kako objasniti Americku revoluciju Englezi protestanti vs Englezi protestanti ?
Zasto sunitska Turska napada sunitsku Siriju?
Nisam rekao da su svi sukobi indukovani verski niti podstaknuti od Vatikana, imas i Britaniju - to su najveci smutljivci na svetu, a ima i drugih.
Ja sam samo ukazao da Vatikan, ali i Britanci, forsiraju tu podelu medju Slovenima. Razlozi su razliciti:
- katolici hoce da nas pokatolice kako bih vladali nama pod papom, a ako ne moze to da prodje - pobiti. To valjda znamo
- Britancima su najveci neprijatelj na Zemlji Rusi i rade sve da sprece da se ujedine Rusi i Nemci jer je to za njih kraj. Zato prave pojas izmedju Nemacke i Rusije koji je upravo negde pomenuta Antanta (o cemu sam znao iz skole, ali ne i cemu je STVARNO sluzila) a koju sad cine Visegradska grupa i Zapadni Balkan, kako nas zovu (mada se postavlja pitanje ko je onda Istocni Balkan?), mada smo mi JUGOISTOCNA EVROPA, ali namera je da se iskljucimo iz Evrope tim imenovanjem Z. Balkan. Nista nije slucajno.