Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.980
Trebao si pisati domaće zadaće kad je bilo vrijeme, sad je kasno.Ja makar nemam 14 godina i ne moram da pišem domaću zadaću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao si pisati domaće zadaće kad je bilo vrijeme, sad je kasno.Ja makar nemam 14 godina i ne moram da pišem domaću zadaću.
A kojim jezikom govore ti Ukri i ti Rusi?Jedino Ukri koriste AK47 ..Rusi koliko znam ne
Inače se ratovi vode samo na betonu i asfaltu...Fin i civilizovan svet ne ratuje po nekim barustinama i blatistima koji nikog ne zanima jer tamo trava ne raste.
Moze da posluzi eventualno kao poligon za testiranje. Kao Abramsi, ali bez elektronike jer to nije za cobane.
Savremeni ratovi se vode gospodski kolega.Inače se ratovi vode samo na betonu i asfaltu...
Otreseš prašinu i doma na ručak.
Većina Ukrajinaca govore ruski ili uopšte ne znaju ukrajinski, tj. maloruski jezik. Na jugu preko 90% stanovništva govori samo čist ruski jezik.A kojim jezikom govore ti Ukri i ti Rusi?
Oće to tako protiv Srbije, ili Libije, Iraka, Avganistana (?)…Savremeni ratovi se vode gospodski kolega.
Iz aviona. Ili drona.
Nece ljudi da prljaju ruke sa domorocima jureci se po nekim levim vrletima.

Pa kako jedni duge onda navuku kao volove glumatajuci da su drugi?Većina Ukrajinaca govore ruski ili uopšte ne znaju ukrajinski, tj. maloruski jezik. Na jugu preko 90% stanovništva govori samo čist ruski jezik.
Vi ste kolega malkice pobrkali.Oće to tako protiv Srbije, ili Libije, Iraka, Avganistana (?)…
Ali protiv Rusije teško![]()
Ja mu to i govorim.Ukrajinski i ruski jezik se razlikuju isto koliko i srpski i hrvatski.
и шта са тиме?Većina Ukrajinaca govore ruski ili uopšte ne znaju ukrajinski, tj. maloruski jezik. Na jugu preko 90% stanovništva govori samo čist ruski jezik.
To stanovništvo treba da se oslobodi ukrajinske okupacije.и шта са тиме?
Prije kao srpski i bugarskiUkrajinski i ruski jezik se razlikuju isto koliko i srpski i hrvatski.
Nisam siguran, mislim da je iz Saudijske Arabije, kažu Huti i njihov dron .odakle je ova fotografija i ko je i postavio na internet
ili je foto shop.nadam se da je prava slika fotografisana
Citam i zapadne pa vidim koliko im salju naoruzanja,opreme,municije,gledam one tuzne video klipove gde ih hvataju po Ukrajinskim gradovima i salju u Bahmut,ima raznih klipova.Doduse,zapad sprovodi cenzuru i masno laze,ali eto,moze da se proveri.Primer: Vec godinu dana im salju naoruzanje.Zasto,ako im Rusi to ne unistavaju?Stalno mobilisu nove ljude.Zasto,ako ih Rusi ne unistavaju?Inace,Ruski mediji su dobri po tom pitanju,ne lazu,pisu i za svoje gubitke,bez pardona.A ti sudis o necemu samo zato jer pratis sta se pise u ruskim medijim?![]()
M16Pa Rusi ratuju protiv Rusa.
Kakve ce puske da koriste?
Uzije ili HK?![]()
Evo tvojih Ukra, tj što je ostalo posle njih, sami Ukri nisu za forum:
Ne treba biti naucnik da ovo izjavis,ja ovo pisem na forumu vec godinu dana kako ne mogu da istisnu rusku vojsku pa mi ujkani prete srbosekom."Hladan tuš" Zelenskom: "Zaboravite na teritorije. Nesposobni ste"
"Ukrajinske snage nisu u stanju da istisnu ruske trupe sa svojih pozicija, uprkos smelim izjavama ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog".
To je rekao potpukovnik američke vojske Danijel Dejvis.
Odgovarajući na pitanje da li može da se ostvari san Zelenskog o vraćanju Kijevu teritorija koje je Rusija oslobodila, Dejvis je odgovorio da ne postoji ni teorijska mogućnost za to.
да Руси ишта вриједе не би морали ни ово сад радити у своме двориштуTo stanovništvo treba da se oslobodi ukrajinske okupacije.

Pa i ptice na grani znaju ! Samo zeljov i ustašoidi na forumu to ne primećujuNe treba biti naucnik da ovo izjavis,ja ovo pisem na forumu vec godinu dana kako ne mogu da istisnu rusku vojsku pa mi ujkani prete srbosekom.
A ja njima svinjorezom.
наоружање није проблем него месоCitam i zapadne pa vidim koliko im salju naoruzanja,opreme,municije,gledam one tuzne video klipove gde ih hvataju po Ukrajinskim gradovima i salju u Bahmut,ima raznih klipova.Doduse,zapad sprovodi cenzuru i masno laze,ali eto,moze da se proveri.Primer: Vec godinu dana im salju naoruzanje.Zasto,ako im Rusi to ne unistavaju?Stalno mobilisu nove ljude.Zasto,ako ih Rusi ne unistavaju?Inace,Ruski mediji su dobri po tom pitanju,ne lazu,pisu i za svoje gubitke,bez pardona.