Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj neke fotke tih najelitnijih trupaKako komentarises cinjenicu da su ruski robijasi odvalili najelitnije NATO trupe oko i u Bahmutu?
Da li to znaci da bi NATO trebao da salje svoje vojnike u ruske zatvore na dodatnu obuku?
Jel se javljao @zx16 ? Jel još u Belgorodu?![]()
"Odokativno" ću citirati jučerašnje tvrdnje jednog forumaša da se u Belgorodu "ne dešava ništa". Guverner Belgorodske oblasti: NE VRAĆAJTE SE

OĆitoJel Tabak piše i za Blick?
![]()

Mi se ovdje malo brinemo. Simpatičan je taj mali lažov. Kao i Tixi i Watchman. Znaš da imaju nekih svojih problema, ali opet ti malo prirastu srcu. Vidi se da imaju duha.jos je u podrumu
posle ce da prica da je cekao u zasedi, al Ukri nisu smeli da dodju

Kad te se samo budu dočepali salafisti…Ja sam nekako mišljenja da je ta abrahamska religija evoluirala, i to u skladu s opaženim rezultatima u društvu, židovstvo je evoluiralo u kršćanstvo, a ono pak u islam, i nekako naginjem zaključku kako je islam najbolji u evolutivnom smislu, jednostavno zato jer je vidio rezultate prethodnika i popravio sistemske greške koje su imali prethodnici
Potkrijepit ću to jednim banalnim i simplificiranim primjerom, recimo židovstvo je suštinski pragmatična i ekskluzivna religija, ima stroga praktična pravila za strogo određenu skupinu ljudi koji su židovstvo naslijedili rođenjem, čemu se suprotstavilo kršćanstvo, koje je u osnovi suprotno od židovstva, transcedentno i inkluzivno, fokusirano na onostrani svijet i stav da svi ljudi dobro došli u kršćanstvo, i na kraju islam, koji je na osnovu uvida u praktične rezultate jedne i druge prethodnice, mogao uzeti što je dobro od jednih i drugih, pa je postao pragmatičan i inkluzivan, i tako će na kraju pobijediti i jedne i druge![]()
Kad te se samo budu dočepali salafisti…

Belgorod je oko 80 km udaljen od mesta gde su diverazanti nešto pokušali i nisu uspeli.Jel se javljao @zx16 ? Jel još u Belgorodu?![]()
pa da ko neko malo stene,Mi se ovdje malo brinemo. Simpatičan je taj mali lažov. Kao i Tixi i Watchman. Znaš da imaju nekih svojih problema, ali opet ti malo prirastu srcu. Vidi se da imaju duha.![]()
Da, od tuda one kolone auta iz Belgoroda. I oni idu na godišnji.Belgorod je oko 80 km udaljen od mesta gde su diverazanti nešto pokušali i nisu uspeli.

Dobro pitanje, mislim da je Putin bas takav a mozda i zna odgovor.A gde ono beše idu licemeri, bigoti i oni koji ližu ploče pred oltarom, vešaju se o skute crkve i kriju se iza Božje reči? Šta kaže crkva o takvima, tj baš sve crkve?
Jel se jos kaze Belgorod ili je po novom Bilgorod ?Da, od tuda one kolone auta iz Belgoroda. I oni idu na godišnji.![]()
sad citam na tnjiteru, kazu da su u toku noci bili napadi iz vazduha na Belgorod, najmanje 3
nije samo napisano cime, al realno je ocekivati da su dronovi radili posto do Belgoroda ima dosta kilometara od granice

Na ukrajinskom se kaže Bilhorod, istorijski Akerman, doduše to je kod Odese, ali prima se i to, npr Bilhorodsko-Akermanska Narodna Republika Odesa, kako zvuči?Jel se jos kaze Belgorod ili je po novom Bilgorod ?