Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.713
Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.A sto su bagra?Ukrajina je najvecim delom svakako njihova teritorija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.A sto su bagra?Ukrajina je najvecim delom svakako njihova teritorija.
Ne postoje nikakve “međunarodno priznate karte”.Vidimo na međunarodno priznatim kartama Ukrajine sve sa trenutno okupiranim
Svaki put kad ja pricam o ideologijama koje vi podrzavate svojim konjusarstvom raznoraznim Hitlerima ,Sorosima i drugim nakazama ili o istoriji za koju se vi pravite da nepostoji vi pitate za izvor ili tvrdite da nje takoIzvor je " trust me bro" ?
Zato Ukri i idu u RF, govoriš Ukropistanski, ideš u Sibir. Na ♾ godina.Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.
A jel postoje međunarodno priznate graniceNe postoje nikakve “međunarodno priznate karte”.
МимимиInače je lik pandur i najvjerojatnije je bio na skupu podrške ******ome, koga vi kao ne podnosite. Ugl. Vučić je genijalan šahista...ajmo malo dići tenzije na Kosovu da se meni u Srbiji situacija smiri.
Sami su krivi.Mi Srbi smo inace miroljubiv narod,ali kada padnu roletne...Znači, nisu samo bosonogi Talibani natamburali NATO teroriste, nego i goloruki srpski seljaci...a oni bi na Ruse
:
Rusija nastala iz "Krajine" (tj pogranicne zemlje)?Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.
To ce tek da bude.NATO otišao kući, Vučić slobodno šeta po Prištini, cevči neko pićence u kavani, gazda Albanac na čistom srpskom mu zaželio dobrodošlicu, okačio transparent "Dobro došao naš dragi predsjedniče"..
Realno, Rusija može računati samo na Krim, ostalo će morati pustiti.Mislim da Rusija posle ove intervencije kako god da bude i kad god se zavrsi moze racunati na mirnu integraciju samo onih delova koji su bas proruski ili ogromnom vecinom proruski.
Sve ostalo bice cupavo. E sad ako i taj ostatak Ukrajine stave pod svoje bice tu neka vojna uprava na jedno 50 g da se diverzantski elementi uklone. Ili ce ih ostaviti nezavisni da budu sa vecitim neprijateljstvom.
Mislim da Rusija posle ove intervencije kako god da bude i kad god se zavrsi moze racunati na mirnu integraciju samo onih delova koji su bas proruski ili ogromnom vecinom proruski.
Sve ostalo bice cupavo. E sad ako i taj ostatak Ukrajine stave pod svoje bice tu neka vojna uprava na jedno 50 g da se diverzantski elementi uklone. Ili ce ih ostaviti nezavisni da budu sa vecitim neprijateljstvom.
Posle Kosova koliko djubre moras biti da postavis to pitanja ako si Hrvat?A jel postoje međunarodno priznate granice
I nije Pitsudski kao prvo, nego Pilsudski. Ostatak nisam još ni pročitao.Svaki put kad ja pricam o ideologijama koje vi podrzavate svojim konjusarstvom raznoraznim Hitlerima ,Sorosima i drugim nakazama ili o istoriji za koju se vi pravite da nepostoji vi pitate za izvor ili tvrdite da nje tako
Ja dam izvor ..izjave politicara ukljucujuci i one gde ljudi kaze da i vi ma kakvi konjusari bili morate nestati i vi se onda opet pravite da to nije to
Ajd novo nanovo
Promethes plan napravljen od Jozefa Pitsudkog ..da uzmu zapadnu Ukrajinu i Belorusiju ..rastave Rusiju na parcice i vladaju pepelom
Ajd sad Hrvat da te necujem ..kad tata kaze da je Hica ili neko od vasih novih gospodara reko sta je reko ..tata ima izvor za to ..al ko uvek znamo da vi u vasim glavam cete se praviti da ili niste razumeli ili da nemozete sazvakat nove informacije ...nema koristi nikakve da vas poducavam
Lakše je nabrojati nacističke prćije. EU, britanske kolonije AU i CA, te sjedište svjetskog terorizma USA na jednoj strani, strani pljačke, porobljavanja, ugnjetavanja, ucjena i organizacija državnih udara, dok je na drugoj strani slobodni svijet, svijet suradnje, prosperiteta i mira.Jok, kolosalna ideja je svrstati se uz Eritreju i Somaliju.
Зависи с које стране гледаш, али зато се сада и уједињују.Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.
Rusija nastala iz "Krajine" (tj pogranicne zemlje)?
Kako to funkcijonise..cija pogranicna zemlja je bila ta Krajina?
I kako su se ti ljudi zvali pre 200 godina,300...800 godina?
Neoustaški bilteni koje čitaš nisu povijesne knjige nego napoj za svinje.Rusija je najvećim delom svakako ukrajinska teritorija, Rusija je i nastala iz Ukrajine.
Za 10 godina pogodne propagande svi ce biti veliki Rusi. Nije to problem.
Ti si ocigledno vidovit?I slabo poznajes istoriju.Ukrajinci se ne slažu s tobom
Ajde miškica kreni nabrajati ove zelene a ja ću crveneLakše je nabrojati nacističke prćije. EU, britanske kolonije AU i CA, te sjedište svjetskog terorizma USA na jednoj strani, strani pljačke, porobljavanja, ugnjetavanja, ucjena i organizacija državnih udara, dok je na drugoj strani slobodni svijet, svijet suradnje, prosperiteta i mira.
Sve ostale zemlje nisu pod okupacijom, tj. one koje su trgovale u petrodolaru istog se već rješavaju.
NATO otišao kući, Vučić slobodno šeta po Prištini, cevči neko pićence u kavani, gazda Albanac na čistom srpskom mu zaželio dobrodošlicu, okačio transparent "Dobro došao naš dragi predsjedniče"..
Eto, može se i pripojeni dio Rusije Ukrajini zvati Nova UkrajinaЗависи с које стране гледаш, али зато се сада и уједињују.
Чини ми се да је Захарова рекла да могу да зову и Московија и Подмосковија, јер је суштина иста.
Od čega je umro? Zna li se? Kaj se priča na zidiću?The Ministry of Internal Affairs of Russia put the Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine Valerii Zaluzhnyi on the wanted list, RIA Novosti reports.
Pogledajte prilog 1350668
Ganjaju mrtvace, sretno s time