Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miješaš kruške i jabuke. Naravno da svatko želi mirno rješenje, ali kad ti upadnu u zemlju sa tenkovima i tisućama vojnika onda mirnog rješenja nema.

Uostalom Januković je dobio glasove jer je bio proeuropski nastrojen. Onda je odjednom okrenuo stranu. Gdje je sada taj Januković? Tko ga štiti? Gdje se sakrio?

Za većinu Rusije (tamo iza Urala) ovo je nebitna vijest, ali za ovaj europski dio Rusije je ovo itekakko bitno. Etnički Rusi su upali u Rusiju i ratuju sa postrojbama Ruske Federacije. Kao što rekoh, to pokazuje da u Rusiji ima jako puno onih koji ne podržavaju ovaj rat, ali ne smiju to izreći u javnosti jer mali diktator za takve izjave šalje u zatvor.
Ili poziv na caj u 17:00 :kafa:

kod vojnog oružja, iako ju je neka zemlja kupila, ne sme bez odobrenja države proizvođača da je daje, preprodaje trećoj državi. Tako da holandija treba da zatraži odobrenje vlade SAD da bi te avione prodala ili predala nekom drugom

Добро јутро Колумбо, то је свима познато али цитирано се не односи на технологију осим у оквиру опреме коју САД тера холандезе да уступе *******истима те нема никакве основе хипстерским псеудо софистикацијама нити језичким једењем онога што се не једе.

Ти у свом мехуру нормално немаш појма о чему говорим те понављаш и промовишеш језичке глупости као на пример "на дневној бази" уместо свакодневно, и шта год звучало "софистицирано" на штету рационалног

Poslednja izmena:
Знам да не можеш да одолиш и само чекаш повод за ширење усташтва.
Један налог ти је већ попушио бан. Само настави.
Kakav nalog, misliš profil... Ja imam samo ovaj profil, tu na Krsti... A pitanje je legitimno, kako misli "demonizovali srbe" ja nemam dojam da su srbi "demonizovani", ali imam dojam da srbijanska politička vrhuška čini velike pogreške kad je u pitanju nacionalni interes i sigurnost Srbije. S tim da uzimam u obzir vaš mentalni sklop koji vas kanalizira u datom smjeru, tako da mi je razumljivo zašto vam se to događa...

Добро јутро Колумбо, то је свима познато али цитирано се не односи на технологију осим у оквиру опреме коју САД тера холандезе да уступе *******истима те нема никакве основе хипстерским псеудо софистикацијама ниту језичким једењем онога што се не једе.
https://www.thedrive.com/the-war-zone/dutch-open-to-transferring-f-16-jets-to-ukraine

FwwIA_oXgAACTzQ

Kakav nalog, misliš profil... Ja imam samo ovaj profil, tu na Krsti... A pitanje je legitimno, kako misli "demonizovali srbe" ja nemam dojam da su srbi "demonizovani", ali imam dojam da srbijanska politička vrhuška čini velike pogreške kad je u pitanju nacionalni interes i sigurnost Srbije. S tim da uzimam u obzir vaš mentalni sklop koji vas kanalizira u datom smjeru, tako da mi je razumljivo zašto vam se to događa...
Кога брига шта је глупим усташама разумљиво?
ТИ изимаш у обзир нечији ментални склоп, ТИ???
Иди режи се стаклом

zamisli u sred ratnog stanja ruskog komandanta na zoni odgovornosti, koji niti je postavio odbranu, niti ima koncentraciju sile u blizini za podrsku sopstvenom stanovnistvu

i to zona odgovornosti direktno na liniji fronta, na direktnoj liniji ponovljenog kontakta, gde su Ukrajinci raketirali, napadali helikopterima, dronovima i artiljerijom i diverziono upadali u taj nesrecni Belgorod mnogo puta

i onda ovi rusosiiti na temi kazu "znaju Rusi sta rade"

e pa braco Rusosiiti, ocigledno komandanti ruske vojske znajuMOJKURAC. takve komandante je Staljin streljao bez razmisljanja na licu mesta, a vas Vladimir Budala im deli ordene

cemu li sluzi vojna akademija u Moskvi, da skoluje generale, ili da dresira majmune kad imaju takve komandante

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back