Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fake snimci, kao i obicno.

Rusija opet do bola izblamirana, u svojoj nemoci da izbace saku diverzanata. Poruka svijetu: dovoljna je sacica ljudi i bilo koje pogranicno podrucje u Rusiji moze biti nekaznjeno terorizirano.

Ja mislim da ovo posmatraju sa velikim intresovanjem u sjevernom Kavkazu.
Ne lupetaj, sad pokušavaš i da simuliraš pravu psihozu, tj odvojenost od stvarnosti, samo da se ne primeti koliko te žari Ukro poraz, gori te kao usijano gvožđe, kao i svakog narcisoida kad ga stvarnost prodrmusa i namesti mu rebra.

Kako ce kinezi da se omaste na istoku russije :kafa:

1684880101581.png

Zao mi je onog naseg forumasa iz Belgoroda... On jeste pricao da su Rusi potopili Moskvu da bi ona postala podmornica, mislim bio je malo priprost...Ali iskreno mi je zao, jer zato valjda uopste nije shvatao ozbiljnost situacije... Ziveo je u svetu maste i iluzija vodjen lazima Ruskih medija, to jest medija vladajuce klike...Sad kada je video da su Ukrajinci pred vratima, mora da se otreznio i shvatio u kakvim je zabludama bio...Svakako mi ga je zao, jer je zrtva tudje i svoje gluposti i naivnosti....

Zao mi je onog naseg forumasa iz Belgoroda... On jeste pricao da su Rusi potopili Moskvu da bi ona postala podmornica, mislim bio je malo priprost...Ali iskreno mi je zao, jer zato valjda uopste nije shvatao ozbiljnost situacije... Ziveo je u svetu maste i iluzija vodjen lazima Ruskih medija, to jest medija vladajuce klike...Sad kada je video da su Ukrajinci pred vratima, mora da se otreznio i shvatio u kakvim je zabludama bio...Svakako mi ga je zao, jer je zrtva tudje i svoje gluposti i naivnosti....
Svi ukrajinci koji su presli granicu su poubijani

Сигуран да је добро и да ће се вратити на форум. Он не пише још од пре ове ситуације са белгородском облашћу, ко зна какве обавезе човек има.

Zasto ti ga zao?
Radio je samo paljevinu medju sabracama alias TIXI & Company, kako sijes tako i zanjes.
Sad zamisli kad se ostalim srborusima sa krste sruci karma tek ces onda vidjet sta je kmecanje:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back