Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.333
U Diablu 2 mi je bilo bitnije da imam fensi oružje nego njegova efikasnostKo je igrao Diablo 2 zna sve varijacije na temu bodeža, mačeva, kopalja, lukova,samostrela i ostalog nevatrenog oružja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Diablu 2 mi je bilo bitnije da imam fensi oružje nego njegova efikasnostKo je igrao Diablo 2 zna sve varijacije na temu bodeža, mačeva, kopalja, lukova,samostrela i ostalog nevatrenog oružja!

Ruski fotošop, Adobe se povukao iz RusijeOpcija 1: naci dron iz Neuschwabenlanda kojem je vjerojatno nestalo gorivo kojega je našao krezubi Rus sa potrganom rukom.
Opcija 2: Rusi su iz ladice izvadili nacrte za Ho 229, te napravili maketu koju onda opet prezentira krezubi Rus sa potrganom rukom.
Ugl, opet loš pokušaj fotomontaže uz originalno imepa đe vas nađu
Pogledajte prilog 1343364

Casuale, sad se smiješ a na watchmanovoj objavi daješ palac gore. Da se dogovoriš sam sa sobom?Opcija 1: naci dron iz Neuschwabenlanda kojem je vjerojatno nestalo gorivo kojega je našao krezubi Rus sa potrganom rukom.
Opcija 2: Rusi su iz ladice izvadili nacrte za Ho 229, te napravili maketu koju onda opet prezentira krezubi Rus sa potrganom rukom.
Ugl, opet loš pokušaj fotomontaže uz originalno imepa đe vas nađu
Pogledajte prilog 1343364
Evo i dokaz za svih 6 komadaRusija ozbiljno optužuje znanstvenike koji su radili Kinžale, sumnjaju na izdaju
Evo zašto su im skinuli 6 komada.
Sa korumpiranima i/ili plaćenicima je jednsotavno, samo im daš pare.![]()
Nema smisla da polemišemo, imamo različite projekcije kako će ovo završiti a ja nigdje ne bježim i iznosim otvoreno svoj stav i zašto mislim kako mislim.Kako to opća mobilizacija može zaustaviti tobože nadmoćnijeg i superiornijeg neprijatelja? Jel tebi jasno da se danas rat ne vodi kao prije 30-40 godina. Pa ne ide se na tenkove sa kopljima. Da su Rusi stvarno toliko jaki koliko su vama slagali i da su na braniku Ukrajine stvarno ostali praznoruki branitelji rat bi odavno bio gotov. Zapad bi davno prestao slati oružje i rat bi se završio sa uvjetima kakve postavi Rusija. To se nije dogodilo. Ukrajinci i dalje primaju oružje, Rusi i dalje pokušavaju napadati ali napretka nema.
Danas brigadu od 1000 ljudi razmontiraju 2 granate sa PZH 2000 i jedan malo bolje opremljeniji helikopter.
Opća mobilizacija u danima rata je sasvim normalna stvar, nikako pokazatelj slabosti. Rusi navodno ne ratuju pa su do sada imali 2-3 mobilizacije.
Kad si se upustio u raspravu očekivao sam da znaš o čemu pričaš , a tebe peru filmovi da Ukrajinci kopljima napadaju tenkove pa eto Rusi ne mogu naprijed.
Ne, Ukrajinci su do sada uvježbavali većinu mobiliziranih, a uskoro će sa zapadnim oružjem udariti na ove ostatke Ruske vojske u Ukrajini. Teško je vjerovati da će odmah osloboditi sve, ali lako je moguće da se granice vrate na one prije veljače prošle godine. Nakon toga mir, rekuperacija pa udar na Krim.

Ko to kaže ko to lažeOvo su pravi krvatski optimisti!Ameri kažu da nije operativan i da se mora vratiti u Ameriku,ali ne, Moj Zbregovi tvrdi da je funkcionalan, samo malo nagorio!
da ostat ce samo ce otvoriti novi nalog pa ce opet piskarati iste gluposti dok i na tom nalogu ne popuse i tako u krug vecina nato botova je piskarala iste gluposti sto se tice rata u siriji i rata u afganistanu kao sto sada piskara sto se tice rata u ukrajiniNema smisla da polemišemo, imamo razločite projekcije kako će ovo završiti a ja nigdje ne bježim i iznosim otvoreno svoj stav i zašto mislim kako mislim.
Ako se ne desi kako vas filuju vaši mediji očekujem da ostaneš i ti i svi ostali koji tvrde slično na temi i da priznaš kako si obmanut.Sve ispod toga je van forumske časti.![]()

Poučno štivo..Beloruski nacisti na službi u UA u Artjomovsku doživeli brodolom.
![]()
Di piše da se mora vratit u Ameriku? opet si malo nadodao?Ovo su pravi krvatski optimisti!Ameri kažu da nije operativan i da se mora vratiti u Ameriku,ali ne, Moj Zbregovi tvrdi da je funkcionalan, samo malo nagorio!
Nema tu ništa od popravke, ide to u U.S da Ukri ne bi čeprkali po onom što im je ostalo čitavo, ko je lud da pusti da posle prave jeftine kopije ili da neko to proda Kinezima, Iranu ili i Rusima.Ovo su pravi krvatski optimisti!Ameri kažu da nije operativan i da se mora vratiti u Ameriku,ali ne, Moj Zbregovi tvrdi da je funkcionalan, samo malo nagorio!
Evo i dokaz za svih 6 komada
![]()

Nije iz čista mira ali može biti bilo šta. Da su prodali planove zar bi čekali da ih pohapse?Kremlj pritvorija znanstvenike tek tako,iz čista mira
6/6
A tvoji rusčići nisu bežali od Afganistanaca?Pogledajte prilog 1343366
ovoliko kmecanje usrasa i ostale nato guzije povodom unistenja baterije patriot nije vidjeno jos od kada su u suknjama bezali u avionima iz afganistana![]()

Nema čeprkanja i kopiranja, zamisli da Ukri iskopiraju nešto pa nekad počnu da prave falsifikate?Di piše da se mora vratit u Ameriku? opet psi malo nadodao?
To nije Kinžal.Bitno da je kanta Kinzal, koliko manje bitno.
![]()
A u Sibir ih šalju zbog fotošopaEvo i dokaz za svih 6 komada
![]()
ovaj sto je isao napred kao zombi covece mora da je bio na nekim jakim drogama
Zato jer skoro svi Ukrajinci znaju ruski dok Rusi baš ne razumiju previše ukrajinski.U pravu je, malo ga lupetaš
Kako to da se u pravilu savršeno razumiju
Pa kako se onda sporazumijevaju kad je ruski zabranjen u Ukrajini?Ni velika većina Ukrajinaca ne razume ukrajinski.
Pa kako se onda sporazumijevaju kad je ruski zabranjen u Ukrajini?