Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako objasnjavas sukobe izmedju nas i bugara. Oba sloveni oba pravoslavci? Bugari su uzgred ratovali i Protiv Rumuna i Grka.

Kako objasnjavas skukob izmedju katolicke Austrije i katolickih Italije i Francuske?

Kako objasniti Americku revoluciju Englezi protestanti vs Englezi protestanti ?

Zasto sunitska Turska napada sunitsku Siriju?

Nisam rekao da su svi sukobi indukovani verski niti podstaknuti od Vatikana, imas i Britaniju - to su najveci smutljivci na svetu, a ima i drugih.

Ja sam samo ukazao da Vatikan, ali i Britanci, forsiraju tu podelu medju Slovenima. Razlozi su razliciti:

- katolici hoce da nas pokatolice kako bih vladali nama pod papom, a ako ne moze to da prodje - pobiti. To valjda znamo
- Britancima su najveci neprijatelj na Zemlji Rusi i rade sve da sprece da se ujedine Rusi i Nemci jer je to za njih kraj. Zato prave pojas izmedju Nemacke i Rusije koji je upravo negde pomenuta Antanta (o cemu sam znao iz skole, ali ne i cemu je STVARNO sluzila) a koju sad cine Visegradska grupa i Zapadni Balkan, kako nas zovu (mada se postavlja pitanje ko je onda Istocni Balkan?), mada smo mi JUGOISTOCNA EVROPA, ali namera je da se iskljucimo iz Evrope tim imenovanjem Z. Balkan. Nista nije slucajno.

jel ostao nekom snimljen link onog rusa ili ukrajinca koji sa teritorije ukrajine pravi videe skoro svaki dan, sa nekim software koji podrzava mape , prilicno objektivan, neutralan...uglavnom objasnjava mape i desavanja na frontu , nema spoljnih video i slika...

youtube su mu videi...

A kako objasnjavas sukobe izmedju nas i bugara. Oba sloveni oba pravoslavci? Bugari su uzgred ratovali i Protiv Rumuna i Grka.
Ovo je lako pitanje. Bugari su u stvari pravi Hrvati. plaćali su jedni drugima kunama ako nisi znao. Zlatna kuna se zove na bugarskom bulga. Osim toga, njihov glavešina se zvao Horvat i potomak je Atile tj. pripadnik klana Dulo.

Njegovih pet sinova su formirali prve slovenske države.Dinastija je odavno izumrla. Trebali bi im biti svi zahvalni jer su deo naše istorije. Jedino nije u redu da srbi katolici koriste ime izumrlog staleža.

Screenshot_20230530_151259_Twitter.jpg

Hmeljnicki aerodrm juče
Čekalo da se skupi veći broj aviona. Tokom dana su sletali novi avioni koji su poslati ukrajinskoj vojsci. Noću je uništen aerodrom , direktno su pogođene i spavaonice s pilotima ( bilo je i nekoliko instruktora Amerikanaca) i spavaonice komande.

Pogledajte prilog 1350574Pogledajte prilog 1350575Pogledajte prilog 1350577
lepo je to videti , posle udara , nego se i pitam
Zasto , nisu , poslali jos koju, mislim u paru ili 3 komada , tako da od aerodroma , ne ostane nista.
svi avioni bi im bili unistenoi , municija koju su dobili , kao i ono "instrukturi" i da je i oko aerodroma , sve i oslo ...i preorano.
e samo se pitam ,, sto i ne salju vise Poklonciva istovremeno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back