Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolekcija ševrona stranaca, NATO plaćenika ubijenih u Artjomovsku

In Bakhmut a restaurant owner and 60,000 convicts destroyed an army that NATO trained for 9 years. Reminds me of the farmers in sandals that kicked the US out of Afghanistan. The US Govt spends a trillion dollars >per year< on a military that can’t win anything. What a waste.

U Bahmutu vlasnik restorana i 60.000 osuđenika uništili su vojsku koju je NATO obučavao 9 godina. Podseća me na farmere u sandalama koji su izbacili SAD iz Avganistana. Američka vlada troši bilion dolara godišnje na vojsku koja ne može ništa da osvoji. Kakav otpad.

454 dan, Belgorodska oblast je prva od svih subjekata Volodjine RF okusila slobodu. :heart: 🇺🇦

FwwFZdbXgAQwdcR

K
"Ko sam ja?" - upita mladić starca.

"Ti si ono što ti misliš" - odgovori starac. - "Objasniću ti jednom pričom.

Jednog dana, pored gradskih zidina, u sumrak su se mogle videti dve osobe koje se grle.

To su tama i mama - misli nevino dete.
To su ljubavnici - misli čovek pokvarene mašte.
To su dvoje prijatelja koji se nisu videli dugi niz godina - misli čovek koji živi sam.
To su dva trgovca koja su sklopila dobar posao - misli čovek pohlepan za novcem.
To je otac koji grli sina koji se vratio iz rata - misli žena nežne duše.
To je kći koja grli svoga oca koji se vratio s puta - misli čovek ožalošćen zbog smrti svoje kćeri.
To su zaljubljeni - misli devojka koja sanja o ljubavi.
To su dvojica koji se bore na smrt - misli ubica.
Ko zna zašto se grle? - misli sebičan čovek.
Kako je lepo videti dve osobe koje se grle - misli produhovljen čovek...

Svako misli - zaključi starac - zavisno od sebe, šta je. Pronikni u svoje misli. Ti možeš reći puno više o tome ko si ti nego tvoj učitelj..."
✍
Naivno Krstank. Covek je ono sto cini.

Украјинци су у борбама за Бахмут имали 57.000 погинуло и преко 85.000 рањених. У Бахмуту је животе изгубило и преко 6.500 натоваца и страних плаћеника. Уништено више од 10.000 оклопних возила, артиљеријских система и другог наоружања. Изнад Бахмута и у његовој околини Укри су изгубили преко 50 авиона и хеликоптера.

Остали су и без више од 35.000 јединица разног наоружања. Запленили су га Вагнеровци у борбама за Бахмут и суседни Соледар.

Neće baš biti da je samo tako. Rusi su hitno ispraznili skladište Belgorod 22 u kom su držali taktičke nuklearne bombe. To mesto je dosta blizu lokacije do koje su stigli pripadnici snaga koji sebe zovu Slobodna Rusija.
Da li si svestan da su ovo ceć ozbiljne deluzije? Ceo incident se dešavao na pola kilometra od granice, a Ukri su probali i sa aktivacijom ćelija spavača ubačenih mnogo ranije - pohapšeno kao volovi u selu do kog “oslobodioci” nisu ni pokušali da stignu.

Dotično skladište je inače zatvoreno još u doba potpisivanja onog prvog START-a sa Gorbijem. N1, Nova S i Autonomija.info te drže u još dubljem mraku nego nekad RTS Zlobino ovčje stado.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back