- Poruka
- 12.133
Harkov i OdesaGde će Rusi sledeće udariti, kakva je situacija, šta se dešava i šta će se dešavati? @Xicor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Harkov i OdesaGde će Rusi sledeće udariti, kakva je situacija, šta se dešava i šta će se dešavati? @Xicor
Ne lupetaj, sad pokušavaš i da simuliraš pravu psihozu, tj odvojenost od stvarnosti, samo da se ne primeti koliko te žari Ukro poraz, gori te kao usijano gvožđe, kao i svakog narcisoida kad ga stvarnost prodrmusa i namesti mu rebra.Fake snimci, kao i obicno.
Rusija opet do bola izblamirana, u svojoj nemoci da izbace saku diverzanata. Poruka svijetu: dovoljna je sacica ljudi i bilo koje pogranicno podrucje u Rusiji moze biti nekaznjeno terorizirano.
Ja mislim da ovo posmatraju sa velikim intresovanjem u sjevernom Kavkazu.
Sve ide po planu kako rece nepogresivi sahista TZAR PutinCigare se ne gase. Njet paniki.

Teši se, teši.
Bolje im je da pevaju Belgorod je znami ...kako je krenulo

Rusija jedna od mlađih država Europe, tek u 16.st. Žestoka konkurencija sa Meksikom.
Pa nije još mnogo ostalo od prolećaKad krene...
Straks a gdje je russka obrana, ovi se setaju ko po svojoj kuci

Produžimo ga Haarpom koliko oćemoPa nije još mnogo ostalo od proleća
Pa kad jesu u svojoj kućiStraks a gdje je russka obrana, ovi se setaju ko po svojoj kuci![]()
Mea culpa..i ja svasta pitamPa kad jesu u svojoj kući

Svi ukrajinci koji su presli granicu su poubijaniZao mi je onog naseg forumasa iz Belgoroda... On jeste pricao da su Rusi potopili Moskvu da bi ona postala podmornica, mislim bio je malo priprost...Ali iskreno mi je zao, jer zato valjda uopste nije shvatao ozbiljnost situacije... Ziveo je u svetu maste i iluzija vodjen lazima Ruskih medija, to jest medija vladajuce klike...Sad kada je video da su Ukrajinci pred vratima, mora da se otreznio i shvatio u kakvim je zabludama bio...Svakako mi ga je zao, jer je zrtva tudje i svoje gluposti i naivnosti....
Сигуран да је добро и да ће се вратити на форум. Он не пише још од пре ове ситуације са белгородском облашћу, ко зна какве обавезе човек има.Zao mi je onog naseg forumasa iz Belgoroda... On jeste pricao da su Rusi potopili Moskvu da bi ona postala podmornica, mislim bio je malo priprost...Ali iskreno mi je zao, jer zato valjda uopste nije shvatao ozbiljnost situacije... Ziveo je u svetu maste i iluzija vodjen lazima Ruskih medija, to jest medija vladajuce klike...Sad kada je video da su Ukrajinci pred vratima, mora da se otreznio i shvatio u kakvim je zabludama bio...Svakako mi ga je zao, jer je zrtva tudje i svoje gluposti i naivnosti....
Zasto ti ga zao?Zao mi je onog naseg forumasa iz Belgoroda... On jeste pricao da su Rusi potopili Moskvu da bi ona postala podmornica, mislim bio je malo priprost...Ali iskreno mi je zao, jer zato valjda uopste nije shvatao ozbiljnost situacije... Ziveo je u svetu maste i iluzija vodjen lazima Ruskih medija, to jest medija vladajuce klike...Sad kada je video da su Ukrajinci pred vratima, mora da se otreznio i shvatio u kakvim je zabludama bio...Svakako mi ga je zao, jer je zrtva tudje i svoje gluposti i naivnosti....

Он нису дошли до Белгорода, него су упали у пар пограничних села. Да, ликвидирани су.Svi ukrajinci koji su presli granicu su poubijani