F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Samo si nam poželeo zatiranje, nama Srbima.
Ma da? Gdje sam ja to 'poželeo'?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo si nam poželeo zatiranje, nama Srbima.
Malo o Ruskom napredovanju
Kako to da shvatimo u svetlu tvog radovanja što neki “idu u pakao”?![]()

A nenene, muslimani su dosljedni vjernici, njihovo skidanje glava nevjernicima nije u sukobu s učenjem njihovog učitelja, dapače, oni su tek pravi sljedbenici Muhameda ako skidaju glave nevjernicima, ali to nije slučaj s kršćanima, jer njihov učitelj ima drugačiji nauk![]()
Kina ima trziste od sest milijardi (izvozi na sve kontinente) a za tako nesto su joj dobrim delom potrebni ruski resursi.Prosto receno,nataknu oni to trziste od 600mil kada imaju ostatak sveta koji ih zove bez ucenjivanja,dok istovremeno tih 600mil ne bi moglo da priusti sebi ni 50% tehnike da joj nije Kine gde se proizvodi po pristupacnim cenama.Zaje8ite Kineze pa sami proizvedite cipele, gatje, telefone i jos deset hiljada proizvoda koji se inace proizvode u Kini,ima da ti se kupovna moc prepolovi
Ma da? Gdje sam ja to 'poželeo'?
Аллаху Акбар!

sta ocekivati od hrvata ne postoji za dzabe ona izreka sotona i hrvati svaki put kad im gazde dobiju po nosu oni junacki obuku suknje i beze za austriju

Vidjeli smo tko je zadnji bježao i u kom smjeru.sta ocekivati od hrvata ne postoji za dzabe ona izreka sotona i hrvati svaki put kad im gazde dobiju po nosu oni junacki obuku suknje i beze za austriju![]()
E da, islam je puno praktičnija vjera kad je rat i neprijateljstvo u pitanju, njima njihov učitelj propisao kako i koga ubijati, dok je kršćanima to zabranjeno, štoviše, oni moraju ljubiti neprijatelje
I zato će islam na kraju pobijediti, jer je superiornija religija u praktičnom smislu, a pravi kršćani jednostavno ne mogu postojati, jer izumru, pobiju ih ovi ostali, tako da danas imamo lažne kršćane, islam, židove, itditd
Meni su najsmješnija pojava u kršćanstvu oni vojni kapelani, vojni ordinarijati, ono, totalni oksimoron 'vojni kapelan', kako možeš biti kršćanski svećenik i imati bilo kakve veze s vojskom?![]()
Evo jednog narativa, ni boljeg ni lošijeg od bahmutskog i belgorodskog, uostalom, narativ kao narativ - dakle, kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora:

Kako da ne, samo zbog Bahmuta je Ukrajina dobivala stranu vojnu pomoć.
Rusi su skuplje platiti svoju avanturu u Bahmutu. Neko će reći OK, većina su bili robijši i kriminalci..
Па није баш тако. У Библији се прославља Свети Архистратиг Михаил који је победио и протерао Сотону.E da, islam je puno praktičnija vjera kad je rat i neprijateljstvo u pitanju, njima njihov učitelj propisao kako i koga ubijati, dok je kršćanima to zabranjeno, štoviše, oni moraju ljubiti neprijatelje
I zato će islam na kraju pobijediti, jer je superiornija religija u praktičnom smislu, a pravi kršćani jednostavno ne mogu postojati, jer izumru, pobiju ih ovi ostali, tako da danas imamo lažne kršćane, islam, židove, itditd
Meni su najsmješnija pojava u kršćanstvu oni vojni kapelani, vojni ordinarijati, ono, totalni oksimoron 'vojni kapelan', kako možeš biti kršćanski svećenik i imati bilo kakve veze s vojskom?![]()
Ko zna, možda je čovek prišao satanistima kao i Frzzi?Па није баш тако. У Библији се прославља Свети Архистратиг Михаил који је победио и протерао Сотону.
Право збориш.
Срећа па нисам религиозан, чисто да ови обрезани имају то у виду...![]()

Па није баш тако. У Библији се прославља Свети Архистратиг Михаил који је победио и протерао Сотону.
Ma svi su tu pragmatični. Sve religije propovijedanju manje više nekakvu svetost života, ali samo za svoje sljedbenike, ovima koji krivo vjeruju je ionako zagarantiran vječni boravak u čistilištu, paklu ili tako nečemu.Židovi su po to pitanju isto pragmatičniji od kršćana, židovski bog je zapravo bog rata, ali kršćane je Isus pomalo zajebo u tom području![]()
Па није баш тако. У Библији се прославља Свети Архистратиг Михаил који је победио и протерао Сотону.
Ни то није баш тако - Христос начини бич од узица, изгна из храма и продавце и купце, и овце и волове, мењачима просу новце, столове испремета, а продавцима голубова рече: „носите то одавде, и не чините од дома Оца Мога дома трговачкога“Židovi su po to pitanju isto pragmatičniji od kršćana, židovski bog je zapravo bog rata, ali kršćane je Isus pomalo zajebo u tom području![]()
bio bi frajer da je dao koordinate zagreba.Evo jednog narativa, ni boljeg ni lošijeg od bahmutskog i belgorodskog, uostalom, narativ kao narativ - dakle, kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora: