Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Beloruski nacisti na službi u UA u Artjomovsku doživeli brodolom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bio tamo pa vidio?Aj pročitaj ponovo twitter objavu koju je čovjek postao. Pa ponovo, i tako sve dok ne skuzis da su Ameri rekli da je lakše oštećen. Kao što i je

Ajde pročitaj pažljivo moju objavu u kojoj i ja iznosim da nije reš pečen,nego samo malo nagorio! Malo farbe,oho ljepilo i ko nov!Aj pročitaj ponovo twitter objavu koju je čovjek postao. Pa ponovo, i tako sve dok ne skuzis da su Ameri rekli da je lakše oštećen. Kao što i je
Apsolutno si u pravu, ali na kraju dana je bitna samo statistika.Svaki PVO sistem moze biti unisten ako lansiraš dovoljno raketa na njega.
Takodje svaki avion može biti oboren, što smo i videli u Budjanovcima
Ne treba čak ni neka posebno sofisticirana oprema.
![]()
Kako misliš "nerormalno potvrdili"? Tebi neko rekao? Koji ti je izvor?
A čak i manja eksplozija može izazvati veće oštećenje na sistemu Patriot, svw zavisi šta je oštetila.
Daj pare
Zelensky claims he needs money to pay off
generals, and if he leaves office, his people will kill him

Ma ok to nego me zanima odakle mu informacija da su oboreni Kinžali, i to neformalna od Rusa,šts god to značilo.Pa imali su malo vremena da se pomjere, da uteknu. Meni je razumljivo da nije direktan pogodak a da je od eplozije ostecen.
Uglavnom, pobjeda za kalibar pod kisom PVO, udario je metu.
A nudili su mu čuveni "ride" na početku ruske agresije.To su naravno budalastine. Ne vodi Zelenski rat za njih nego Pentagon.

"patriot baterija"ala usrase kmece danas sto se tice unistenja patriot baterije lepota za citati em sto su uhvaceni u lazi sto se tice obaranje kinzala em sto im patriot baterija ide na otpad![]()

Kremlj pritvorija znanstvenike tek tako,iz čista miraMa ok to nego me zanima odakle mu informacija da su oboreni Kinžali, i to neformalna od Rusa,šts god to značilo.
Priča se na zidiću da su dobili između 10 i 18 tisuća dolara za izdaju.Kremlj pritvorija znanstvenike tek tako,iz čista mira
6/6

Изјава је глупа и нетачна.Ukrajinski i ruski jezik se razlikuju isto koliko i srpski i hrvatski.

Ne znam na osnovu koje video igrice si izvukao takav zakljucak, ali u realnosti "Mozda jedan sarzer po nesrecniku" je odlicna performansa.Kad citam ove rusofile pomislim da li su nekad drzali u ruci M16 a ne krsinu od AK47.
AK47 je bas za takve pijane rusofilske ratnike koji moraju da ispale ceo sarzer, da bi jedan mozda zavrsio u telu nekog nesrecnika koliko su precizni.
U pravu je, malo ga lupetašИзјава је глупа и нетачна.
Хајде пробај опет, па ти можда успе, да надмашиш Тиксијеве глупости.
Ово као да је натпревар у писању неистина и будалаштина.
ndh i nato botovi moraju zaraditi taj sendvicИспоставило се да је „Шест оборених Кинжала“ шест кијевских блогера који су објавили снимке удара правог „Кинжала“ на батерију ПВО система „Патриот“ и рада других система ПВО западне производње.
Сада ће морати да одговарају за губитак скупог комплекса – свима се смеши казна до 8 година затвора. Оштар термин је због размера штете повезане са ударом на имиџ ПВО система Патриот и утврђеним лажима команде оружаних снага Украјине.
За ово неко мора да одговара.
HAHAHA sad jadni NDH botovi moraju da ciste za njima radeci prekovremeno![]()
![]()

oce li gvozdena kupola izdrzati duze od patriot kanti?SAD su spremne da prenesu sistem Gvozdene kupole Ukrajini Ovo je izjavio načelnik Komande za svemirsku i protivraketnu odbranu američke vojske general-potpukovnik Danijel Karbler.
Američka vojska ima na raspolaganju dve baterije Iron Dome, rekao je Karbler. Jedan od njih je u renoviranju, a drugi je već u potpunosti spreman za upotrebu i čeka zahtev kijevske administracije.
![]()
O isporucu Patriota za zamenu uništenih ni reči.![]()

Jbg, treba i konkurentu u proizvodnji PVO sistema naneti štetu, da bar malo izvadi ovu sramotu.oce li gvozdena kupola izdrzati duze od patriot kanti?![]()
Украјинци разумеју руски зато што га углавном знају али Руси не разумеју украјински.U pravu je, malo ga lupetaš
Kako to da se u pravilu savršeno razumiju